13.8 C
Gargaliánoi
Saturday, October 23, 2021
spot_img
HomeΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΑποκαλύψεις "βόμβα" για χρηματισμό βουλευτών από Καμμένο - Ξουλίδου με αναφορές στον...

Αποκαλύψεις “βόμβα” για χρηματισμό βουλευτών από Καμμένο – Ξουλίδου με αναφορές στον Μελά. Όλες οι αντιδράσεις

Σχετικό: Σκουρλέτης: Απόπειρα χρηματισμού βουλευτών για να εκλεγεί Πρόεδρος
– Στο αρχείο χρηματισμός βουλευτών στην Ελλάδα 

Μετά τα παραπάνω η υπόθεση αυτή αποκτά νέα διάσταση και θέτει εν αμφιβόλω και σκιές στην όποια πλειονοψηφία για τους 180 που απαιτούνται για την εκλογή νέου προέδρου της δημοκρατίας.

0,,17188817_303,00

Βέβαια την υπόθεση θα την ερευνήσει εκ νέου η δικαιοσύνη. Αυτή η δικαιοσύνη που έκανε αρχικά μία έρευνα και έθεσε την υπόθεση στο αρχείο. Με τη νέα τροπή όμως η περιρρέουσα ατμόσφαιρα της κοινής γνώμης δεν θα αποδεχθεί μία νέα αρχειοθέτηση και η δικαιοσύνη αυτή τη φορά θα πρέπει να δώσει πειστικές απαντήσεις και να ικανοποιήσει το λεγόμενο “περί δικαίου αισθήματος”.
Η υπόθεση αυτή δεν είναι εύκολη, είναι αρκετά περίπλοκη και δύσκολη, όπως και οι αποδείξεις των καταγγελλόμενων ακόμη πιο δύσκολες, διότι οι φερόμενοι ως  εμπλεκόμενοι σε εκβιασμό και χρηματισμό προφανώς δεν είναι ερασιτέχνες ξέρουν καλά τη δουλειά τους και ίσως δεν έχουν αφήσει “ίχνη” και ικανά στοιχεία για αποδείξεις.
Οι ενδείξεις όμως και οι κατά καιρούς αναφορές από κυβερνητικούς παράγοντες ότι “θα βρεθούν οι 180” είναι μία ένδειξη, όχι όμως τόσο ικανή ούτως ώστε να τεκμηριωθεί με αποδείξεις. Το σύστημα έχει φροντίσει να ποινικοποιήσει τις αποδείξεις:μαγνητοσκόπηση, ηχογράφηση κλπ γιατί θέλει... άκουσον άκουσον την συναίνεση του “δωροδότη”!!!  
Εμείς από εδώ δεν έχουμε στοιχεία εκτός των επίσημων ΜΜΕδων και προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη με διασταυρώσεις από τα αντίπαλα πολιτικά στρατόπεδα, αλλά αυτό που έχουμε να πούμε και το γράφουμε συνεχώς και επανειλημμένως είναι ότι “πρώτα νομοθετούν και έπειτα αυθαιρετούν”, διότι εάν υπήρχαν συνομιλίες (και ίσως υπάρχουν από τον κοριό της ΕΥΠ – ο μόνος που καταγράφει “νόμιμα”) τότε ίσως να υπήρχαν οι απαραίτητες αποδείξεις τώρα με τι στοιχεία κάποιος θα αποδείξει ότι του τηλεφώνησαν του είπαν κατ΄ίδίαν όταν δεν υπάρχει η συναίνεση της καταγραφής;

Δεν αισιοδοξούμε για το αποτέλεσμα, μπορεί και να υπάρξουν πειστικές απαντήσεις… Ίδωμεν.

Νάσος για τα “Στοχαστικά Γονατογραφήματα

Ακολουθούν τα αποκαλυπτικά video ικανό υλικό για την δικαιοσύνη:
Σάλος έχει προκληθεί από τις καταγγελίες του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου αλλά και της βουλευτή του κόμματος Σταυρούλας Ξουλίδου για χρηματισμό βουλευτών.

Όλα ξεκίνησαν με τη δήλωση-βόμβα του κ. Καμμένου στο SBC, όπου ανέφερε ότι «υπάρχει βουλευτής στους Ανεξάρτητους Έλληνες ο οποίος μου ομολόγησε ότι του προσέφεραν 3 εκατ. ευρώ, για να ψηφίσει από την άλλη πλευρά, για να φύγει από το κόμμα».  «Μας το είπε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, αντιστάθηκε και είπε όχι. Δεν σας κρύβω ότι προσπαθήσαμε να βρούμε τρόπο να εγκλωβίσουμε αυτόν που τα πρόσφερε», υπογράμμισε και συμπλήρωσε ότι το περιστατικό σημειώθηκε πριν από 2-3 μήνες.

Λίγο αργότερα η κυρία Ξουλίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου “Παρεμβάσεις” στο Blue Sky και κατήγγειλε ότι η ίδια έχει δεχθεί πιέσεις από “γαλάζια” στελέχη για να ψηφίσει πρόεδρο της Δημοκρατίας.

“Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν όρια. Ξεκινάνε λέγοντας ότι ξέρουμε πολύ καλά την οικονομική σου κατάσταση και μπορείς να λύσεις το πρόβλημά σου και έχεις παιδιά κλπ.” τόνισε, σημειώνοντας ότι της πρότεινε χρηματικό ποσό για να ψηφίσει για πρόεδρος. Συγκεκριμένα της είπε πως “κάποιοι δίνουν από 2 έως 3 εκατ. ευρώ”.

Παράλληλα η κυρία Ξουλίδου αποκάλυψε ότι στέλεχος της ΝΔ της έγραψε σε email ότι ο κ. Μελάς χρηματίστηκε για την εκλογή του Προέδρου.

Τα λεγόμενα της προκάλεσαν την παρέμβαση του Παναγιώτη Μελά ο οποίος έκανε λόγο για αισχρότητες και ψέματα. “Ή θα μου πει το όνομα η κυρία Ξουλίδου να του κάνω μήνυση ή θα κάνω μήνυση στην ίδια. Ποιος είναι αυτός που είπε αυτές τις κακοήθειες για μένα;” επισήμανε.

ΒΙΝΤΕΟ-Μελάς: Θα κάνω μήνυση από Enikos_gr
Μακρή στην Ξουλίδου: Έπρεπε να πάτε στην αστυνομία

Σχολιάζοντας την καταγγελία της Σταυρούλα Ξουλίδου, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ζέττα Μακρή τόνισε μεταξύ άλλων: «Για μένα είναι πολιτικό άκομψο αυτό που κάνατε και απίστευτο επιπόλαιο το ότι είχατε ραντεβού με τον συγκεκριμένο κύριο δεν ειδοποιήσατε την αστυνομία».

Καμμένος:Η Ξουλίδου είναι η βουλευτής που πήγαν να εξαγοράσουν…

Τις καταγγελίες της Σταυρούλας Ξουλίδου επιβεβαίωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. “Η κυρία Ξουλίδου εδώ και καιρό με είχε προειδοποιήσει ότι υπάρχει μία τέτοιου είδους προσφορά”, κατήγγειλε ο κ.Καμμένος, αποκαλύπτοντας ότι την συμβούλεψε να δεχθεί για να παγιδέψουν τον μεσάζοντα : “Της είπα να αποδεχτεί την πρόταση ώστε να μπορέσουμε να τεκμηριώσουμε αυτό που συμβαίνει, δηλαδή ότι υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι προσφέρουν χρήματα για να γίνουν αποστασίες από την μεριά των Ανεξάρτητων Ελλήνων”.

“Πράγματι κάναμε όλες τις ενέργειες αυτές ώστε να της κλείσει ραντεβού στο γραφείο της κ. Ξουλίδου. ο συγεκκριμένος κύριος ανέβαλε δυο φορές το ραντεβού. Εμείς βεβαίως θα είχαμε ειδοποιήσει το τμημα εκβιαστών της Ασφάλειας, π΄ροκειμένου να υπάρχουν και αποδεικτικά στοιχεία” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος προσθέτοντας ότι “οφείλει η δικαιοσύνη να παρέμβει άμεσα”.

“Πιστεύω ότι μπορούν να βγουν σοβαρά αποτελέσματα σε σχέση με το τι έχει συμβεί με την επίθεση που έχουν δεχτεί οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για να υπάρχουν αποστασίες και να βρεθεί ο μαγικός αριθμός των 180 βουλευτών που θα ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας” σημείωσε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

ΒΙΝΤΕΟ-Σκουρλέτης: Η Δικαιοσύνη οφείλει να ψάξει αυτή την υπόθεση

«Η Δικαιοσύνη οφείλει να ψάξει αυτή την υπόθεση. Είναι μια πάρα πολύ σοβαρή καταγγελία», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου, Πάνος Σκουρλέτης στην εκπομπή «Παρεμβάσεις» στο BLUE SKY, σχετικά με τις αναφορές της βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Σταυρούλας Ξουλίδου για απόπειρα χρηματισμού.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Παρεμβάσεις».

ΒΙΝΤΕΟ-Ασημακοπούλου: Ανυπόστατες οι καταγγελίες της Ξουλίδου

«Ανυπόστατες», χαρακτήρισε τις καταγγελίες της βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Σταυρούλας Ξουλίδου, η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου, σε παρέμβαση της, στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου στο Blue Sky, επισημαίνοντας ωστόσο ότι το συγκεκριμένο ζήτημα θα διερευνηθεί.

Παράλληλα, η κ. Ασημακοπούλου, απευθυνόμενη στην κ. Ξουλίδου, αναρωτήθηκε γιατί δημοσιοποίησε την συγκεκριμένη στιγμή το γεγονός και όχι νωρίτερα, προσθέτοντας ότι όποιος φοβάται για την ζωή του καταγγέλλει το συμβάν όταν γίνεται.

Δείτε το βίντεο απο το Blue Sky

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΒΡΗ ΚΑΙ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΙΜΙΛΙΟΥ ΛΙΑΤΣΟΥ ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΑ CHANNEL

Τα video από enikos.gr/politics/

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Διαχειριστής on Το Έγκλημα του Δ.Ν.Τ.
ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ on ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ…
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ on spyropoulos-ika-makedonia-palace-660
Διαχειριστής on Πρώτα ήρθαν οι Αλβανοί…
ΤΡΙΦΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣΙΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
Διαχειριστής on Λαβράκι έδωσε ο Κουσελάς
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΤΣΙΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔ,ΠΟΛ,ΜΗΧ/ΚΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
βασιλης κιτσος on ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ…
Νικόλαος Γεωργακόπουλος on ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
Μαίρη Αναστασοπούλου on ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ…