28.3 C
Gargaliánoi
Monday, June 27, 2022
spot_img
HomeΕΚΛΟΓΕΣΠάνος Καμμένος: Η 6η Μαΐου να γίνει η επέτειος ενός νέου και...

Πάνος Καμμένος: Η 6η Μαΐου να γίνει η επέτειος ενός νέου και γενναίου Ελληνικού «όχι»

Στην Λάρισα, όπου βρέθηκε σήμερα ο Πάνος Καμμένος, μίλησε για τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» και για τον ενωτικό αγώνα που πρέπει να δώσουμε όλοι μας για να επανακτήσουμε την πατρίδα μας, για να κάνουμε και πάλι ανεξάρτητη την Ελλάδα…

Και ήταν συνταρακτικός ο Πάνος Καμμένος όταν ρωτήθηκε από συνεργάτη του ιστολογίου, για το δίλημμα των εκλογών: “Μνημόνιο ή Δραχμή” ή μήπως η σωστή ερώτηση είναι “μνημόνιο ή ανεξαρτησία;”

«Εμείς παραμένουμε πιστοί στο Σύνταγμα της Ελλάδας για να το βελτιώσουμε και λέμε όχι σε μνημόνια υποταγής των νεοπατριωτών που μας γυρίζουν δεκαετίες πίσω», μας δήλωσε ο Πάνος Καμμένος και συνέχισε λέγοντας:

«Ήρθε η ώρα, οι Έλληνες σαν αδέλφια να σταθούν απέναντι σε όλους εκείνους που τους απειλούν με εξαθλίωση, με εξανδραποδισμό, με ταπείνωση και ανελευθερία.
Εμείς είμαστε πολλοί, είμαστε αδέσμευτοι, είμαστε ανεξάρτητοι, είμαστε Έλληνες. Έτσι μάθαμε να ζούμε, έτσι θα ζήσουμε.
Είμαστε στην πατρίδα μας και είμαστε πολλοί.
Οι λίγοι είναι εκείνοι που με περίσσιο θράσος μας απειλούν.
Αυτοί οι θρασύδειλοι το βράδυ της Κυριακής θα αρχίσουν να νιώθουν την Νέμεση να τους πλησιάζει.
Σαν Έλληνες περπατάμε με ψηλά το κεφάλι και έχουμε βροντερή φωνή.
Οι εκβιαστές μας ψελλίζουν και απειλούν, ενώ ταυτόχρονα κρύβονται, φοβούμενοι την οργή μας, την οργή των Ελλήνων. Αλλά, ακόμη και την δική μας οργή αν δεν υπολογίζουν, θα πρέπει να τρέμουν την οργή του Θεού, για όλα τα αίσχη τους, για όλα τα ψεύδη τους, για όλες τις ατιμίες τους εις βάρος του Ελληνικού λαού.
Η Κυριακή θα είναι ημέρα αγώνα και σε αυτόν τον κρίσιμο για την πατρίδα αγώνα καλούμε όλους τους Έλληνες, όλες τις Ελληνίδες, όλους τους νέους και τις νέες. Η λαϊκή εντολή θα σπάσει τα δεσμά που θέλουν να μας βάλουν και θα αλλάξει την πορεία της χώρας που σήμερα οδεύει προς την καταστροφή.
Τέλος, εύχομαι η 6η Μαΐου να γίνει ημέρα γιορτής ενός νέου Ελληνικού ηρωικού όχι».

Ομιλία και δηλώσεις του Πάνου Καμμένου στην Λάρισα

Συνεχίζουμε να κάνουμε τη πορεία μας. Από εδώ, μέχρι τη Γαύδο, μέχρι την Κέρκυρα, μέχρι το Καστελλόριζο, μία πορεία μέσα στους πολίτες, μαζί με τους πολίτες.

Ένα κίνημα που ξεκινήσαμε οι πολίτες μέσα από το διαδίκτυο. Ένα κίνημα που από ρυάκι έγινε ποτάμι. Και από ποτάμι γίνεται ένα τσουνάμι που θα ανατρέψει τα κόμματα της μεταπολίτευσης που συγκυβερνούν εκ μέρους των τραπεζών και έχουν σαν σκοπό να παραδώσουν την εθνική κυριαρχία της χώρας.

Η απάντηση του ελληνικού λαού στις έξι του μηνός θα είναι ένα βροντερό ΟΧΙ.

Αυτό που προέχει είναι οι Έλληνες που βρέθηκαν κάτω από το όριο της φτώχειας. Τα 6 εκατομμύρια Έλληνες. Οι 1.200.000 άνεργοι, οι 900.000 επιχειρήσεις που έκλεισαν στο όνομα της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Θέλουμε να ξαναέρθει το χαμόγελο μέσα από μία νέα πορεία, για μια Ελλάδα που θα είναι περήφανη, εθνικά κυρίαρχη και αξιοπρεπής.

Ο δρόμος θα είναι δύσκολος, αλλά στόχος μας είναι η αξιοπρέπεια της ελληνικής οικογένειας. Και θα το πετύχουμε όλοι μαζί σε κόντρα όλων εκείνων που υπηρετούν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, τους τραπεζίτες και το ξένο κεφάλαιο.

Είμαστε ενωμένοι, άνθρωποι που προερχόμαστε από πολλές και διαφορετικές πολιτικές παρατάξεις, ηλικίες, μέρη στην πατρίδα μας. Είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι.

Θα γυρίσουμε σελίδα στη Μεταπολίτευση. Ξεκινά μια καινούρια μέρα την 7η Μαΐου.

Η Θεσσαλία αγκάλιασε πρώτη τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Έχετε δει και σεις ξεκάθαρα πια, ότι η προσπάθεια να μας φιμώσουν δεν έχει περάσει. Η λάσπη, οι πλαστογραφίες, οι απειλές, τα πιστόλια πάνω στο τραπέζι που τελικά μπήκαν στον κρόταφό μας, δεν πτοούν τους Έλληνες πολίτες.

Το μήνυμα από τη Θεσσαλία θα είναι ένα μήνυμα νίκης. Ένα μήνυμα απελευθέρωσης. Ένα μήνυμα που θα δώσει ο ελληνικός λαός την ίδια μέρα που έχουμε την επέτειο της παράδοσης της χώρας στους Γερμανούς, την 6η Μαΐου.

Εμείς ενωνόμαστε προκειμένου να μην παραδώσουμε τη χώρα μας. Εκείνοι ενωθήκανε και συγκυβερνούν προκειμένου να πουλήσουν την εθνική κυριαρχία της χώρας.

Εμείς θα προχωρήσουμε όπως επιβάλλει το Σύνταγμα, ο καταστατικός χάρτης της χώρας και όπως θα δώσει την εντολή ο ελληνικός λαός την Κυριακή.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες παραμένουν ανεξάρτητοι. Δε γινόμαστε πατερίτσα κανενός, δε συνεργαζόμαστε με τις δυνάμεις του μνημονίου και προχωρούμε προκειμένου να ενώσουμε τους Έλληνες που ήρθαν κοντά μας.

Μην ξεχνάτε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι ένα κίνημα το οποίο αγκάλιασε το Άρμα Πολιτών του Γιάννη Δημαρά. Ο Νότης Μαριάς με τους Αντιμνημονιακούς Πολίτες και 48 κινήματα από το Σύνταγμα. Έλληνες πολίτες από διαφορετικούς χώρους που ενωθήκανε για να δημιουργήσουν το αντιμνημονιακό αυτό μέτωπο.

Και θα συνεχίσουμε με αυτή την ενότητα, με πίστη στην πατρίδα μας, με πίστη στην Ελλάδα, με πίστη στους νέους ανθρώπους για να πάμε στο αύριο.

Δημοσιογράφος: Είπατε όχι σε μουσουλμάνους στα ψηφοδέλτια.

Π.Κ: Είπαμε όχι σε μουσουλμάνους οι οποίοι παίρνουν εντολές από το προξενείο της Κομοτηνής. Υπάρχουν μουσουλμάνοι Έλληνες, οι Έλληνες πομάκοι, που εκπροσωπούνται στο ψηφοδέλτιό μας στην Ξάνθη. Είναι άλλο οι μουσουλμάνοι Έλληνες που έχουν εθνική συνείδηση και είναι άλλο οι εγκάθετοι του προξενείου της Κομοτηνής που προσλαμβάνονται από τα κόμματα της Μεταπολίτευσης, ιδίως τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ και ενώ εν γνώσει τους αποδίδουν λογαριασμό στο τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής σε ζητήματα εθνικά. Tα κόμματα της μεταπολίτευσης που καταρρέουν, το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία τους χρησιμοποιούν για να πάρουν ψήφους. Εμείς δεν ανταλλάσσουμε ψήφους με την εθνική μας συνείδηση. Το κάνουν η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.

Δημ: Θα ήθελα να σας ρωτήσω βάσει ποιας διατάξεως η Ελλάδα θα πάει στη δραχμή.

Π.Κ Νομίζω ότι πρέπει να σταματήσετε να διαβάζετε τα non paper των μεγάλων κομμάτων…
πηγη

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Διαχειριστής on Το Έγκλημα του Δ.Ν.Τ.
ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ on ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ…
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ on spyropoulos-ika-makedonia-palace-660
Διαχειριστής on Πρώτα ήρθαν οι Αλβανοί…
ΤΡΙΦΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣΙΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
Διαχειριστής on Λαβράκι έδωσε ο Κουσελάς
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΤΣΙΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔ,ΠΟΛ,ΜΗΧ/ΚΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
βασιλης κιτσος on ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ…
Νικόλαος Γεωργακόπουλος on ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
Μαίρη Αναστασοπούλου on ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ…