Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΕΛΛΑΔΑΜΝΗΜΟΝΙΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑΥΓΕΙΑ

Γιατρός αυτοκτόνησε πηδώντας από τον 5ο όροφο του νοσοκομείου (pics)

Τραγικό τέλος είχε το θρίλερ που εξελισσόταν από τα ξημερώματα στο νοσοκομείο της Λαμίας.

 

Ένας 64χρονος ακτινολόγος, που είχε βγει σε σύνταξη πριν από 6 μήνες βούτηξε στο κενό και έδωσε τέλος στη ζωή του, μπροστά στα μάτια της γυναίκας του και δεκάδων ανθρώπων που παρακολουθούσαν τα όσα συνέβαιναν με κομμένη την ανάσα.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ο γιατρός αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα μιας και ενώ είχε βγει στη σύνταξη, δεν την είχε λάβει
εδώ και έξι μήνες!

Η κρατική αναλγησία στο αποκορύφωμα!

Ετσι, ενώ ο ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας, συνομιλούσε μαζί του, μέχρι τις 08.30 δεν κατάφερε να τον μεταπείσει και ο 64χρονος, που κρεμόταν από το πρεβάζι του 5ου ορόφου και φώναζε σε όλους να απομακρυνθούν. Το ίδιο και στη γυναίκα του, που με δάκρυα στα μάτια προσπαθούσε να τον μεταπείσει.

Ο 64χρονος αυτόχειρας, πατέρας μιας κόρης, είχε θολώσει, σύμφωνα με το lamiareport.gr, επειδή τους τελευταίους 6 μήνες που είχε βγει σε σύνταξη, δεν είχε πάρει χρήματα και προχώρησε τελικά στο απονενοημένο διάβημα!

Κατά τα άλλα, οι Τροϊκανοί και τα λοιπά κοπρόσκυλα της Ευρώπης που συνωστίζονται ποιος θα μας πρωτο-σώσει, συνεχίζουν το θεάρεστο έργο τους!

Η σημερινή αυτοκτονία, δεν οφείλεται σε κανένα άλλο παράγοντα, και δεν θα είχε συμβεί, αν στη χώρα δεν είχαν κάνει κατοχή, οι διεθνείς δολοφόνοι τύπου Πολ Τόμσεν και Μπομπ Τραα!

Και όλοι αυτοί, έχουν βάψει τα χέρια τους με ποταμό Ελληνικού αίματος! Αίμα ανθρώπων που δεν αντέχουν άλλο την παράφορη πίεση όλων αυτών! Να τους χαίρονται λοιπόν οι Σαμαράδες, Βενιζέλοι και Κουβέληδες!

Ο κόμπος πλέον έχει φτάσει στο χτένι!

gg22

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της πυροσβεστικής, αστυνομία, η οικογένειά του αλλά και ειδικός διαπραγματευτής και προσπαθούσαν να τον μεταπείσουν.

Άνοιξαν  το ειδικό στρώμα για να τον προλάβουν πριν πηδήξει από το περβάζι ωστόσο ο αυτόχειρας ήταν αποφασισμένος και τους φώναζε να μην το ανοίξουν γιατί τότε θα πηδήξει όπως και έγινε.

2_1

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Discover more from Gargalianoi News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading