4.3 C
Gargaliánoi
Monday, January 30, 2023
spot_img
HomeΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ"Ο δρόμος που υπηρετεί το δίκιο των πολλών είναι δύσκολος και μοναχικός"!...

“Ο δρόμος που υπηρετεί το δίκιο των πολλών είναι δύσκολος και μοναχικός”! Επιστολή αναγνώστριας στον διαχειριστή.

Αγαπητέ κ. Παναγιωτακόπουλε,

Προσωπικά δεν είμαι από τους Γαργαλιάνους, με συνδέουν όμως φιλικές σχέσεις με κατοίκους της περιοχής σας, μέσω των οποίων γνώρισα και τον ιστότοπο που διαχειρίζεστε εδώ και αρκετόν καιρό. Χωρίς να σας γνωρίζω προσωπικά, θαύμαζα πάντοτε τον καθαρό νου, τη μαχητικότητα, την ακούραστη δραστηριότητα που σας διακρίνει τόσο στα ζητήματα της τοπικής κοινωνίας σας όσο και στις τοποθετήσεις σας πάνω στην γενικότερη ελληνική αλλά και παγκόσμια πραγματικότητα. Το γεγονός αυτό με έφερε με τον καιρό όλο και πιο κοντά στο αξιοπρόσεκτο έργο σας και παρακολουθούσα, έστω από μακρυά, την πορεία σας τόσο στα τοπικά δρώμενα όσο κυρίως τις ανησυχίες και την αγωνιστική στάση σας απέναντι στην γενικότερη ελληνική πραγματικότητα που μας θλίβει και μας πονάει όλους.

Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι ύστερα από πολλά χρόνια απουσίας αποφασίσατε να εγκατασταθείτε στην ιδιαίτερη πατρίδα σας και να υπηρετήσετε την αλήθεια και το δίκιο αψηφώντας τις δυσμενέστατες συνθήκες της σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητας, που αν θέλατε θα μπορούσατε να έχετε αποφύγει. Η καθαρότητα της σκέψης σας, η ακατάβλητη μαχητικότητα, το υψηλό πατριωτικό σας φρόνημα σίγουρα είναι ξεχωριστά και ξεφεύγουν από τα όρια δράσης μιας τοπικής κοινωνίας. Το γεγονός αυτό προσωπικά με ώθησε να κάνω την ιστοσελίδα σας κεντρικό σημείο της καθημερινής μου ενημέρωσης, εκτιμώντσς απεριόριστα τόσο τις τοποθετήσεις της δικής σας ομάδας σύνταξης όσο και τις επιλογές ξένων άρθρων που δημοσιεύετε και που όλα τους συντελούν σε μια ολοκληρωμένη πληροφόρηση.

Σχετικά λοιπόν με την απρόκλητη και αδικαιολόγητη επίθεση που σας έγινε, έχω να σας πω, ότι κατά μίαν έννοια δεν είναι απορίας άξιο, σε μια χώρα όπου επικρατούν σε μεγάλο βαθμό οι ανίκανοι, άνθρωποι σας εσάς να προσελκύουν το μένος και τον φθόνο των ανάξιων, αυτών που είναι διαπλεγμένοι με μύριους τρόπους με τα διάφορα μικροσυμφέροντα της εξουσίας και που έχουν συνηθίσει να τρέφονται με την υπεροψία και με το κακό που αρέσκονται να προκαλούν σε όσους παλεύουν για το δίκιο και τη διαφάνεια. Για αυτό σας παρακαλώ να δεχτείτε και από μένα την βαθειά μου εκτίμηση και τις ευχές μου για μια γρήγορη ανάρρωση, που να σας δώσει τη δυνατότητα να συνεχίσετε με το ίδιο αγέρωχο φρόνημα το έργο που έχετε ξεκινήσει και που μπορεί να είναι δύσκολο και μοναχικό, είναι όμως ο μοναδικός δρόμος που αξίζει και είναι ανεκτίμητος, γιατί υπηρετεί το δίκιο των πολλών..

Εύχομαι ο Θεός να σας χαρίζει πάντα δύναμη, θάρρος και ψυχικό σθένος και να ευοδώσει την κάθε σας προσπάθεια. Είμαι σίγουρη ότι γνωρίζετε και ο ίδιος ότι τέτοιες προσπάθειες είναι καταδικασμένες να πέσουν στο κενό και να μην αφήσετε να σας καταβάλουν ούτε στιγμή, όσο πόνο κι αν προκαλούν προσωρινά.

Με απεριόριστη εκτίμηση, ευχές και φιλικούς χαιρετισμούς

Ευαγγελία Παπαδοπούλου

 

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Διαχειριστής on Το Έγκλημα του Δ.Ν.Τ.
ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ on ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ…
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ on spyropoulos-ika-makedonia-palace-660
Διαχειριστής on Πρώτα ήρθαν οι Αλβανοί…
ΤΡΙΦΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣΙΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
Διαχειριστής on Λαβράκι έδωσε ο Κουσελάς
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΤΣΙΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔ,ΠΟΛ,ΜΗΧ/ΚΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
βασιλης κιτσος on ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ…
Νικόλαος Γεωργακόπουλος on ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
Μαίρη Αναστασοπούλου on ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ…