3.3 C
Gargaliánoi
Tuesday, February 7, 2023
spot_img
HomeΔΙΕΘΝΗΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΈΣ ΑΠΑΓΩΓΈΣ: Το πιο σκοτεινό μυστικό του Ισραήλ

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΈΣ ΑΠΑΓΩΓΈΣ: Το πιο σκοτεινό μυστικό του Ισραήλ

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΈΣ ΑΠΑΓΩΓΈΣ

Γράφοντας για τις υιοθεσίες που έφερε στο φως η ελληνίστρια του King’s College London, Βελγίδα Gonda Van Steen, μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση δύο «λεπτομέρειες». Η πρώτη ήταν ότι είχε στηθεί μια παγκόσμια «βιομηχανία» υιοθεσιών εκ μέρους –πρωτίστως- των Αμερικάνων που είχε σαν πηγή «άντλησης» παιδιών χώρες που είχαν υποστεί βιβλικές καταστροφές κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και στην πρώτη φάση του Ψυχρού Πολέμου. Όχι, βέβαια, για λόγους συμπόνιας. Ήταν μέρος της κυριαρχίας τους σε χώρες όπως η Γερμανία, η Κορέα, η Ιαπωνία και η Ελλάδα, αλλά και της λεηλασίας του ανθρώπινου δυναμικού τους. Ας μην ξεχνάμε, π.χ. πόσοι επιστήμονες μεταφέρθηκαν στις ΗΠΑ από τη Γερμανία μετά τη λήξη του πολέμου. Η «φιλανθρωπία» τους έσταζε υποκρισία αφού αφάνισαν ή ακρωτηρίασαν εκατομμύρια παιδιά με τους βομβαρδισμούς αμάχων σε πυκνοκατοικημένες πόλεις, από τη Δρέσδη μέχρι τη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι. Οι νικητές δεν υπόκεινται σε κυρώσεις, ούτε καν μομφή και ψόγο, για τα ειδεχθή και μαζικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διέπραξαν εν ψυχρώ στη διάρκεια του μεγάλου πολέμου, αλλά και των τοπικών πολέμων που έκαναν στην Ελλάδα και την Κορέα. Να σημειωθεί ότι ειδικά στις κατεστραμμένες χώρες, υπήρχε σοβαρότατη μείωση του νεανικού πληθυσμού τους εφόσον οι νέοι ως στρατιώτες είχαν αχρηστευθεί στα πεδία των μαχών και τα μικρά παιδιά είχαν υποστεί τις μεγαλύτερες φθορές από υποσιτισμό, ασθένειες, μετακινήσεις κ.λπ.. Αντιθέτως, οι Αμερικανοί είχαν μικρές απώλειες και, επί πλέον, είχαν προσελκύσει εκατομμύρια προσφύγων που σημαίνει ότι ήταν οι τελευταίοι που χρειάζονταν παιδιά!

Η δεύτερη «λεπτομέρεια» είναι ότι υπήρξαν πολλοί Εβραίοι που υιοθετούσαν κατά προτίμηση Ελληνόπουλα, απ’ αυτά που είχαν απαχθεί από την Ελλάδα μέσα από το κύκλωμα που στήθηκε υπό τη σκέπη των αμερικανικών κυβερνήσεων και με τη δουλική συνδρομή των ελληνικών με κέντρο τη βασιλική οικογένεια. Πιθανότατα δε κάποια απ’ αυτά τα Ελληνόπουλα που υιοθετήθηκαν στην Αμερική από εβραϊκά ζευγάρια να κατέληξαν στο Ισραήλ ως Εβραιόπουλα. Ψάχνοντας στο διαδίκτυο έπεσα πάνω στην υπόθεση «Υιοθεσίες στο Ισραήλ» κατά την ίδια περίοδο. Όλα τα κόλπα, οι απάτες, τα ψέματα, οι ραδιουργίες και οι συγκαλύψεις των απαγωγών που χαρακτηρίζουν τις περιπτώσεις των χιλιάδων Ελληνόπουλων που στάλθηκαν ως εμπορεύματα με δελτίο αποστολής στις ΗΠΑ, χαρακτηρίζουν και τις «υιοθεσίες» στο Ισραήλ. Η μόνη σημαντική διαφορά στο Ισραήλ είναι ότι τα κλεμμένα παιδιά δεν στέλνονταν στο εξωτερικό, αλλά μεταφέρονταν από τους «κατώτερους» στους «ανώτερους»!

Στέλιος Ελληνιάδης

ΤΟ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΌ ΜΥΣΤΙΚΌ ΤΟΥ ΙΣΡΑΉΛ

«Δεν ήταν, όπως πίστευε, ο μοναδικός γιος εύπορων επιζησάντων του Ολοκαυτώματος, ιδιοκτητών ενός εργοστασίου παιδικών ρούχων κοντά στο Τελ Αβίβ. Ο Grunbaum κλέφτηκε από τη μητέρα του από τους γιατρούς ενός νοσοκομείου στο βόρειο Ισραήλ το 1956, λίγα λεπτά μετά τη γέννησή του. Στους βιολογικούς γονείς του – πρόσφατοι μετανάστες στο Ισραήλ από την Τυνησία – ειπώθηκε ότι το παιδί τους είχε πεθάνει στη διάρκεια της γέννας. Στάλθηκαν σπίτι τους χωρίς πιστοποιητικό θανάτου και τους αρνήθηκαν τη δυνατότητα να δουν το σώμα του παιδιού τους ή τον τάφο του.»

«Ακόμα κι όταν ανακάλυψα τυχαία ότι ήμουν υιοθετημένος, οι κοινωνικές υπηρεσίες έκαναν το παν για να με εμποδίσουν να βρω τη βιολογική μου οικογένεια. Κανένας δεν ήθελε να μάθω την αλήθεια.»

Υεμενίτες Εβραίοι μεταφέρονται στο Ισραήλ με τη μυστική «Επιχείρηση Μαγικό Χαλί»

Το 2001 είχε βγει ένα πόρισμα για τουλάχιστον 5.000 παιδιά που είχαν εξαφανιστεί μόνο κατά τη διάρκεια των πρώτων έξι χρόνων από τη δημιουργία του Ισραήλ το 1948, αλλά ο δικαστής του ανωτάτου δικαστηρίου που το συνέταξε έβαλε όλα τα ντοκουμέντα που είχε συγκεντρώσει σε ένα φάκελο τον οποίο σφράγισε ορίζοντας ότι το περιεχόμενό του απαγορεύεται να γνωστοποιηθεί πριν από το 2071!

Τα πιο πολλά παιδιά ήταν από την Υεμένη, αλλά και από Ιράκ, Μαρόκο, Τυνησία και Βαλκάνια. Η Shoshana Madmoni-Gerber υποστηρίζει ότι η μεταφορά παιδιών από μία εθνική ομάδα σε μία άλλη αποτελεί, σύμφωνα με τον ΟΗΕ, «γενοκτονία». Ο Ισραηλινός δημοσιογράφος Yael Tzadok, που ασχολείται με τις εξαφανίσεις, έχει δηλώσει ότι «Αυτό είναι το πιο σκοτεινό μυστικό του Ισραήλ. Εβραίοι απήγαγαν άλλους Εβραίους!»

Κι αυτοί οι Εβραίοι αποκαλούνται «Μιζραχίμ». Το 1949-50, με τη μυστική «Επιχείρηση Μαγικό Χαλί», Αμερικάνοι και Βρετανοί μετέφεραν 50.000 Μιζραχίμ σε «κατασκηνώσεις απορρόφησης» στο Ισραήλ. Πάνω τους έπεσαν Εβραίοι που ήταν άτεκνοι, αλλά και η πολιτική και πνευματική ηγεσία του Ισραήλ στο πλαίσιο της «αποαραβοποίησης» του λαού τους!

Ανώτεροι και κατώτεροι

Γι’ αυτό, οι ηγεσίες ενθάρρυναν και συγκάλυπταν τις απαγωγές διασφαλίζοντας την απαραίτητη ιδεολογική, φυλετική και πολιτισμική ομπρέλα. Σε σχέση με τους «Ασκεναζί», Εβραίους από την Ευρώπη, οι Μιζραχίμ θεωρούνταν κατώτερης ποιότητας Εβραίοι που έπρεπε ταχέως και υποχρεωτικώς να «αναβαθμιστούν». Γι’ αυτό, τα παιδιά των Μιζραχίμ που υφαρπάζονταν από τα μαιευτήρια, τα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων, ακόμα και από τα σπίτια των οικογενειών και από τα χέρια των μανάδων τους, δίδονταν σε οικογένειες Ασκεναζί ώστε να μεγαλώσουν με την κουλτούρα των Ευρωπαίων Εβραίων. Οι Μιζραχίμ, που ήταν χρήσιμοι για να αυξηθεί γρήγορα ο πληθυσμός του νέου κράτους, να ενισχυθεί ο στρατός και να καταληφθούν τα χωριά, τα κτήματα και οι κατοικίες των εκδιωγμένων Παλαιστινίων, θεωρούνταν πρωτόγονοι, άνθρωποι της ερήμου, που έπρεπε να εκπολιτιστούν και να αποκτήσουν σωστή εβραϊκή συνείδηση. Κι αυτό δικαιολογούσε τις απαγωγές, μαζί με άλλες απαράδεκτα απάνθρωπες δικαιολογίες του τύπου «αυτοί κάνουν πολλά παιδιά και δεν θα τους λείψουν αν τους πάρουμε μερικά»! Τα παιδιά έπρεπε να μην γνωρίσουν τους βιολογικούς γονείς τους και να εκπαιδευτούν κατάλληλα ώστε να υπηρετήσουν το σιωνιστικό κράτος.

Ο πρώτος πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπεν Γκουριόν είχε πει ότι «Δεν θέλουμε οι Ισραηλίτες να γίνουν Άραβες». Και στον ισραηλινό στρατό πολλοί θεωρούσαν τους Μιζραχίμ πνευματικά καθυστερημένους. Στο βιβλίο του «Η Ιδέα του Ισραήλ», ο παγκοσμίου φήμης πανεπιστημιακός και συγγραφέας Ilan Pappe, αναφέρει ότι η ελίτ των Ασκεναζί εργάστηκε συστηματικά για να «αποαραβοποιήσει τους Εβραίους που έφταναν στο Ισραήλ».

Απαγορεύεται να ξέρεις

Ο νόμος για τις υιοθεσίες του 1960 κατέστησε ποινικό αδίκημα τη γνωστοποίηση της υιοθεσίας ακόμα και από ένα υιοθετημένο παιδί! Παρ’ όλ’ αυτά, έχουν δημιουργηθεί οργανώσεις, όπως η Amram και η Achim Vekayamim, που αγωνίζονται για να φανερωθεί η αλήθεια και να βρουν τα παιδιά τους βιολογικούς τους γονείς. Υπολογίζονται σε περισσότερα από 8.000 τα θύματα της οργανωμένης απαγωγής. Αριθμός τεράστιος για μια κοινότητα πενήντα χιλιάδων ανθρώπων. Δυστυχώς, πολλά ντοκουμέντα κάηκαν και εξαφανίστηκαν και πολλά παιδιά καταχωρήθηκαν ως πεθαμένα ή ως μετανάστες στο εξωτερικό. Οι ισραηλινές εφημερίδες Haaretz, The JerusalemPost και Yedioth Ahronoth έχουν αναφερθεί στο πελώριο έγκλημα των υιοθεσιών, αλλά σε γενικό επίπεδο μία «συνωμοσία σιωπής» καλύπτει την αλήθεια για πάνω από 60 χρόνια…

Οι υποψήφιοι γονείς «παράγγελναν» μωρά στα νοσοκομεία και οι ιθύνοντες, διοικητικοί, γιατροί και νοσοκόμες, έκαναν τη βρώμικη δουλειά. Επίσης, σε ιδρύματα «ορθοδόξων» Εβραίων και σιωνιστικών οργανώσεων όπως η WIZO (Διεθνής Σιωνιστική Οργάνωση Γυναικών), γινόταν η επιλογή από τους ενδιαφερόμενους που έπαιρναν τα παιδιά χωρίς έγγραφα για να μην αφήνουν ίχνη. Μάλιστα, αναφέρεται η περίπτωση του στρατηγού Yigal Alon που έδωσε ένα τέτοιο παιδί σε μια φιλική του οικογένεια ως δώρο γενεθλίων! Η κοπέλα αυτή, η Tziona Heiman, κατάφερε να μάθει την αλήθεια και να βρει τους βιολογικούς της γονείς. Εν τέλει, πέρα από την ηθική, πολιτική και ρατσιστική πλευρά του ζητήματος, πρόκειται για παράνομη διακίνηση ανθρώπων, για τράφικιν!

Κυβερνήτες, πολιτικοί, δικαστές, δικηγόροι, γιατροί, στρατιωτικοί, ραβίνοι, επιχειρηματίες και άλλοι ευυπόληπτοι πολίτες και επίσημοι θεσμοί εμπλέκονται στις απαγωγές-εξαφανίσεις-υιοθεσίες που δεν είναι ξεκομμένες από τις ρατσιστικές αντιλήψεις και μεθόδους με τις οποίες οι Σιωνιστές μεταχειρίζονται τους Παλαιστίνιους. Αξίζει να σημειωθεί το πρόσφατο αίτημα δύο γερουσιαστών των ΗΠΑ που ζήτησαν να διακοπεί κάθε αμερικανική βοήθεια στο Ισραήλ επειδή φυλακίζει μικρά παιδιά Παλαιστινίων!

(Τα στοιχεία για τις «υιοθεσίες» είναι από επισκόπηση του Jonathan Cook, Al Jazeera 2016)

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Διαχειριστής on Το Έγκλημα του Δ.Ν.Τ.
ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ on ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ…
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ on spyropoulos-ika-makedonia-palace-660
Διαχειριστής on Πρώτα ήρθαν οι Αλβανοί…
ΤΡΙΦΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣΙΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
Διαχειριστής on Λαβράκι έδωσε ο Κουσελάς
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΤΣΙΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔ,ΠΟΛ,ΜΗΧ/ΚΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
βασιλης κιτσος on ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ…
Νικόλαος Γεωργακόπουλος on ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
Μαίρη Αναστασοπούλου on ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ…