ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΣΘΟ Ο ΙΤΑΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΟΝΤΙ, ΟΣΟ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΡΙΣΗ!


Αφιερωμένο στα εγχώρια καθάρματα που τρωγοπίνουν σε βάρος του λαού:
Στο ιταλικό Κοινοβούλιο θα παρουσιάσει σήμερα τα επώδυνα μέτρα λιτότητας ο πρωθυπουργός της χώρας Μάριο Μόντι. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως δεν ικανοποιεί απαιτήσεις των Μέρκελ και Σαρκοζί.
Ο ίδιος ο Μόντι ανακοίνωσε πως ”αυτοβούλως” αρνείται τους μισθούς του ως πρωθυπουργός και υπουργός Οικονομικών της χώρας. ΠΗΓΗ.
Προσέξτε ότι δεν αρνείται έναν, αλλά δύο πλουσιοπάροχους μισθούς!
Τα βλέπουν αυτά οι δικοί μας ελεεινοί χαραμοφάηδες;
Εδώ και μήνες φωνάζουμε πως πρέπει, ως χειρονομία καλής θέλησης, ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ και όχι να τα αυξάνουν προκλητικά!

Βέβαια, θα μας πουν ότι ο Μόντι είναι “λαικιστής” και πως δεν πρόκειται να…σωθεί η Ιταλία από τους μισθούς τους!
Δεν μπορείς να ζητάς θυσίες από τον χαμηλόμισθο και χαμηλοσυνταξιούχο κι εσύ να τρως με χρυσά κουτάλια!
Αλλά πού να το καταλάβουν αυτό οι εγχώριοι προσκυνημένοι, που κοιτάνε πώς θα πλουτίσουν από τον ιδρώτα και το αίμα του ελληνικού λαού!