ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΕΛΛΑΔΑΜΝΗΜΟΝΙΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τυφλό όργανο της τρόϊκας

Του Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ
Τώρα άρχισαν να κάνουν πλάκα οι Γερμανοί στηνκυβέρνηση του Αντωνάκη του “Τσολάκογλου”, αφού διαπίστωσαν ότι είναι τυφλό, εθελόδουλο όργανό τους που μάλιστα έχει βαλθεί να ξεπεράσει σε δουλικότητα ακόμη και την κυβέρνηση Γιωργάκη “Τσολάκογλου”, κάτι που θεωρείται βέβαιο ότι θα το πετύχει με άνεση! Άλλαξαν τακτική. Τώρα δίνουν όλοι οι εκπρόσωποι του Τετάρτου Ράιχ“συγχαρητήρια” στον Αντωνάκη Σαμαρά για το έργο του, αλλά δεν του δίνουν ούτε ευρώ από τα συμφωνημένα δάνεια! Τώρα σπρώχνουν…σιγά σιγά εκείνη την περιβόητη δόση των 31,5 δισ. ευρώπου έπρεπε να είχε δοθεί στις 28 Ιουνίου προς τον…Νοέμβριο!!!
Παράλληλα, έχουν βάλει την τρόικα να λιώνει σαν σκουλήκια τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο και τον Κουβέλη, με συνεργάτη τους τον Στουρνάρα. Τους εξευτελίζουν βέβαια έτσι, αλλά ταυτόχρονα τους βοηθούν να περάσουν τα πιο σκληρά αντεργατικά μέτρα που ουδέποτε μπορούσε να φανταστεί άνθρωπος του 21ου αιώνα, τουλάχιστον στο δεύτερο μισό του, μετά τον Β’ Παγκόσμιο ΠόλεμοΤι το οκτάωρο απαιτεί η τρόικα να καταργήσει η κυβέρνηση των Ελλήνων “οικονομικών Κουίσλινγκ“, τι το πενθήμερο να πετάξει στα σκουπίδια, τι να πάψουν οι απολυόμενοι να παίρνουν αποζημιώσεις, τι να απολύει αδίστακτα εκατοντάδες χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους η κυβέρνηση των σύγχρονων “γερμανοτσολιάδων“! Όπως στα πειράματα ευγονικής του Μένγκελε στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης , έτσι και σήμερα η Μέρκελ και ο Σόιμπλε με όργανα τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο και τον Κουβέληδοκιμάζουν πάνω στους Έλληνες την πλήρη κατάργηση κάθεεργασιακού δικαιώματος! Με απίστευτη λύσσα απαιτούν να μη μείνει όρθιο απολύτως τίποτα από τις εργατικές κατακτήσεις του τελευταίου αιώνα.
Στον βαθμό που η γλοιώδης συγκυβέρνηση ΝΔΠΑΣΟΚ,ΔΗΜΑΡ προωθεί με πάθος τις γερμανικές αλλαγές και ταυτόχρονα οι εργαζόμενοι της χώρας μας δεν αντιστέκονται ακόμη τόσο μαχητικά ώστε να αναχαιτίσουν και να ανατρέψουν τα σχέδια των “γερμανοτσολιάδων” της κυβέρνησης, το Βερολίνο έχει κάθε λόγο να κρατήσει την Ελλάδα μέσα στο ευρώ και να συνεχίσει έτσι το πείραμα πλήρουςεξαθλίωσης του ελληνικού πληθυσμού. Η διαπιστούμενη τις τελευταίες δύο εβδομάδες αλλαγή γραμμής της Μέρκελ απέναντι στη χώρα μας αντανακλά αυτές τις εξελίξεις. “Η ματωμένη καρδιά” έχει σαρκαστικό τίτλο σχετικής ανάλυσής του το γερμανικό περιοδικό Σπίγκελ, αναφερόμενο στη Μέρκελ. “Σε μια στροφή που προκαλεί κατάπληξηαποχωρίζεται η καγκελάριος τη μέχρι τώρα πολιτική της απέναντι στην Ελλάδα. Τώρα θέλει να εμποδίσει σε κάθε περίπτωση μια έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ- ακόμη και αν γι’αυτό πρέπει να εξωραϊστεί η έκθεση της τρόικας”, προσθέτει ο διαφωτιστικός υπότιτλος του άρθρου. “Στην πραγματικότητα η Μέρκελ έχει ήδη αποφασίσει… Η έκθεση της τρόικας πρέπει σε κάθε περίπτωση να είναι τέτοια , ώστε η Ελλάδα να μπορεί να παραμείνει στην ευρωζώνη”, γράφει χωρίς περιστροφές τοΣπίγκελ, απομυθοποιώντας όλες τις θεατρικές παραστάσεις που θα παιχτούν τις επόμενες εβδομάδες γύρω από την έκθεση της τρόικας για την Ελλάδα. Η απόφαση παραμονής έχει ήδη ληφθεί, ισχυρίζεται το συνήθως καλά πληροφορημένο περιοδικό.
Για να αποδείξει την αφοσίωσή του στο Μνημόνιο και τους Γερμανούς, ο Σαμαράς έχει ήδη περάσει στο στάδιο των πολιτικών ανθρωποθυσιών ομοϊδεατών του, δεξιών συνδικαλιστών. Την πέμπτη διέγραψε τον αρχισυνδικαλιστή τηςΔΑΚΕ και μάλιστα του…ιδιωτικού(!) τομέα Νίκο Κιουτσούκη, ο οποίος αντιδρούσε εντονότατα στα νέα αντεργατικά μέτρα του “πακέτου” των 11,5 δισεκατομμυρίων ευρώ. Στον δρόμο προς την πολιτική λαιμητόμο της διαγραφής φαίνεται ότι οδηγεί ο Σαμαράς και τον επίσης δεξιό πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας, ο οποίος επίσης διαφωνεί με τα μέτρα εναντίον των γιατρών και της δραματικής υποβάθμισης της δημόσιας υγείας που υλοποιεί ο αποκρουστικός πλέον πρωθυπουργός. Έχοντας πλήρη επίγνωση των πολιτικών εγκλημάτων που διαπράττει η κυβέρνηση ΣαμαράΒενιζέλου,Κουβέλη εναντίον του ελληνικού λαού και φοβούμενοι – αδίκως!- μη τυχόν γίνει καμιά στραβή κ;αι καταλήξουν κατηγορούμενοι, βουλευτές και στελέχη της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚκαι της ΔΗΜΑΡ προσπαθούν να δείξουν ότι διαφοροποιούνται σε κάποια σημεία από την ακολουθούμενη πολιτική της κυβέρνησης. Για το λόγο αυτό ο Βενιζέλος τηλεφώνησε στον Σαμαρά και του πρότεινε να μη γίνει καμιά συζήτηση στη Βουλή για τη σκανδαλώδη τροπολογία που αφορά τη Ζίμενς, να αποσύρει αμέσως την τροπολογία, επειδή αρκετοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ αλλά και ίσως κάποιοι και της ΝΔ δεν θα την ψήφιζαν.
Θα περνούσε φυσικά με άνεση η ρύθμιση, αλλά θα φαινόταν ότι είναι κλονισμένη η συνοχή της κυβέρνησης του ΑντωνάκηΤσολάκογλου“. Ο Βενιζέλος και το ΠΑΣΟΚ, όμως,όπως και οΚουβέλης με τη ΔΗΜΑΡ, θα εξαφανιστούν αμέσως από το πολιτικό προσκήνιο, αν χάσουν τη συμμετοχή τους στην κυβέρνηση και τα προνόμια που απορρέουν από το ότι παίρνουν και αυτοί μέρος στη λεηλασία του δημοσίου πλούτου. Πάνω απ’όλα αν χάσουν τη δυνατότητα να βολεύουν με παχυλές αμοιβές κομματικούς φίλους τους σε διάφορες δημόσιες θέσεις. Γι’αυτό και σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να φύγουν από την κυβέρνηση Σαμαρά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Discover more from Gargalianoi Online News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading