21.3 C
Gargaliánoi
Saturday, June 3, 2023
spot_img
HomeΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ!!! Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στις 11:00 έξω...

ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ!!! Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στις 11:00 έξω από το Πεντάγωνο

“ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΕΘΑ ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΕΣ”

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞ/ΚΩΝ

ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΤΗΝ 6ηΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 11.00 ΤΟ ΠΡΩΪ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου συνελθόν εις σύσκεψη την 22 Σεπτεμβρίου 2011, αποφάσισε ομοφώνως για την πραγματοποίηση Συγκέντρωσης Διαμαρτυρίας έξω από το Πεντάγωνο την 6η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.00 π.μ. για να διαμαρτυρηθεί για τα παρακάτω τεκταινόμενα στη Χώρα μας:

Για την κακή οικονομική κατάσταση. Η οικονομική ύφεση είναι προϊόν της κακής οικονομικής διαχείρισης από τους εκάστοτε κρατούντες. Το αποτέλεσμα το ζούμε. Η Ελλάδα έχει τεθεί υπό πλήρη οικονομική κατοχή της τρόϊκας και όχι μόνο! Η ανεργία κυριαρχεί. Η αγορά έχει στερέψει. Οι επιχειρήσεις και τα μαγαζιά κλείνουν. Η Παιδεία, το μέλλον της Ελλάδος, χρήζει ιδιαιτέρας φροντίδας.

Η εφαρμογή των μέτρων του πρώτου Μνημονίου εμείωσε μισθούς και συντάξεις των Ελλήνων από 20 έως 30%.

Με την εφαρμογή των μέτρων του δευτέρου Μνημονίου η μείωση μισθών, συντάξεων θα φθάσουν μέχρι και 50% και θα πλήξουν ακόμη περισσότερο τους αγρότες, τους εργαζόμενους, τους υπαλλήλους Δημοσίου και ιδιωτικού τομέως και όλους τους συνταξιούχους.

Για την επίλυση της οικονομικής κρίσης η Τρόϊκα και τα ξένα συμφέροντα (κέντρα αποφάσεων) με το δεύτερο Μνημόνιο ζητούν την αξιοποίηση (το ξεπούλημα δηλαδή) της κάθε πλουτοπαραγωγικής πηγής της Χώρας, των αεροδρομίων, λιμανιών, ΔΕΚΟ, των διοδίων των κρατικών λεωφόρων, Δημοσίων εκτάσεων και άλλα.

Πέραν αυτών η Τρόϊκα και τα ίδια Κέντρα Αποφάσεων, εκμεταλλευόμενα τον οικονομικό μας κατήφορο θα δώσουν, σε βάρος της Ελλάδος, λύσεις για τα εθνικά μας θέματα, όπως Κυπριακό, Σκοπιανό, Αιγαίο, Θράκη κ.α.

Οι υπεύθυνοι κρατούντες, αφού συνέβαλαν, με τους αδέξιους χειρισμούς τους στη κρίση, εκτελούν τις εντολές της Τρόϊκας και του ΔΝΤ. Κατήργησαν το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, δίδοντας πλεονεκτήματα και δώρο στους ανταγωνιστικούς φορείς. Κατήργησε τα Υπουργεία Μακεδονίας-Θράκης και Αιγαίου, δώρο προς Τουρκία και Σκόπια.

Η Κυβέρνηση ενεργεί χωρίς σχέδιο και χωρίς συντονισμό. Ορισμένοι από τους Υπουργούς, Υφυπουργούς, Γραμματείς κ.α. δεν γνωρίζουν τα καθήκοντά τους και ποιο είναι το έργο τους. Άλλα λένε σήμερα, άλλα έλεγαν εχθές και άλλα θα λένε αύριο για το ίδιο θέμα. Οι Αξιωματικοί Ενόπλων Δυνάμεων – Σωμάτων Ασφαλείας βρίσκονται στη χειρότερη οικονομική κατάσταση και οι απαξίωσή τους συνεχίζεται.

Οι Απόστρατοι Αξ/κοί, όπως και όλοι οι Έλληνες, έχουν απογοητευθεί από την ζοφερή αυτή κατάσταση της Χώρας μας, διαμαρτύρονται, καταγγέλλουν τους υπαίτιους και ζητούν να κινηθούν οι διαδικασίες για να σταλούν οι υπαίτιοι στη φυλακή. Ο Σύνδεσμος έχει υποβάλλει σχετική Μηνυτήρια Αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Ο Σύνδεσμος καλεί τους απόστρατους Αξκούς των Ενόπλων Δυνάμεων, Αστυνομίας, Λιμενικού και Πυροσβεστικής και τις Ενώσεις και Συνδέσμους Αποστράτων και τα Παραρτήματα τους ανά την Ελληνική Επικράτεια όπως μαζί με τις οικογένειές τους συμμετάσχουν στην Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας.

Η συμμετοχή τους είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Γεν. Γραμματέας    Ο Πρόεδρος
Σταφυλάς Φώτιος
Ταξίαρχος ε.α.

Πανταζόπουλος Δημήτριος
Αντιστράτηγος ε.α.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Διαχειριστής on Το Έγκλημα του Δ.Ν.Τ.
ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ on ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ…
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ on spyropoulos-ika-makedonia-palace-660
Διαχειριστής on Πρώτα ήρθαν οι Αλβανοί…
ΤΡΙΦΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣΙΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
Διαχειριστής on Λαβράκι έδωσε ο Κουσελάς
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΤΣΙΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔ,ΠΟΛ,ΜΗΧ/ΚΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
βασιλης κιτσος on ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ…
Νικόλαος Γεωργακόπουλος on ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
Μαίρη Αναστασοπούλου on ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ…
on