25.3 C
Gargaliánoi
Friday, June 9, 2023
spot_img
HomeΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΤότε, όταν ήρθαν εδώ βρήκαν τον Τσολάκογλου, σήμερα τους «βρήκε» και τους...

Τότε, όταν ήρθαν εδώ βρήκαν τον Τσολάκογλου, σήμερα τους «βρήκε» και τους έφερε ο Παπανδρέου…

Ποιοί νίκησαν στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο;

Πιο δεξιά απ’ τον Γιωργάκη βρίσκεται ο τοίχος. Ο άνθρωπος ακολουθεί δεξιότερη πολιτική ακόμα και από εκείνην του ακροδεξιού Βαυαρού Χριστιανοσοσιαλιστή Γιόζεφ Στράους, ο οποίος έλεγε ακριβώς αυτό, ότι: «δεξιότερα απ’ τους Χριστιανοκοινωνιστές πρέπει να ‘ναι μόνον ο τοίχος» – χωρίς να γνωρίζει βεβαίως ότι στην ελληνική οι τοίχοι λέγονται και ντουβάρια… Η διαρκής βία που εξαπολύει καθημερινώς η κυβέρνηση Μπενύτο – Γιωργάκη με εκβιασμούς, απειλές και ψέματα είναι ακροδεξιά βία, ακροδεξιά τρομοκρατία. Με σπουδαιότερο συστατικό της τα… ψέματα. Και της κυβέρνησης, και των Τροϊκανών.

Εχουμε χάσει τον λογαριασμό, τη μια μέρα χρειαζόμαστε 10 δισ., πέντε μέρες μετά άλλα 6 δισ. Κι ύστερα, ακόμα 4 δισ… Ουδέν απ’ όσα λέγει αυτή η κυβέρνηση (αλλά και οι Τροϊκανοί) πρέπει να γίνεται αβασάνιστα πιστευτό. Τα στοιχεία που επικαλούνται συνήθως αποδεικνύονται «ό,τι να ‘ναι» ή ότι απλώς «δεν υπάρχουν». Ομως να πηγαίνουν με μισές αλήθειες και πολλά ψέματα μια ολόκληρη χώρα στα Τάρταρα, πάει πολύ…

«…Κι αφού μας αφαιρέσανε όλα τα μέσα της δουλειάς και μας λιμοχτονούνε, μας κατηγοράνε γιατί είμαστε, λέει, τεμπέληδες, καφενόβιοι κι αεριτζήδες και θα μας βάλουνε, λέει, αυτοί να δουλεύουμε όπως ξέρουν αυτοί να βάζουνε τους σκλάβους να δουλεύουνε. Και δίπλα σ’ αυτή την άμεση καταλήστεψη βαδίζει από κοντά η επιστημονικά οργανωμένη ληστεία. Σ’ όλες τις ελληνικές εμπορικές, βιομηχανικές και τραπεζιτικές επιχειρήσεις μπαίνουνε με το “έτσι θέλω” και αρπάζουν το 51% από τις μετοχές, υποδουλώνοντας έτσι με μιάς για τον αιώνα τον άπαντα -όπως νομίζουν- την εργασία του Ελληνικού λαού».

Το ώς άνω κείμενο είναι από τη Διακήρυξη που έγραψε ο Δημήτρης Γληνός για το «Τι είναι και τι θέλει το ΕΑΜ». Το φρικτό των αναλογιών δεν χρειάζεται κανένα σχόλιο. Ο,τι δεν πέτυχε το Γ’ Ράιχ με τα όπλα πάει να το πετύχει το Δ’ Ράιχ με τα επιτόκια. Οπως τότε οι Ναζί μάς έλουζαν με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς «τεμπέληδες» και τα συναφή, έτσι μας λούζει σήμερα η «Bild» (και κατ’ ιδίαν, όταν δεν το κάνει -και- δημοσίως η κυρία Μέρκελ)… Α-ξέχασα και ο έλληνας Πρωθυπουργός, ο Παπανδρέου…

Α-ξέχασα και ο έλληνας Πρωθυπουργός, ο Παπανδρέου…

 • Τότε ήρθαν με τη Βέρμαχτ, σήμερα έρχονται με την Μπούντεσμπανγκ.

Τότε βούταγαν με το «έτσι θέλω» το 51% του μετοχολόγιου των επιχειρήσεων κι όλη την παραγωγή, σήμερα πάνε να μας «κουρέψουν» το 60% της ζωής μας, ενώ ταυτοχρόνως βάζουν χέρι στη γη μας και το ύδωρ, στον αέρα και το φως.

Τότε, όταν ήρθαν εδώ βρήκαν τον Τσολάκογλου, σήμερα τους «βρήκε» και τους έφερε ο Παπανδρέου.

Τότε, έστηναν Στρατόπεδα Συγκέντρωσης, σήμερα στήνουν Ειδικές Οικονομικές Ζώνες.

Ουδέποτε μας πλήρωσαν οι Γερμανοί το Αναγκαστικό Κατοχικό Δάνειο (ω ναι, τους δάνειζε η Ελλάδα για να συντηρούν τον στρατό τους εδώ και στην Αφρική).

Ουδέποτε μας πλήρωσαν τις πολεμικές αποζημιώσεις, κι όμως σήμερα μας ζητούν να τους πληρώσουμε εμείς τους τόκους απ’ τις μίζες της Ζήμενς -για να εκφρασθώ παραβολικώς εν σχέσει με τον ανήθικο και παράνομο υπερδανεισμό της χώρας μας απ’ αυτούς τους ίδιους παλιανθρώπους που τώρα προσπαθούν να τη «σώσουν» (όχι πάντως απ’ τους ίδιους). …

Ομως βρίσκουν και τα κάνουν οι Γερμανοί -οι όποιοι Γερμανοί, είτε λέγονται Αμερικανοί είτε Αγγλοι είτε Καταριανοί, ναζί τότε και αθώες περιστερές (δηλαδή τοκογλύφοι) σήμερα. Βρήκαν συνεργάτες τότε, γραικύλους γενίτσαρους και δωσίλογους, βρίσκουν συνεργάτες και σήμερα. Πολιτικούς που κάνουν ό,τι τους υπαγορεύεται -πρόθυμους ραγιάδες: τον Παπανδρέου, τον Καρατζαφέρη, τον Βενιζέλο και τα κόμματά τους.

*** Αναρωτιούνται ορισμένοι καλόπιστοι «γιατί δεν διαπραγματεύεται η κυβέρνηση; γιατί δεν αντιστέκεται; γιατί δεν έχει ένα κάποιο άλλο σχέδιο;» Ποια κυβέρνηση; η ίδια που έφερε εδώ την Τρόικα, η ίδια να της αντισταθεί; Κομαντατούρ τότε, κλιμάκιο της Τρόικας σήμερα. Η κυβέρνηση αυτή εκτελεί τελεσίγραφα χωρίς να γνωρίζει καν τι θα την διατάσσουν τα επόμενα τελεσίγραφα. …

Εγραφε τότε ο Δημήτρης Γληνός για όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα:

«Η πιο άναντρη, η πιο σιχαμερή τυραννία που παρουσιάστηκε ποτές απάνω στη γη. Αληθινά “νέα τάξη” στον κόσμο. Ξαναγύρισμα στην πρωτόγονη βαρβαρότητα, κατάργηση κάθε νόμου, κάθε ηθικής, κάθε δίκιου. Ο νόμος της Ζούγκλας απάνω στην Ευρώπη! Αυτή είναι η νέα Ευρωπαϊκή τάξη».

Τότε!

Θα γυρίσει λοιπόν το τώρα στο τότε;

Πηγή

 

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

 1. Με τη Βέρμαχτ να καραδοκεί οπλισμένη κάνανε οι Έλληνες συλλαλητήριο κατά των στρατοπέδων συγκέντρωσης.
  Και στην κηδεία του Κωστή Παλαμά χιλιάδες πλημμύρισαν τους δρόμους τραγουδώντας τον Εθνικό Ύμνο.
  Τόσο μεγάλη ψυχή είχανε τότε οι Έλληνες.

  Τώρα μέσα στα κάγκελα της Αγγέλας Μέρκελ μόνο και μόνο που συναθροίζονται ,τα ΜΑΤ τους ψεκάζουν, στα καλά καθούμενα, πριν καν αρθρώσουν λόγο διαμαρτυρίας.
  Πλησιάζουν οι μέρες που θα ξαναθυμηθούμε την Γερμανική Κατοχή και ποτέ πριν δεν ήταν τόσο όμοιος ο τρόπος που μοιάζει η Ελληνική κοινωνία του σήμερα με εκείνη του 1940.

  και εμείς σήμερα πλακωμένοι από τη φοβέρα και τη σκλαβιά δεν ενωθήκαμε.
  Όχι, δεν κατορθώσαμε να γίνουμε ή να ξαναθυμηθούμε πως είναι να είμαστε Πατριώτες. Αυτό μόνο να κάνουμε και όλα τα άλλα θα έρθουν μετά, ποτάμι σωστό.
  Να βάλουμε την πατρίδα πάνω από κόμματα και όλοι, μα όλοι, εκτός από τους λήσταρχους να φτιάξουμε ενιαίο πατριωτικό μέτωπο.

  Η Ελλάδα μπορεί να σωθεί.
  Να μην σκύψουμε το κεφάλι στη Βέρμαχτ της Μέρκελ και του Γιωργάκη.
  Να μην πληρώσουμε χαράτσι με τη ΔΕΗ.
  Να μας την κόψουν και εμείς να τους κόψουμε τα πόδια, γιατί χωρίς δούλους με σκυμμένο κεφάλι αυτοί δεν έχουνε μέλλον.
  Και χωρίς ΔΕΗ θα ζήσουμε.

  Χωρίς πατρίδα όμως δεν μπορούμε να ζήσουμε.
  Να πάψουμε να λέμε
  Να πούμε ΟΛΑ μπορούν να γίνουν.
  Αλλά πρώτα, πρέπει σοβαρά να ενωθούμε.

  Μόνο σαν Έλληνες, σαν ελεύθεροι άνθρωποι και όχι σαν κομματόσκυλα.
  Και να σταματήσουμε να λέμε
  Θα ξεπηδήσουν νέες υγιείς δυνάμεις από το ενιαίο μέτωπο.
  Αυτό να φτιάξουμε, πάση θυσία.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Διαχειριστής on Το Έγκλημα του Δ.Ν.Τ.
ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ on ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ…
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ on spyropoulos-ika-makedonia-palace-660
Διαχειριστής on Πρώτα ήρθαν οι Αλβανοί…
ΤΡΙΦΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣΙΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
Διαχειριστής on Λαβράκι έδωσε ο Κουσελάς
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΤΣΙΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔ,ΠΟΛ,ΜΗΧ/ΚΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
βασιλης κιτσος on ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ…
Νικόλαος Γεωργακόπουλος on ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
Μαίρη Αναστασοπούλου on ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ…