12.3 C
Gargaliánoi
Thursday, March 30, 2023
spot_img
HomeΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΒουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατηγορείται για κακοποίηση ανηλίκου και κρύβεται πίσω από την...

Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατηγορείται για κακοποίηση ανηλίκου και κρύβεται πίσω από την ασυλία;;

Εξοργιστική η είδηση από τα Βοιωτικά Νέα και το Thiva Press. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί απαξιώνεται το πολίτευμα…

Η κακοποίηση
Στη Βουλή των Ελλήνων πρόκειται να φθάσει η αποκάλυψη που έκανε η εφημερίδα μας και συγκεκριμένα ότι Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ παραπέμφθηκε να δικαστεί με την κατηγορία της κακοποίησης του ανήλικου παιδιού της.

Η παραπομπή

Η εν λόγω Βουλευτής παραπέφθηκε να δικαστεί στα Δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων στην Αθήνα μετά από μυνητήρια αναφορά του εν διαστάσει συζύγου της ο οποίος έχει καταθέσει και ιατρική βεβαίωση του Νοσοκομείου Παίδων με την οποία αποδεικνύεται η κακοποίηση του νεαρού αγοριού.

Πρωτοφανής
Η ενέργεια της κυρίας Βουλευτού είναι πρωτοφανής για τα ελληνικά χρονικά, αφού πρόκειται για ένα σοβαρότατο θέμα ηθικής και πολιτικής τάξης για το οποίο πολύ σύντομα αναμένεται να κληθεί για να λογοδοτήσει.

Η τσιμπίδα
Θα πρέπει εδώ να πούμε ότι η κακοποίηση του παιδιού έγινε την χρονική περίοδο κατά την οποία η εν λόγω κυρία δεν ήταν Βουλευτής, αλλά δεν παύει να προσπαθεί να αποφύγει την τσιμπίδα του Νόμου με την απαλλαγή της, λόγω της βουλευτικής της ασυλίας.

Η καταδίκη
Εμείς δεν μπορούμε να μην καταδικάσουμε την απαράδεκτη ενέργεια της και να της πούμε ότι «πρέπει και να είμαστε και να φαινόμαστε ηθικοί».

Το πολυτιμότερο
Τι το πολυτιμότερο από το να φέρεις ένα αγγελούδι, ένα παιδί στη ζωή;

Δυστυχώς
Κι όμως αυτή η κυρία το έφερε όχι για να το «υπηρετήσει» και στη ζωή να ευτυχήσει, αλλά για να το κακοποιήσει. Δυστυχώς, αυτή είναι η αλήθεια.

Το παράλογο
Μα, πως, μπορούμε να δεχθούμε αυτή την κυρία να συγκαταλέγεται μεταξύ των τριακοσίων (300) του Ελληνικού Κοινοβουλίου και να νομοθετεί για μας; Δεν είναι παράλογο;

Η μάνα
Αναγκάζομαι να γράψω αυτές τις σκληρές κουβέντες γιατί είμαι και εγώ μάνα και μεγάλωσα παιδί, όπως όλες οι μανάδες, με αγώνα για να μην του λείψει τίποτα το απαραίτητο.

Στήλη «Μια στο καρφί και μια στο πέταλο»
Βοιωτικά Νέα, Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

 1. Η βουλευτική ασυλία πίσω από την οποία κρύβονται όλες οι κοκότες του κυνοβουλίου υποτίθεται ότι αφορά την τέλεση των καθηκόντων τους.
  Δηλαδή αν η κοκότα πάρει μίζα για να ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο, το εκπρόθεσμο, το μεταπρόθεσμο ή τον εφαρμοστικό, θεωρείται “τέλεση καθηκόντων της” (αυτό είναι δηλαδή το καθήκον που της ανέθεσαν χωρίς να το γνωρίζουν τα ζώα οι ψηφοφόροι, να χρηματίζεται και να τους ξεπουλά) και δεν διώκεται για αυτό.
  Εδώ όμως έχει σημειωθεί να επεκτείνεται ατύπως η θεσμοθετημένη ασυδοσία κι εκτός βολευτικών “καθηκόντων”.
  Όπως στην περίπτωση της διαζευγμένης Αποστολάκη (κατά μάνα κατά κόρη…) που δεν άφηνε τον πρώην σύζυγό της να δει το παιδί του. Και παρ’ ότι έκανε δικαστήρια και τα κέρδιζε οι “συνάδελφοι” της αποστολάκαινας δεν ήραν την ασυλία ώστε να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών της στερώντας στο παιδί της τον πατέρα του. Δηλαδή τα εξωκοινοβουλευτικά μαλλιοτραβήγματα της αποστολάκαινας θεωρήθηκαν “βουλευτικό καθήκον” από τις λοιπές του κυνοδουλείου…
  Έτσι λοιπόν, όλο το Κυνοδούλειο ή Κιναιδούλειο (παίζει η ορθογραφία γιατί είναι πολύσχιδή τα χαρακτηριστικά του) τσίμπησε μια καταδίκη για καταπάτηση των ανθρωπίνων διαιωμάτων χάρη στην αποστολάκαινα που τελούσε εξωκυνοδουλευτικά το “καθήκον” της.
  Ο λογαριασμός του προστίμου φυσικά, στα θύματα της καταπάτησης! ποιος άλλος πληρώνει σ’ αυτήν τη χώρα για να ξύνονται οι κηφήνες…

  Μένει λοιπόν να δούμε αν και η κακοποίηση, οι ξυλοδαρμοί οι φόνοι ή το τράφικινγκ (πολύ γρήγορα μπορεί να αποκαλυφθούν και τέτοιου είδους “επιχειρηματικά” ανοίγματα από τους φαρδύπυγους υπηρέτες του μνημονίου) εμπίπτουν στην κατηγορία “τέλεσης καθηκόντων” για την οποία ουδεμία ευθύνη φέρουν οι φαρδύπυγοι, όπως είπε και ο “έγκριτος” Χρυσόγονος.

  Τώρα αν την πιάσει ο έν διαστάσει και την βαλει να φάει το λομπουτέν…είναι άλλο θέμα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Διαχειριστής on Το Έγκλημα του Δ.Ν.Τ.
ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ on ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ…
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ on spyropoulos-ika-makedonia-palace-660
Διαχειριστής on Πρώτα ήρθαν οι Αλβανοί…
ΤΡΙΦΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣΙΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
Διαχειριστής on Λαβράκι έδωσε ο Κουσελάς
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΤΣΙΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔ,ΠΟΛ,ΜΗΧ/ΚΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
βασιλης κιτσος on ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ…
Νικόλαος Γεωργακόπουλος on ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
Μαίρη Αναστασοπούλου on ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ…