13.3 C
Gargaliánoi
Wednesday, March 29, 2023
spot_img
HomeΕΛΛΑΔΑΔείτε ολόκληρη την σημερινή συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου: "Τα μνημόνια αποτελούν εσχάτη...

Δείτε ολόκληρη την σημερινή συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου: “Τα μνημόνια αποτελούν εσχάτη προδοσία και έγκλημα κατά της ανθρωπότητας!” – βίντεο

Αποκαλυπτική η Σημερινή συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου το πρωί στον Γιώργο Παπαδακη!

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου τι έχει να πει για το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ που και η ίδια κάποτε εμπιστεύτηκε απάντησε ότι η πράξεις είναι αυτές που χαρακτηρίζουν τα άτομα και πως η σημερινή κυβέρνηση είναι μνημονιακή που στελεχώνεται από πρόσωπα που αποτέλεσαν την ελπίδα για την κατάργηση των μνημονίων ο καθένας κάνει τις επιλογές του, ο καθένας δίνει το στίγμα του πολλοί απέδειξαν άτι από την υπεράσπιση αρχών μέχρι την πλήρη παράδοση είναι μια καρέκλα δρόμος!

Από κει και πέρα δε σημαίνει πως ο λαός πρέπει να απελπιστεί η να νομίσει πως εδώ τελειώνει η ιστορία! Ο λαός δεν πρέπει να παραιτηθεί. Είμαστε πολλοί εκείνοι που πιστεύουμε ότι υπάρχει μια μάχη για να δοθεί είμαστε έτοιμοι για να την δώσουμε και θα την δώσουμε από κάθε μετερίζι.

Σε ερώτηση αν πιστεύει ότι όλα αυτά γίνονται για την μάχη της καρέκλας και όχι επειδή η κυβέρνηση Τσίπρα περιήλθε σε μια κατάσταση που δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά απάντησε πως δεν πιστεύει σε καμία περίπτωση πως υπήρχε μονόδρομος και ότι ποτέ στη ζωή και στην ιστορία δεν υπάρχουν μονόδρομοι. Οι δρόμοι ανοίγουν από τις επιλογές των ανθρώπων και από τους αγώνες των ανθρώπων. Ο κύριος Τσίπρας είχε στα χέρια του την πιο ισχυρή εντολή, την εντολή ενός ολοκλήρου λαού! Αυτός ο λαός εξακολουθεί να αγωνίζεται για το μέλλον του και τη ζωή του, μένει να εκπροσωπηθεί από μια κυβέρνηση από ανθρώπους που θα πάρουν στα σοβαρά αυτό το καθήκον και αυτήν την εντολή!

Σε ερώτηση αν η επιλογή Τσίπρα ήταν προσχεδιασμένη απάντησε ότι όλα δείχνουν ότι ήταν προαποφασισμένη η δρομολόγηση αυτής της προδοσίας

Σε ερώτηση αν τελικά υπάρχει μέλλον η απάντηση ήταν ότι φυσικά και υπάρχει μέλλον και γι αυτό το μέλλον αγωνίζονται! Δεν είμαστε μόνοι μας είπε η επικεφαλής της πλεύσης! Μίλησε για την πολύ σημαντική διάσκεψη στην Κοπεγχάγη για το plan B όπου πήραν μέρος πολύ σημαντικές προσωπικότητες από όλη την Ευρώπη από 21 χώρες μέλη Μιλώντας για το plan B ανέφερε ότι ειναι μια πρωτοβουλία που πάρθηκε τον Σεπτέμβριο του 2015. Εμπνευστής του ήταν ο Ζάν Λουί Μελανσόν ο οποίος είναι μια σπουδαία προσωπικότητα της Γαλλικής πολιτικής σκηνής και υποψήφιος πρόεδρος στη Γαλλία.

Για την Πλεύση Ελευθερίας και τις δημοσκοπήσεις που την θέλουν εντός βουλής ανέφερε πως η πλεύση ελευθερίας έχει προοπτική ακριβώς επειδή δεν είναι ένα κλασικό κόμμα Αλλά ένα κόμμα χωρίς μηχανισμούς!

Στην κατηγορία που της αποδίδουν πως είναι αρχηγικό κόμμα απάντησε ότι αισθανετε πως της αναλογεί ιστορική ευθύνη και δεν έχει κανένα απωθημένο να κάνει την αρχηγό χωρίς φυσικά να θέλει να αποσύσει της ευθύνες που της αναλογούν

Για το plan B ανέφερε πως ήταν η τρίτη διάσκεψη που έγινε μέσα σε λίγο παραπάνω από ένα χρόνο! Έγιναν συναντήσεις στο Παρίσι τον Γενάρη, στην Μαδρίτη τον Φλεβάρη και τώρα στην Κοπεγχάγη. Στις διαδικασίες συμμετείχε και ο Ερίκ Τουσέν ως επιστημονικός συντονιστής της Αλήθειας δημοσίου χρέους η οποία επανασυστάθηκε και μάλιστα πριν δυο εβδομάδες έγινε στην Αθήνα η επίσημη τριήμερη εναρκτήρια διαδικασία της ως σωματείου και είναι ένα εργαλείο πανευρωπαϊκό στην οποία αναφέρονται διανοούμενοι, και πολιτικοί από όλη την Ευρώπη!

Σε ερώτηση πως μπορεί να γίνει οποιαδήποτε ενέργεια για το χρέος απάντησε πως από τις εργασίες της επιτροπής αποδεικνύεται και πως από τα πορίσματα της που η κυβέρνηση δεν θέλει να τα αξιοποιήσει κρύβοντας τα κάτω από το χαλί αποδεικνύεται, πως έχουμε και όπλα και επιχειρήματα προκειμένου αυτό το χρέος να αποκηρυχθεί καθολικά και κυριαρχικά.

Σε απάντηση ότι αυτό μπορεί να σημαίνει έξοδο από Ευρωπαϊκή Ένωση απάντησε ότι ο όρος μονομερής δεν είναι ο σωστός, και αυτός που θα έπρεπε να αποδίδεται είναι η λέξη κυριαρχική πράξη! εφ όσον ο λαός τώρα καλείτε να πληρώσει ένα χρέος που δεν αναλογεί στους πολίτες!

Στην διαπίστωση του δημοσιογράφου, πως τα λεφτά τα πήραμε απάντησε πως φυσικά και δεν είναι έτσι και ότι τα λεφτά δεν τα πήραμε ότι το 92% των λεγόμενων πακέτων διάσωσης πήγε πίσω στους δανειστές.

Το 92% των πακέτων διάσωσης δεν πήγε ποτέ στα δημόσια ταμεία και είναι αμφίβολο αν πέρασε καν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελλάδα!

Αναφέρθηκε πως όταν ζητούσαν από τον κύριο Στουρνάρα να έρθει να καταθέσει κι όταν του ζητούσαν στοιχεία για το αν τα χρήματα αυτά δόθηκαν ποτέ εκείνος αρνήθηκε να τα δώσει.

Απάντησε πως οι δανειστές ωφελούνται από αυτά και πως η Γερμανία έχει κάποιες δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ κέρδος από την Ελληνική κρίση! Οι Γερμανικές και Γαλλικές τράπεζες είναι εκείνες που ωφελήθηκαν από την καταστροφή του ελληνικού τραπεζικού συστήματος και των ασφαλιστικών ταμείων.

Επίσης ανέφερε ότι δεν θα είναι αυτή που θα πει στο λαό να σκύψει το κεφάλι και να είναι υποζύγιό, ούτε είναι εκείνη που θα πει ότι αυτή είναι η μοίρα μας!

Στην επισήμανση του δημοσιογράφου ότι ο λαός έχει το φόβο ότι η φτώχεια του θα γίνει μεγαλύτερη είπε πως ο φόβος είναι ένα εργαλείο διαχρονικής υποδούλωσης Ο καθένας μας και η καθεμιά μας ας σκεφτεί ποια είναι αυτά που φοβηθήκαμε, ποια είναι αυτά που μας επέσεισαν ως απειλές του 2010 και θα δείτε ότι έχουν γίνει τα πολλαπλάσια! Ότι φοβηθήκαμε το πάθαμε και χειρότερά, οποιαδήποτε απειλή και αν διατυπώθηκε ως αντίβαρο π.χ. σκύψτε δεχτείτε γιατί αλλιώς …θα ..όλα έγιναν.

Επίσης επισήμανε ότι θα γίνουν ακόμα και χειρότερα έχουμε φτάσει σ’ ένα σημείο που γίνεται διαπραγμάτευση το να μην έχουν καθόλου μισθό οι άνθρωποι! Αυτό δεν έχει πάτο ούτε έχει τέρμα αν δεν ξεσηκωθεί ο κόσμος να διεκδικήσει αυτό που δικαιούται και του αναλογεί δεν υπάρχει τέλος, σε αυτήν την μνημονιακή επιβολή.

Στο σχόλιο του δημοσιογράφου ότι πάλεψε και αυτή για να έρθει μία αριστερή κυβέρνηση στην εξουσία και στην ερώτηση αν έχουμε όντως αριστερή κυβέρνηση απάντησε ότι, έχουμε μία κυβέρνηση προδοτών και ότι δεν είναι κυβέρνηση ούτε της αριστεράς ούτε της δεξιάς όπως ήταν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις!

Τα μνημόνια αποτελούν εσχάτη προδοσία και έγκλημα κατά της ανθρωπότητας!

Αυτή τη στιγμή η ευθύνη της κυβέρνησης Τσίπρα είναι βαρύτερη από τις ευθύνες των προηγούμενων γιατί η κυβέρνηση Τσίπρα, παραβίασε την ευθεία λαϊκή εντολή του λαού! Αυτό αποτελεί το αποκορύφωμα της της προδοτικής συμπεριφοράς τους και φυσικά πιστεύει ότι πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη! Επίσης η απάντηση σε σχόλιο του δημοσιογράφου για τους πρώην συντρόφους της απάντησε πως τον τελευταίο καιρό διαβάζει διάφορα εντεταλμένα και γελοία παραπολιτικά σχόλια!

Δήλωσε με έμφαση ότι δεν μιλάει με κανέναν, που έχει συμμετοχή σε αυτήν την κυβέρνηση και ότι δεν έχει καμία επαφή και ούτε θέλει να αποκτήσει!

Επίσης αναφέρθηκε σε κάποια δημοσιεύματα που φιλοτεχνήθηκαν ειδικά από φύλα προσκείμενα μέσα προς την κυβέρνηση που θεωρεί ότι αντιπροσωπεύουν τους νέους πυλώνες της νεοδιαπλοκής Επισήμανε ότι πρέπει να έχουμε εκλογές το συντομότερο δυνατό και και ότι πρέπει ο λαός να διεκδικήσει αυτές τις εκλογές και να διεκδικήσει την ανατροπή του συστήματος!

Μεταξύ άλλων είπε ότι η κυβέρνηση έχει πολλούς συμμάχους που θέλουν να την κρατήσουν στην εξουσία ακόμα και ως πτώμα προκειμένου να υλοποιεί μνημόνια και έκλεισε την συνέντευξη της αναφερόμενη στο λαό πως τα προηγούμενα χρόνια έχει ξεσηκωθεί πολλές φορές και ότι πρέπει να το ξανακάνει για να καταρριφθεί αυτή η κυβέρνηση.

Αλλά και συνολικά για να ανατραπεί και να καταρριφθεί αυτό το καθεστώς!

 

Πηγή

Δείτε το βίντεο:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Διαχειριστής on Το Έγκλημα του Δ.Ν.Τ.
ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ on ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ…
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ on spyropoulos-ika-makedonia-palace-660
Διαχειριστής on Πρώτα ήρθαν οι Αλβανοί…
ΤΡΙΦΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣΙΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
Διαχειριστής on Λαβράκι έδωσε ο Κουσελάς
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΤΣΙΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔ,ΠΟΛ,ΜΗΧ/ΚΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
βασιλης κιτσος on ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ…
Νικόλαος Γεωργακόπουλος on ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
Μαίρη Αναστασοπούλου on ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ…
admin on