24.3 C
Gargaliánoi
Monday, June 5, 2023
spot_img
HomeΕΛΛΑΔΑΦΑΣΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ...

ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ…

φμΜια φορά και έναν καιρό, στην παλιά και ξεχασμένη προϊστορία, ήταν ένα δημοκρατικό (ΧΑ ΧΑ) κόμμα που το λέγανε ΝΔ. Ο πρόεδρός του -που ήταν και Εθνάρχης μας (ΧΑ ΧΑ)- μας έβαλε στην τότε ΕΟΚ.

Στην ΕΟΚ λέει  θα περνάγαμε τέλεια (ΧΑ ΧΑ), θα είχαμε δουλειά (ΧΑ ΧΑ), λεφτά (ΧΑ ΧΑ), οικονομική σταθερότητα (ΧΑ ΧΑ) και ασφάλεια (ΧΑ ΧΑ), ειδικά από την επιθετικότητα των Τούρκων (ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ).

Εκείνη την ειδυλλιακή εποχή, λοιπόν, βγαίνει ένας ευρωβολευτής, ο οποίος προφανώς είχε μία κρίση ειλικρίνειας, και είπε ότι από τώρα και στο εξής θα ψηφίζουμε μία κυβέρνηση ΟΧΙ για να εφαρμόσει το πρόγραμμά της αλλά για να εφαρμόσει το πρόγραμμα των Βρυξελλών. (ΧΑ ΧΑ δεν έχει)

Μετά εμφανίστηκε η Αλλαγή (ΧΑ ΧΑ) του Ανδρέα, ο οποίος σημειωτέον μίλαγε καλύτερα αμερικάνικα από ότι ελληνικά. Έδιωξε τις κακές βάσεις των κακών αμερικανών και ξεθεμελίωσε τα πάντα. Οι κυβερνώντες ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ (είπαμε να κάνει ένα δώρο στον εαυτό του αλλά όχι και 500 εκατομμύρια), ο λαός έμαθε στο καθισιό, την κομπίνα και την υπερκατανάλωση και οι επιχειρήσεις έφυγαν στο εξωτερικό. (ΧΑ ΧΑ δεν έχει)

Μετά, ΞΑΦΝΙΚΑ άρχισαν να υπάρχουν προβλήματα. Εμφανίζεται ένας υπάλληλος της πολιτισμένης (ΧΑ ΧΑ), δημοκρατικής (ΧΑ ΧΑ) και όλο ανθρωπισμό (ΧΑ ΧΑ) Ενωμένης (ΧΑ ΧΑ) Ευρώπης και ρωτάει όλο μένος γιατί θέλουμε μεγάλους μισθούς και συντάξεις την στιγμή που στην Βουλγαρία παίρνουν 300 ευρώ μισθό και 200 ευρώ σύνταξη. (ΧΑ ΧΑ δεν έχει)

Μετά εμφανίζεται ένας άλλος υπάλληλος της πολιτισμένης (ΧΑ ΧΑ), δημοκρατικής (ΧΑ ΧΑ) και όλο ανθρωπισμό (ΧΑ ΧΑ) Ενωμένης (ΧΑ ΧΑ) Ευρώπης και λέει ότι το ποσοστό ιδιοκατοίκησης στην Ελλάδα είναι κάπου στο 75% ενώ στην ΕΕ μόνο 30% και ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΙΣΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΣ ΕΕ. (ΧΑ ΧΑ δεν έχει)

Και τώρα το κερασάκι στην τούρτα:
Εχθές ο (εμφανώς υπάλληλος της ΕΕ) Στέφανος Μάνος (για όσους δεν τον ξέρετε βιομήχανος που ενδιαφέρεται για τον λαό) δήλωσε ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ στον SKY:
Το ποσοστό αυτοαπασχόλησης στην Ελλάδα είναι 34% και όλοι αυτοί ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ!!!!! Θα πρέπει το ποσοστό να κατέβει στο 8% όσο είναι και την ΕΕ… (ΧΑ ΧΑ δεν έχει)
Αν τώρα έρθει κάποιος «ειδικός» και ισχυριστεί ότι για όλα φταίμε εμείς και ότι η όλη κατάσταση δεν είναι ένα πρόγραμμα φτιαγμένο ΠΡΙΝ το 1980, δεν πρόκειται να με πείσει.

Η δική μου άποψη είναι ότι η ΕΕ είναι ένα «άντρο ληστών», οι οποίοι με απόλυτα φασιστικό τρόπο επιβάλλουν μακροπρόθεσμες οικονομικές πολιτικές για τα δικά τους προσωπικά οφέλη.

Η δική μου άποψη είναι, επίσης, ότι είναι τελείως ανόητοι όλοι όσοι γράφουν συνεχώς άρθρα ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ την κατάσταση, απλά για να γράψουν κάτι. Δεν χρειάζεται τόσος κόπος. Αρκεί μία φορά τον χρόνο να κοιτάζεις τους τίτλους των ειδήσεων.

Η δική μου άποψη είναι, επίσης, ότι και εσείς είσαστε τελείως ανόητοι που καθόσαστε και χαλάτε την ζαχαρένια σας με τις έγκυρες (ΧΑ ΧΑ δεν έχει) ειδήσεις των μαχόμενων (ΧΑ ΧΑ δεν έχει) δημοσιογράφων στα έγκυρα (ΧΑ ΧΑ δεν έχει) κανάλια (συνήθως ιδιοκτησία επιχειρήσεων που χρωστάνε στο δημόσιο και παίρνουν και δημόσια έργα). (ΧΑ ΧΑ δεν έχει)

Και σας θεωρώ ανόητους όχι γιατί ανησυχείτε για την κατάσταση που μας έχουν φέρει, αλλά γιατί ΑΚΟΜΑ πιστεύετε ότι με αυτό το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδας, μέσα σε αυτήν την  διεφθαρμένη ΕΕ, που ανήκει σε αυτό το διεφθαρμένο Παγκόσμιο Σύστημα, και με την πλήρη διαφθορά των ηθών, θα μπορέσετε να δείτε κάτι διαφορετικό εκτός από κρυστάλλινο φασισμό και πλήρη αδιαφορία για οτιδήποτε έχει απλή υποψία δικαιοσύνης.

Και αυτή η ανοησία με κάνει να βγαίνω από τα ρούχα μου και να βρίζω.

Πηγή

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Διαχειριστής on Το Έγκλημα του Δ.Ν.Τ.
ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ on ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ…
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ on spyropoulos-ika-makedonia-palace-660
Διαχειριστής on Πρώτα ήρθαν οι Αλβανοί…
ΤΡΙΦΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣΙΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
Διαχειριστής on Λαβράκι έδωσε ο Κουσελάς
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΤΣΙΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔ,ΠΟΛ,ΜΗΧ/ΚΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
βασιλης κιτσος on ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ…
Νικόλαος Γεωργακόπουλος on ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
Μαίρη Αναστασοπούλου on ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ…