17.3 C
Gargaliánoi
Saturday, June 3, 2023
spot_img
HomeΕΛΛΑΔΑΗ εθνική προδοσία και οι Εφιάλτες

Η εθνική προδοσία και οι Εφιάλτες

Ετερόκλητος όχλος δεν είμαστε εμείς, αλλά η πλειοψηφία που προσπαθεί να εξαγοράσει η κυβέρνηση για να επιβάλλει αντισυνταγματικά, με ένα μοναδικό στην ιστορία κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, μία συμφωνία που δεν θέλει κανένας και που εξυπηρετεί μόνο τα επεκτατικά σχέδια της Γερμανίας.

Ο φθόνος και η προδοσία είναι δυστυχώς δύο από τα μεγαλύτερα ελαττώματα του Έθνους μας, αρκετά για να μας οδηγούν από τη μία εθνική καταστροφή στην άλλη. Παρά το ότι το γνωρίζω όμως, δεν κατάφερα να μη μείνω άφωνη ακούγοντας το βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος και πρώην υπουργό παιδείας, αυτόν που με δυσκολία τελείωσε μόλις το Λύκειο, να λέει πως οι Έλληνες ήταν ελάχιστοι στη Μακεδονία έως το 1922, οπότε δεν υπήρξαν Έλληνες εκεί αλλά Μακεδόνες.

Δηλαδή ένας άλλος λαός, ο οποίος κατά την ίδια λογική δεν θα είναι λάθος να διεκδικήσει αργότερα την ανεξαρτησία του, με αφετηρία την ονομασία των Σκοπίων ως Β. Μακεδονία! Με απλά λόγια πως πράγματι η Ελλάδα είναι μέχρι τη Λάρισα, χωρίς ενδεχομένως να συμπεριλαμβάνει ούτε την Ήπειρο.

Θέλοντας τώρα να διατηρήσω χαμηλούς τόνους, αφού το τελευταίο που χρειαζόμαστε είναι ένας νέος εμφύλιος πόλεμος, δεν πιστεύω πως είναι προδότης της χώρας του. Έχω λοιπόν την άποψη πως είναι απλά ένας φανατικός ανθέλληνας όχι σκοπίμως, αλλά επειδή υποφέρει από ένα είδος συμπλέγματος που προκαλείται από μία διανοητική ανεπάρκεια που δεν γίνεται αποδεκτή από το φορέα της. Επομένως είναι άδικο να κατηγορείται, αφού δεν είναι σε θέση να καταλάβει αυτά που λέει.

Ειδικά όσον αφορά τώρα την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας, όταν το 70% των Ελλήνων, ένα αντίστοιχα μεγάλο ποσοστό των Σκοπιανών, οι δικηγορικοί σύλλογοι, οι περισσότεροι διεθνολόγοι, οι συνταγματολόγοι, οι διανοούμενοι, οι καλλιτέχνες, οι διπλωμάτες κοκ. είναι εναντίον, ενώ μόλις ένα 20% του πληθυσμού, οι Γερμανοί και οι Soros είναι υπέρ, τότε δεν μπορεί να έχει καμία λογική.

Αφού υπενθυμίσω εδώ το ρόλο της Γερμανίας στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, τα σχέδια της για τα Βαλκάνια και για τη Θεσσαλονίκη, θα ήθελα να τονίσω πως όλοι εμείς που αντιδράσαμε με την εντυπωσιακή διαδήλωση της Κυριακής στο Σύνταγμα δεν είμαστε ετερόκλητος όχλος.

Αντίθετα, ετερόκλητη είναι η πλειοψηφία που προσπαθεί να δημιουργήσει η κυβέρνηση για να επιβάλλει αντισυνταγματικά, με ένα μοναδικό στην ιστορία κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, μία συμφωνία που δεν θέλει κανένας και που εξυπηρετεί μόνο τα επεκτατικά σχέδια της Γερμανίας. Επί πλέον με μία απίστευτα γκεμπελική προπαγάνδα, σύμφωνα με την οποία οι υποστηρικτές της συμφωνίας είναι μετριοπαθείς, προοδευτικοί και ευρωπαϊστές, ενώ οι αντίπαλοι της ακροδεξιοί, εθνικιστές, πατριδοκάπηλοι, φασίστες, οπισθοδρομικοί και συντηρητικοί.

Θεωρεί λοιπόν πως είναι σωστό να δοθεί η γλώσσα, η υπηκοότητα και η εθνότητα, αφού για πρώτη φορά αναφέρεται ο όρος «Μακεδονικός λαός» στη ρηματική ανακοίνωση. Το ότι δε οι Σλάβοι θέλουν να νομιμοποιήσουν το μύθο τους περί «μακεδονικού έθνους» φαίνεται καθαρά από το τροποποιημένο Σύνταγμα τους, όπου ο κ. Βιλιάρδος έχει γράψει τα εξής:

«Στο Σύνταγμα των Σκοπίων υπάρχει το περίφημο άρθρο 36, σύμφωνα με το οποίο τα εξής: «Η Δημοκρατία εγγυάται ιδιαίτερα δικαιώματα κοινωνικής ασφάλισης σε βετεράνους του αντιφασιστικού πολέμου και όλων των Μακεδονικών απελευθερωτικών πολέμων σε ανάπηρους πολέμου, σε όσους έχουν απελαθεί και φυλακιστεί για τις ιδέες της ξεχωριστής ταυτότητας του Μακεδονικού Λαού και του Μακεδονικού κράτους». Ο πρωθυπουργός του κρατιδίου αρνήθηκε κατηγορηματικά σε αυτό το άρθρο να αναφερθεί σε «Βόρεια Μακεδονία», κατά τον ίδιο για ιστορικούς λόγους – γεγονός που τεκμηριώνει αναμφίβολα την ύπουλη τακτική του» (πηγή).

Εν προκειμένω, έχει αλήθεια αναρωτηθεί η κυβέρνηση ποιοι είναι αυτοί οι «μακεδονικοί» εθνικοαπελευθερωτικοί πόλεμοι; Δεν αναφέρονται καθαρά στη διεκδίκηση της ελληνικής Μακεδονίας; Αυτό και μόνο το γεγονός δεν είναι προδοσία; Δεν λέγεται προδότης ή Εφιάλτης αυτός που προδίδει; Δεν είναι αρκετή η τεκμηρίωση του συνταγματολόγου που έχει δημοσιευτεί; (πηγή). Δεν είναι ύποπτη η μανία και η βιασύνη της να ψηφιστεί η συμφωνία, παρά την αντίθετη άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων; Δεν είναι εξίσου ύποπτοι οι διθύραμβοι των γερμανικών ΜΜΕ, οι οποίοι θυμίζουν τη βράβευση του Γ. Παπανδρέου λίγο πριν προδώσει την Ελλάδα διασώζοντας τις γερμανικές τράπεζες;

Όσον αφορά εμάς τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, δεν είναι ντροπή να μας θεωρούν μία χούφτα Εφιάλτες ηλίθιες και ηλιθίους; Είναι σωστό να αποδεχόμαστε τέτοιες προσβολές; Τι θα μας πουν αργότερα τα παιδιά μας, όταν έλθουν αντιμέτωπα με τα αποτελέσματα αυτής της πρωτοφανούς προδοσίας;

Κλείνοντας, έχουν αναλύσει τόσοι πολλοί και τόσο διεξοδικά τη συμφωνία της ντροπής και τη ρηματική ανακοίνωση του εθνικού μας εξευτελισμού, ώστε δεν χρειάζεται να προσθέσω τίποτα άλλο. Δυστυχώς όμως, δεν πιστεύω πως η τεκμηρίωση θα πτοήσει τους Εφιάλτες, αφού έχω την άποψη πως η ανταμοιβή τους θα είναι αρκετή για να καλύψει τις τύψεις της συνείδησης τους, εάν υποθέσουμε πως διαθέτουν. Να είναι σίγουροι όμως πως δεν θα τους συγχωρήσουν ούτε τα ίδια τους τα παιδιά, όσα αργύρια και αν πάρουν.

Πηγή

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Διαχειριστής on Το Έγκλημα του Δ.Ν.Τ.
ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ on ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ…
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ on spyropoulos-ika-makedonia-palace-660
Διαχειριστής on Πρώτα ήρθαν οι Αλβανοί…
ΤΡΙΦΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣΙΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
Διαχειριστής on Λαβράκι έδωσε ο Κουσελάς
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΤΣΙΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔ,ΠΟΛ,ΜΗΧ/ΚΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
βασιλης κιτσος on ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ…
Νικόλαος Γεωργακόπουλος on ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
Μαίρη Αναστασοπούλου on ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ…