24.3 C
Gargaliánoi
Monday, June 5, 2023
spot_img
HomeΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΚεραυνοί Σεραφείμ για μετανάστες - ναρκωτικά και «γέφυρες» στην Αριστερά

Κεραυνοί Σεραφείμ για μετανάστες – ναρκωτικά και «γέφυρες» στην Αριστερά

Ο Μητροπολίτης Πειραιά ζητάει από τους… άθεους ηγέτες ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ να συνεχίσουν τη μάχη για την προστασία της πατρίδας και εξαπολύει μύδρους κατά των νομοσχεδίων για τον ρατσισμό και την αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Ο Πειραιώς Σεραφείμ απέστειλε επιστολή στους τρεις επικεφαλής των σημαντικότερων κομματικών σχηματισμών της Αριστεράς, στην οποία ξεκινάει με την εντυπωσιακή παραδοχή ότι αγωνίζονται σήμερα «για την διάσωσι της φιλτάτης Πατρίδος εκ των αρπακτικών διαθέσεων των δανειστών και πιστωτών Αυτής που πραγματούμεναι αναποδράστως θα οδηγήσουν εις την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας».
Στη συνέχεια στρέφει τα βέλη του στον «προοδευτικό» υπουργό Δικαιοσύνης Μιλτ. Παπαϊωάννου για τα νομοσχέδια που έστειλε στη Βουλή προς συζήτηση, με θέμα την «Καταπολέμηση εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας» και τον «Κώδικα ναρκωτικών».

Ο Σεραφείμ κάνει λόγο για «παγκόσμια φασιστική πρωτοτυπία» με τις ρυθμίσεις «περί συλλογικής ευθύνης των νομικών προσώπων για “αδικοπραγίες ενός φυσικού προσώπου που ενεργεί είτε ατομικά είτε ως μέλος οργάνου και κατέχει διευθυντική θέση”». Μεταξύ άλλων, κάτι τέτοιο θα οδηγήσει σε φίμωση των «ιστολογίων, εφημερίδων και περιοδικών, αφού ακόμα και η αναφορά εις την εγκληματικότητα ομάδων λαθρομεταναστών η εις το επιβαλόμενο από το Ισλάμ «τζιχάντ» και εις τον φονταμενταλισμό του, θα αποτελή πράξι ποινικά κολάσιμη», υποστηρίζει.
Οπως υποστηρίζει επίσης, η εισαγωγή της έννοιας της «πολυπολιτισμικής κοινωνίας» είναι αφενός αυθαίρετη και αφετέρου αντισυνταγματική, αφού το ίδιο το Σύνταγμα αναφέρεται στην έννοια του Εθνους (στην παρ.3 του άρ.1 αναφέρεται ότι «Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα»).

Η προσπάθεια του Κράτους να προσδιορίσει νομικά μία σειρά από «αποκλίνουσες συμπεριφορές» σε σχέση με την πεπατημένη των σεξουαλικών κατευθύνσεων, αλλά και της εμπλοκής αυτών των ανθρώπων σε αδικήματα που σχετίζονται με αυτές (π.χ. παιδεραστία), τίθεται επίσης στο στόχαστρο του ιεράρχη.
«Είναι ασφαλώς συμπαθέστατα τα θύματα αυτής της τραγικότητος ως πρόσωπα και έχουν οπωσδήποτε ανάγκη της αγάπης και της στοργής αλλά είναι αποτρόπαιο βδέλυγμα η πρακτική της ζωής των και τυγχάνει αδιανόητο να αναγνωρισθή ως θεσμός δικαίου», λέει ο Σεραφείμ, προσθέτοντας ότι «Φαίνεται ότι το τρομακτικό παράδειγμα της Ολλανδίας της οποίας η έννομος τάξις ανεγνώρισε «κόμμα παιδοφίλων» μεταδίδεται ως λοιμική νόσος και παρ’ ημίν».

Η αποποινικοποίηση της κατοχής ναρκωτικών για προσωπική χρήση επίσης στοχοποιείται, καθώς όπως λέει ο μητροπολίτης, «αντιβαίνει πλήρως εις τη λογική … δεν είναι εφικτόν να κριθή δεόντως και να εκτιμηθή η προσωπική χρήσις … Ένας χρήστης που εκκινεί με 50 mg ηρωΐνης … μπορεί να χρειάζεται 2 η 3 η παραπάνω γραμμάρια την ημέρα», σημειώνει.
Επιτίθεται επίσης στο νομοσχέδιο και για τα όρια που θέτει, προκειμένου να καταδικαστεί κανείς για εμπορία. Οπως λέει, ισόβια ή ποινές κάθειρξης θα αντιμετωπίζουν όσοι από την εμπορία έχουν προσδοκώμενο όφελος άνω των 50.000 ευρώ. «Αν αυτή η παράγραφος του νομοσχεδίου δεν αποτελεί την ναυαρχίδα της ουσιαστικής αποποινικοποιήσεως της διακινήσεως των ναρκωτικών ουσιών, συλλήβδην έχομε υποστεί επιδημία κρετινισμού, διότι όπως προκύπτει από τα στοιχεία του Ευρωπαϊκού κέντρου παρακολουθήσεως ναρκωτικών και τοξοκομανίας τέσσερα κιλά ινδικής καννάβεως η δύο κιλά ηρωΐνης κοστίζουν περίπου 40.000 Ευρώ. Επομένως δια να εμπίπτη κανείς εις τας διατάξεις του αθλίου αυτού νομοθετήματος θα πρέπει να διακινή τόνους ναρκωτικών!», λέει ο Σεραφείμ.

Με τόσο μεγάλα θέματα στο τραπέζι και την Αριστερά -όπως φαίνεται- μόνο πιθανό σύμμαχο της Εκκλησίας, ο Σεραφείμ κλείνει την επιστολή του κάνοντας το για κάποιους αδιανόητο: ζητάει ευγενικά από Παπαρήγα, Τσίπρα και Κουβέλη να επανεξετάσουν την προσέγγισή τους προς τη θρησκεία, συνοδεύοντας την παράκληση από εκτενή θεολογική ανάλυση!

«Με ιδιαίτερο σεβασμό και εκτίμηση εις το Υμέτερο πρόσωπο χρεωστώ επ’ ευκαιρία της επικοινωνίας μεθ’ Υμών να αντικρούσω καθηκόντως τον διακηρυσσόμενον υπό του Υμετέρου κομματικού σχηματισμού αθεϊσμόν και να παρακαλέσω να επανεκτιμήσητε τα επιστημονικά, φιλοσοφικά και ιστορικά δεδομένα που κρατούν Υμάς δεσμώτες εις το «μουράγιο» της τραγικής εγκοσμιοκρατίας», λέει ο μητροπολίτης…

Πηγή

RELATED ARTICLES

2 COMMENTS

    • Νάχαμε 10 τέτοιους ιεράρχες θάμαστε σε πολύ καλύτερη μοίρα…
      Δυστυχώς οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ είναι λιγότεροι από τα δάχτυλα του ενός χεριού…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Διαχειριστής on Το Έγκλημα του Δ.Ν.Τ.
ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ on ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ…
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ on spyropoulos-ika-makedonia-palace-660
Διαχειριστής on Πρώτα ήρθαν οι Αλβανοί…
ΤΡΙΦΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣΙΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
Διαχειριστής on Λαβράκι έδωσε ο Κουσελάς
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΤΣΙΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔ,ΠΟΛ,ΜΗΧ/ΚΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
βασιλης κιτσος on ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ…
Νικόλαος Γεωργακόπουλος on ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
Μαίρη Αναστασοπούλου on ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ…