12.3 C
Gargaliánoi
Saturday, June 3, 2023
spot_img
HomeΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ! Θα αισθανθείτε...

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ! Θα αισθανθείτε υπερήφανοι!!!

 

http://youtu.be/sG_XNKyM3CQ

 

Η Ελλάδα έχει τέτοια ιστορία και τέτοιο σενάριο σαν χώρα που δεν μπορούμε ούτε εμείς οι Έλληνες να διανοηθούμε και να μάθουμε, ίσως ποτέ, ακόμα και πριν από κάθε ιστορία που έχει γραφτεί απάνω στη Γη, γιατί ακόμα και από την Ιστορία που ξέρουμε υπάρχει τέτοιος μυστικισμός που αν γνωρίζαμε – καταλάβει το τι είμαστε θα είχαμε κάνει ότι (χρειάζεται) για την Αξιοπρέπειά μας και μόνο. 

RELATED ARTICLES

2 COMMENTS

  1. Δεν λέει ψέματα η Τζάνη για τον ανθελληνισμό των βυζαντινών και των παπάδων. Καλά τα λέει, όμως, δεν είναι τυχαίο που κρατάει μόνο το κομμάτι της αρχαίας ιστορίας, διότι είναι μασόνα. Έτσι στην ουσία κάνει ακριβώς το αντίθετο, δηλ. εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Φαλμεράϋερ. Αν απορρίψουμε το έστω και ανθελληνικό Βυζάντιο, χάνεται ο μόνος συνδετικός κρίκος που μας συνδέει με την αρχαία Ελλάδα και άρα καταντάμε σαν τους Ρουμάνους και τους Σκοπιανούς, που οι μεν λένε ότι είναι Ρομάνοι, απόγονοι Ρωμαίων και οι δε Σκοπιανοί λένε απατεωνίστικα πως είναι Μακεδόνες. Η ίδια η Τζάνη μάλλιστα όταν ερωτήθηκε αν είναι μασόνα, δεν απάντησε, αλλά υποστήριξε την μασόνια λέγοντας ότι και οι αρχαίοι έλληνες ήταν μασόνοι (εννοώντας τα αρχαία μυστήρια) και άλλες ανιστόρητες ψευτοδικαιολογίες. Είναι αναχρονισμός σύγχρονα φαινόμενα (π.χ. μασονία) να τα ταυτίζουμε με εντελώς διαφορετικά φαινόμενα (π.χ. αρχαία μυστήρια). Η μασονία έχει μεσαιωνικές ρίζες από τους Ναϊτες Ιππότες, εβραιοσιωνιστές καλόγερους, προστάτες του Ναού του Σολωμόντα.
    Δεν χρειαζεται να μας απαντήσει αν είναι κμασόνα ή όχι. Η γνωστή φωτογραφία της στη μασονική στοά των Αθηνών τα λέει όλα…

    Την Τζάνη την γνωρίζω προσωπικά και ξέρω και άτομα που την γνωρίζουν ακόμα καλύτερα. Για κοιτάξτε το εργαστήριο που έχει στο πανεπιστήμιο Αθηνών και παίρνει ένα σωρό ευρωπαϊκά κονδύλια για να κάνει περίεργα πειράματα αποδείξεως της εξωγήινης και υπέρτατης φύσεως της ελληνικής γλώσσας… Κι όμως εί έφυγε από το Ελληναϊς (πάραρτημα τουδε κανείς να οφελείται η παιδεία μας και η γλώσσα μας; Τουναντίον, με κάτι τέτοια καταστά γραφικό και το πανεπιστήμιο και την γλώσσα μας. Παραπονέθηκε ποτέ η Τζάνη για την συνάδελφο της την Δραγώνα που είναι μαζί στο ίδιο πανεπιστήμιο; Μια χαρά τα βρίσκουν οι δυο τους και μια χαρά οι νεοπαγανιστές τα πάνε με τους εθνοπροδότες του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων ανθελληνικών κομμάτων. Η Τζάνη είναι με την Ντορέτα Πέπα (ωραίο όνομα για ιέρεια του δωδεκαθέου!)σε νεοπαγανιστική ομάδα που έφυγε από το ΕΛΛΗΝΑΪΣ (παράρτημα του Υ.Σ.Ε.Ε.), αλλά ακόμα παίρνουν εντολές από τον Ρασσιά και το μαγαζάκι του το Υ.Σ.Ε.Ε.

    Το Υ.Σ.Ε.Ε. ήθελε να τιμήσει την Διαμαντοπούλου με κυκλαδικό ειδώλιο μόνο και μόνο επειδή θέλει να καταργήσει τα θρησκευτικά, ενώ αγνόησε το γεγονός ότι η Διαμαντοπούλου πάει να καταργήσει τα αρχαία. Εχει μειώσει τις ώρες των αρχαίων και τα έχει κάνει μάθημα επιλογής, όπως και την φιλοσοφία. Αλλά τους “κυρίους”του Υ.Σ.Ε.Ε. δεν τους νοιαζει, διότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, αφού δεν δίστασαν να κάνουν ημερίδα με ανθέλληνες που εκποροσώπουν ψευτομειονότητες εντός ελληνικών συνόρων προκειμένου να περάσουν το μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι πολυπολιτισμική και άρα δεν μπορεί η Ορθοδοξία να είναι η βάση της! Μέχρι και τρανσέξουαλ εγχειρισμένη έφεραν για να συνδέσει την αρχαία Ελλάδα με την ομοφυλοφιλία και τον ελεύθερο έρωτα. Επιπλέον, αυτές οι θεοσοφικές αντιλήψεις περί θεοποιήσεως και υπέρτατης μυήσεως των ολίγων και εκλεκτών είναι γνωρίσματα της μασονίας και δεν έχουν καμία σχέση με το πραγματικό πανανθρώπινο και ανθρωπιστικό πνεύμα του ελληνισμού.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Διαχειριστής on Το Έγκλημα του Δ.Ν.Τ.
ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ on ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ…
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ on spyropoulos-ika-makedonia-palace-660
Διαχειριστής on Πρώτα ήρθαν οι Αλβανοί…
ΤΡΙΦΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣΙΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
Διαχειριστής on Λαβράκι έδωσε ο Κουσελάς
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΤΣΙΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔ,ΠΟΛ,ΜΗΧ/ΚΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
βασιλης κιτσος on ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ…
Νικόλαος Γεωργακόπουλος on ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
Μαίρη Αναστασοπούλου on ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ…
on