Gargalianoi.com

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ…

5jerksΈχουμε πέσει σε κατάθλιψη; Τρώμε «ξύλο» απο όλες τις μεριές; Δεν έχουμε πού να ακουμπήσουμε και λέμε δώσε δύναμη Θεέ να αντέξω;
Ναι.

Χάσαμε την αγωνιστικοτητά μας; Γίναμε μαλθακοί φλώροι, η άλλαξε ο χαρακτήρας μας τα τελευταία χρόνια; Δεν μπορούμε να παλέψουμε πια;
Όχι.

πτΌ λαός ψήφισε γιωργάκη γιατί «λεφτά υπήρχαν» και τελικά πήρε μνημόνιο αφού ήταν ένας «διεθφαρμένος λαός» (sic), ψήφισε Σαμαρά, βαλλόμενος πανταχόθεν κατόπιν έντονης τρομοκρατίας γιατί οι «αριστεροί» θα μας έπαιρναν τα σπίτια τις γυναίκες και παιδιά, και θα μας έβγαζαν απο το ευρώ, πράγματα τα οποία νομίζω οτι πραγματοποιούνται σιγά – σιγά κατόπιν λάνθασμένων χειρισμών και νοοτροπίας «καλού παιδιού».
Παρενεβλήθη και ένα πραξικόπημα Παπαδήμου, για να έρθει ο επαναστάτης της Ευρώπης το golden boy, ο μεγάλος μαέστρος Αλέξης, το διαπασών μας!

Ο λαός μας θέλει αυτό που θέλουν και οι υπόλοιποι λαοί του κόσμου, ευημερία και καλή ζωή.
Οι λαοί αυτό θέλουν, οι πολιτικοί τους συνήθως θέλουν άλλα πράγματα.
Ποτέ δεν έπαψε να αναζητά την καλή η αλλιώς την αξιοπρεπή ζωή δηλαδή να έχει ενα επίπεδο παιδείας, υγείας, μια δουλειά και ιδανικά μια δουλειά την οποία να μπορεί να επιλέξει ο καθένας και όχι να του επιβάλεται απο τις «συνθήκες».

tsoglaniar

Ό λαος μας λοιπόν πάλευε και παλεύει για αυτά τα πράγματα, όπως και οι υπόλοιποι ανά τον κόσμο, βέβαια κάποιοι άλλοι λαοί αγωνίζονται για να μην αφανιστούν επειδή έχουν την «ατυχία» να έχουν «πλούσιο» υπέδαφος η να βρίσκονται σε «λάθος» χώρο τη «λάθος» χρονικά ιστορική στιγμή· μια ματιά στην Αφρική, στην Καραϊβική, στην Ν.Α. Ασία, μας πείθει για του λόγου το αληθές.
Το διαπασών είναι φοβερή εφεύρεση, δίνει τον τόνο, κουρδίζονται και συντονίζονται σχεδόν όλα τα όργανα με αυτό. Μας βοηθά ώστε τα όργανα να παίξουν σωστά με τον σωστό τόνο.
Αυτή ήταν και η μόνη δουλειά του Αλέξη, δεν χρειαζόταν να κάνει τίποτα άλλο, απλά να γίνει το διαπασών μας.

Ο συντονιστής μας, η κρίσιμη μάζα «ορχήστρα» που χρειάζεται για να γίνουν αλλαγές στην κοινωνία η να αποδοθεί σωστά και όμορφα ένα μουσικό κομμάτι υπήρχε και υπάρχει ακόμα.amts Έπρεπε απλά να δώσει τον σωστό τόνο και να συντονίσει.
Εκει λοιπόν που όλοι περιμέναμε για τον σωστό τόνο, ξέρουμε όλοι τι έκανε όχι μόνο δεν έδωσε σωστό τόνο άλλα χτύπησε λάθος και άλλα διαπασών , ώστε να υπάρξει σίγουρη παραφωνία. Αλλά αυτά ανήκουν στο παρελθόν όπως και το χαλασμένο διαπασών Αλέξης.
Μετά την αποτυχία του διαπασών – Αλέξη, αναπόφευκτα, διότι η φύση απεχθάνεται τα κενά και σύμφωνα με την πασίγνωστη ρήση «τα νεκροταφεία είναι γεμάτα απο «αναντικατάστατους», θα εμφανιστεί σίγουρα ενα καινούργιο διαπασών, σας λέω όμως απο τώρα και στα σίγουρα ότι δεν θα είναι ο Κυριάκος.

Προσωπικά, θα ήθελα να δω τον Κυριάκο πρωθυπουργό αλλά, όταν σκέφτομαι οτι πρόκειται για τις ζωές μας, αλλάζω γνώμη, όμως θα ήθελα να υπήρχε μια virtual χώρα, κατι σαν εξομοιωτής πρωθυπουργού, ώστε να τον χάζευα λιγάκι, κατα βάθος έχει θεατρικό πρόσωπο, ειδικά αυτό το κόλπο με τη γουρλοματιά είναι φοβερό….
Κάποτε ο λαός μας περίμενε κάποιον πατερούλη να τον σώσει, έτσι είναι οι παιδικές αρρώστιες, ελπίζω να έχουμε καταλάβει οτι δεν χρειαζόμαστε πατερούλη, χρειαζόμαστε έναν απλό συντονιστή, έναν μαέστρο, όλοι ξέρουμε να κάνουμε τις δουλειές και να παίζουμε τα όργανα μας σωστά.

Η ανάγκη της ευημερίας δεν σβήνει όπως δεν σβήνει η ζωή, απλά θα πρέπει να αλλάζουμε συντονιστές μέχρι να βρούμε έναν αυθεντικό και όχι κάποιον κάλπικο.
Υ.Γ. Σ.Α.Μ. – Αρης -Ηλίας – εσύ, φοβερή τετραπλέτα λέμε!

Παναγιώτης Σ.

(Αγαπητέ Παναγιώτη, το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα με τον Παπαδήμο έγινε ανάμεσα στον Παπανδρέου και τον Σαμαρά. Παπανδρέου, Σαμαράς και Τσίπρας δεν «ήλθαν»· ψηφίστηκαν από τους Έλληνες σε εκλογές. Δεν βλέπω λαό -βλέπω συντεχνίες-, δεν βλέπω πάλη και δεν θα έλεγα πως ξέρουμε να κάνουμε τις δουλειές μας. Δεν νομίζω πως χρειάζεται συντονιστής. Άλλωστε, συντονιστής υπάρχει και είναι η Γερμανία, κυρίως. Μια χαρά συντονισμένους μας έχει. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, χρειάζεται διάλυση και χτίσιμο από την αρχή. Η διάλυση είναι ορατή, μένει να δούμε αν θα το χτίσουμε από την αρχή. Αλλά, για να είμαι και ειλικρινής, δεν με νοιάζει πια. Το γεγονός ότι «περιμένουμε» πάντα κάποιον άλλον δεν μπορεί να με ενθουσιάσει. Να είσαι καλά.)

Πηγή

elp

Τελευταία Άρθρα

Αρχείο

Τι παιζει τώρα στη TV