12.3 C
Gargaliánoi
Thursday, March 30, 2023
spot_img
HomeΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος

Ένας Έλληνας πατριώτης, ο Δημήτρης  Αντωνίου ιατρός από Χαλκίδα, μήνυσε  το πολιτικό κόσμο της χώρας, για εσχάτη προδοσία.
Η μήνυση αυτή αφού ακολούθησε όλες τις νομικές διαδικασίες της γραφειοκρατίας, και αφού σκόνταψε πολλές φορές επάνω στους ισχυρούς της χώρας, κατέληξε στο Ανώτατο Δικαστήριο, το οποίο μπροστά στο κυματοθραύστη που λέγεται «Νόμος περί ευθύνης υπουργών», τη παρέπεμψε στη Βουλή, διά τα περαιτέρω.

Αναμένεται να τεθεί στο Αρχείο, διότι «κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει». Η εσχάτη προδοσία του πολιτικού κόσμου εις βάρος της χώρας είναι δεδομένη , και αποδεικνύεται από τα εξής γεγονότα.

Παρέδωσαν τη Κύπρο στους Τούρκους. Η προδοσία διεπράχθη από τη Χούντα του Ιωαννίδη, και συνεχίστηκε από τους πολιτικούς της μεταπολίτευσης, με όλες τις τραγικές συνέπειες για το Ελληνικό αυτό νησί, αλλά και για τα Ελληνικά συμφέροντα, όπως αυτά διαδραματίζονται σήμερα στο χώρο της Ανατολικής Μεσογείου.
Ο Ιωαννίδης τιμωρήθηκε από τη δικαιοσύνη, ενώ οι εφιάλτες πολιτικοί παραμένουν  αθώοι και διαπράττουν νέα εγκλήματα εις βάρος της πατρίδος. Γιαυτό ο φάκελος της Κύπρου παραμένει ερμητικά κλειστός.

Σήμερα ο κ.Βενιζέλος δήλωσε, «Το γεγονός ότι πτωχεύουν οι Έλληνες,  αυτό δεν είναι ταυτόσημο με τη πτώχευση της Ελλάδος»,    και «Η κρίση δεν έχει έλθει ακόμη, όταν θα έλθει θα είναι η Αργεντινή του 2000» και άλλο, «Ευτυχώς που είμαστε κάτω από τη τρό’ι’κα».
Τέτοιες δηλώσεις πολιτικού ηγέτη αποδεικνύουν του λόγου το ασφαλές. Μετά τη μεταπολίτευση η κατάσταση κρατήθηκε κάπως σε ανεκτά εθνικά πατριωτικά όρια, όσον αφορά την Εθνική μας κυριαρχία στα εθνικά μας θέματα και στην οικονομία, με τις κυβερνήσεις του Κων/νου Καραμανλή, και του Ανδρέα Παπανδρέου.

Όμως με τις μετέπειτα κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ & Ν.Δ. μας πήρε και μας σήκωσε, αφού η εθνική προδοσία σε όλα τα θέματα πήγε σύννεφο. Να υπενθυμίσουμε τα εφιαλτικά γεγονότα των κυβερνήσεων Σημίτη.

Τα γεγονότα του χρηματιστηρίου, όπου η μεσαία κοινωνική τάξη κατεστράφη ολοσχερώς. Έφαγαν τα χρήματα για το Κτηματολόγιο.

Τα οικονομικά σκάνδαλα με τα ολυμπιακά έργα. Οι ολυμπιακοί αγώνες στοίχισαν τρεις φορές επάνω, από ότι σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, με υπερκοστολογήσεις και υπερτιμολογήσεις όχι μόνο των ολυμπιακών έργων, αλλά και όλων των δημοσίων έργων.
Εδώ έγινε μεγάλο φαγοπότι, που λέει ο λαός.

Οι κυβερνήσεις Σημίτη προώθησαν την αποβιομηχάνιση της χώρας, η Γερμανική εταιρεία SIEMENS, με το Χριστοφοράκο, διέφθειραν το πολιτικό κόσμο της χώρας, και άλωσαν την οικονομία μας.
Οι βαλίτσες με το ρευστό μαύρο χρήμα πήγαιναν «φισέκι» στα δύο μεγάλα κόμματα εξουσίας. Ο λαός στις πλατείες τους φωνάζει κλέφτες.

Το σκάνδαλο με το σύστημα ασφαλείας C4I  απορρόφησε τεράστια ποσά από το δημόσιο ταμείο, και τελικά δεν παραδόθηκε σε κατάσταση λειτουργίας. Από τα γεγονότα και τα σκάνδαλα φαίνεται ότι οι Κυβερνήσεις Σημίτη είχαν λάβει εντολή άνωθεν, από τη παγκόσμια Σιωνιστική οικονομική διακυβέρνηση, η χώρα να οδηγηθεί σε πτώχευση και χρεοκοπία, ώστε να ευοδωθούν τα σχέδια των Παντοκρατόρων για τη γεωγραφική αυτή περιοχή.

Ο διακεκριμένος Αμερικανός δημοσιογράφος  MAX  KAISER  σε αποκαλύψεις στο YOU TUBE  στο διαδίκτυο, λέει ότι ο ΓΑΠ  και η παρέα του, διέπραξαν εσχάτη προδοσία παίζοντας με τα CDS (ασφάλιστρα κινδύνου), ποντάροντας στη χρεοκοπία της Ελλάδος…..
Ο τίτλος στο YOU TUBE είναι «η απάτη για τη χρεοκοπία της Ελλάδος». Πετρέλαιο, αέριο, και Α.Ο.Ζ. είναι πουλημένα προ πολλού, στους Κοσμοκράτορες, γιαυτό οι πολιτικοί αρνούνται σήμερα την οριοθέτηση της Α.Ο.Ζ.  Τα ΜΜΕ  γράφουν, «Κάνουμε πίσω στο Καστελόριζο», και παραχωρούμε την Ελληνική Α.Ο.Ζ. στους Τούρκους. Η κυβέρνηση του ΓΑΠ έδωσε γη και ύδωρ, με αποτέλεσμα να υποθηκεύσει τη χώρα με δόλιο υπερδανεισμό σε συνεργασία με το ξένο παράγοντα, με σκοπό να μας σώσουν!!!. Όμως η σκιά της Αργεντινής πέφτει επάνω στην Ελλάδα.

Η Ελλάδα εδώ και χρόνια βρίσκεται στο επίκεντρο των διεθνών εξελίξεων. Γιατί;; η απάντηση είναι απλή. Βρισκόμαστε στο πιο στρατηγικό σημείο της Μεσογείου. Η πατρίδα μας είναι μαγαζί γωνία σε υψηλής αξίας εμπορικό κέντρο. Ενώνουμε τρεις ηπείρους, Ευρώπη, Αφρική, Ασία.
Ποιος δε θα ζήλευε αυτή τη θέση;;;

Αλλά ας γυρίσουμε πίσω στην εποχή Σημίτη. Εκείνο τον καιρό οι Μ.Κ.Ο. κατόπιν άνωθεν εντολής, πολλαπλασιάστηκαν κατά αριθμητική πρόοδο. Εκεί σιτίζονταν όλα τα λαμόγια, και οι πράκτορες ξένων δυνάμεων, με έξοδα του δημοσίου. Τα μυστικά κονδύλια του ΥΠ.ΕΞ. προς τριτοκοσμικές χώρες επίσης πολλαπλασιάστηκαν, υπό μορφή εξωτερικής βοήθειας……
Τα ρουσφέτια  διορισμών ημετέρων στο δημόσιο, πήγαιναν σύννεφο, με αποτέλεσμα να φθάσουμε σε αριθμό παγκόσμιο ρεκόρ δημοσίων υπαλλήλων. Μιλάμε για πολιτικούς απατεώνες.

Το μεγάλο έργο η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, αλλά και όλα τα δημόσια έργα με τους Εθνικούς εργολάβους, στοίχισαν στον Ελληνικό λαό  τριπλάσια κατά μετριοπαθή έκφραση.

Οι εξοπλισμοί (βλέπε σκάνδαλο υποβρυχίων), άδειασαν τα δημόσια ταμεία, σε βαθμό τέτοιο που σήμερα ο Πάγκαλος να αναφωνεί αγανακτισμένος, «Μαζί τα φάγαμε», εννοώντας πολιτικούς και εθνικούς εργολάβους, αφού ο λαουτζίκος δεν «τάφαγε».
Απορρόφηση των κοινοτικών κονδυλίων δεν εγένετο.

Η Ελλάδα γέμισε Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, από Αφρική και Ασία, και οι Έλληνες ετέθησαν υπό διωγμό.
Μέχρι και το θρήσκευμα στις ταυτότητες τους έφταιγε…….
Αναλάβαμε εμείς οι Έλληνες να θρέφουμε όλους τους «Αθλίους του Βίκτωρος Ουγκώ», και όλους τους κατατρεγμένους της υφηλίου, με αποτέλεσμα να φεύγει πολύτιμο συνάλλαγμα προς τις χώρες των λαθρομεταναστών. Τους ψηφίζουμε για να καταστρέφουν τη πατρίδα;;

Τα Νοσοκομεία μας γέμισαν ασθενείς με ηπατίτιδες, Μαλάριες, πνευμονίες, AIDS, και άλλες ασθένειες.
Ασθένειες τις οποίες η Ελλάδα είχε εξαφανίσει, επανήλθαν.!!!
Τα μαιευτήρια γέμισαν με γυναίκες έγχρωμων λαθρομεταναστών,
που γεννούσαν δωρεάν, ενώ οι Ελληνίδες οδηγήθηκαν στα ιδιωτικά μαιευτήρια, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει το ΕΣΥ  που με τόσες θυσίες οι Έλληνες φτιάξαμε. Γκρέμισαν όλα όσα είχαμε φτιάξει.
Τα δημόσια σχολεία μας γέμισαν με παιδιά λαθρομεταναστών, με αποτέλεσμα να χρεοκοπήσει η δωρεάν δημόσια παιδεία, και τα Ελληνόπουλα οδηγήθηκαν στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Τα ίδια ακολούθησαν με κυβερνήσεις Ν.Δ. και η κατάσταση χειροτέρεψε με τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ / ΓΑΠ.
Στην εξωτερική πολιτική επί Σημίτη & ΓΑΠ , η παράδοση της χώρας στον Αμερικανικό και Τουρκικό παράγοντα ήταν ολοκληρωτική.
Υπενθυμίζω τις συμφωνίες της Μαδρίτης, όπου και οι δύο αυτοί Ελληνο-Εβραίοι φωστήρες και μαριονέτες ξένων δυνάμεων, αναγνώρισαν δικαιώματα των Τούρκων στο Αιγαίο. Η εγκατάλειψη της Θράκης στους Τούρκους υπήρξε ολοκληρωτική, η εγκατάλειψη της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς προδοτική. Εγκατέλειψαν το Αιγαίο στη διάθεση των Τούρκων, υπενθυμίζω τα τραγικά γεγονότα των Ιμίων,  τις γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο, το CASUS BELI  των Τούρκων, τη παράδοση του ΟΤΣΑΛΑΝ στο προαιώνιο εχθρό, τότε που γίναμε διεθνώς ρεζίλι. Γενικά ομιλούντες έκαναν την Ελλάδα προτεκτοράτο των Αμερικανών, και της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.

Δεν γνώριζαν τι σημαίνει Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (Α.Ο.Ζ.)
με αποτέλεσμα σήμερα οι Τούρκοι να οργώνουν  τις Ελληνικές θάλασσες, και να θερίζουν  τον υποθαλάσσιο ορυκτό πλούτο μας, και εμείς να χρεοκοπούμε από ανικανότητα και από εθνική προδοσία των εφιαλτών πολιτικών μας.
Για ορυκτό πλούτο ούτε ήθελαν να ακούσουν κουβέντα, και όλους εμάς που γράφαμε για χρυσό, ουράνιο, πετρέλαια, αέριο, κ.λ.π. μας έλεγαν γραφικούς. Για τα πλούσια κοιτάσματα στην Ανατολική Μεσόγειο,
ούτε κουβέντα, άφηναν Λίβυους, Αιγύπτιους, και Τούρκους να κάνουν παιχνίδι στα Ελληνικά θαλάσσια οικόπεδα, στην Ελληνική Α.Ο.Ζ.

Όλα αυτά στοιχειοθετούν εσχάτη εθνική προδοσία ή όχι;;;
Κατέστησαν την Ελλάδα αποικία και προτεκτοράτο του Βαλκανικού νότου. Δεν τόλμησαν ούτε τις Γερμανικές αποζημιώσεις να ζητήσουν, για να έχουν την εύνοια της Γερμανίας, με αποτέλεσμα σήμερα η Γερμανία να μας καταδικάζει με την εσχάτη των οικονομικών ποινών δηλαδή τη χρεοκοπία. Πώς να ζητήσουν τις Γερμανικές αποζημιώσεις
αφού ο αδελφός Σημίτης ήταν προ’ι’στάμενος των Γερμανικών μυστικών υπηρεσιών όπως απεκάλυψαν τα ΜΜΕ;;;
Πώς να τις ζητήσουν αφού ΠΑΣΟΚ & Ν.Δ. ήταν «λαδωμένοι» από τη SIEMENS;;; Μαγείρεψαν μαζί με τη Goldman Sachs τα οικονομικά στοιχεία, για να μπούμε στην Ζώνη του Ευρώ, με αποτέλεσμα τη σημερινή κατάντια.
Έγιναν συνομιλητές πρακτόρων κατωτάτου επιπέδου της Αμερικάνικης πρεσβείας των Αθηνών, τους οποίους πληροφορούσαν για ότι αφορούσε την Ελλάδα. (αποκαλύψεις Wikileaks).

Ζήλωσαν τη δόξα των δοσιλόγων, και έγιναν δοσίλογοι.
Τελικά παρέδωσαν τη χώρα σε διεθνή έλεγχο και εποπτεία, με ένα νέο Εδουάρδο Λω στην Αθήνα. Ο λαός στις πλατείες τους φωνάζει προδότες!!! Όσους φόρους και αν βάλλουν, τα ταμεία δεν γεμίζουν, διότι τα χρήματα του Ελληνικού λαού πάνε στις τράπεζες του Ρότσιλντ, της παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης, όπως πήγε ο χρυσός όλων των Ελληνικών τραπεζών, από τη κατοχή μέχρι σήμερον.

Αν όλα αυτά δεν στοιχειοθετούν εθνική προδοσία, τότε αυτή η λέξη-φράση έχει χάσει το νόημά της. Αλήθεια που πάνε τα λεφτά του ΕΣΠΑ;
Με όλα αυτά φθάνουμε στο συμπέρασμα ότι όλες οι κυβερνήσεις από εποχής Σημίτη και εντεύθεν, είχαν εντολή να οδηγήσουν την Ελλάδα στη πτώχευση και χρεοκοπία. Η εθνική γραμμή της χώρας μας διαχρονικά παρεδόθη στα όργανα της παγκόσμιας διακυβέρνησης για τα Γεωπολιτικά και Γεωστρατηγικά θέματα, και στους βόρειους Ευρωπαίους για τα οικονομικά.

Ερχόμαστε στις ημέρες των κυβερνήσεων  ΓΑΠ.
Ο  ΓΑΠ κατέλαβε την εξουσία με δημοκρατικές βεβαίως διαδικασίες, πλην όμως λέγοντας ψέματα στο λαό ότι «Λεφτά υπάρχουν», υποσχέθηκε αυξήσεις πάνω από το πληθωρισμό, άνοδο του βιοτικού επιπέδου, κ.λ.π. υποσχέθηκε «Λαγούς με πετραχήλια», και την άλλη μέρα των εκλογών του 2009 έκανε ακριβώς τα αντίθετα. Αμέσως μόλις ανέλαβε την εξουσία, σε όλα τα διεθνή φόρα όπου συμμετείχε, άρχισε να κατηγορεί την Ελλάδα σαν μια διεφθαρμένη χώρα, και τους Έλληνες διεφθαρμένους και τεμπέληδες, και άλλους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Την Ελλάδα παρουσίαζε σαν το Τιτανικό έτοιμη να βουλιάξει, και τους Έλληνες με δυσμενείς χαρακτηρισμούς, με αποτέλεσμα τα SPREADS & CDS, να αρχίσουν να καλπάζουν προς τα πάνω, και έτσι να προετοιμάζει τη χώρα για το ΔΝΤ και το μηχανισμό στήριξης της Ε.Ε. Είχε προτάσεις από άλλες υπερδυνάμεις του πλανήτη για δανειοδότηση με χαμηλό επιτόκιο, και αυτός προτίμησε το ΔΝΤ και το μηχανισμό στήριξης με υψηλά επιτόκια, και μνημόνια καταστροφικά για το λαό. Έτσι άρχισε η σκιά της Αργεντινής να πέφτει επάνω στην Ελλάδα, σιγά-σιγά αλλά σταθερά. Τελικά μπήκαμε στο ΔΝΤ και στο μηχανισμό στήριξης, με τα μνημόνια, τα μεσοπρόθεσμα, τις δόσεις δανείων, τις απειλές, τη τρό’ι’κα, και τα νέα δυσβάστακτα μέτρα με κάθε δόση,  έτσι άρχισε το δράμα της Ελλάδος και των Ελλήνων.

Με κάθε δόση ο  ΓΑΠ μας απειλεί λέγοντας,«ή τα μέτρα,ή χρεοκοπία».
Παλιά οι πολιτικοί για να κερδίσουν τις εκλογές απειλούσαν το λαό  λέγοντας , «Καραμανλής ή τάνκς». Σήμερα λένε, «Μέτρα ή χρεοκοπία»
Μας απειλούν με χρεοκοπία για να κόψουν και άλλο τις συντάξεις
των γερόντων, και να επιβάλλουν νέους φόρους.

Αυτοί τα φάγανε και κλέψανε, εμάς καλούν να πληρώσουμε.
Αργεντινή – Ελλάδα βίοι παράλληλοι.
Την Αργεντινή ανέλαβαν να εκτελέσουν οι Αμερικανοί, και την Ελλάδα οι συνέταιροι της βόρειας Ε.Ε. αμφότεροι για λογαριασμό της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.
Ο ΓΑΠ όπου βρεθεί στα διεθνή φόρα αναφωνεί, «Χρειαζόμαστε μια παγκόσμια διακυβέρνηση», δηλαδή μια παγκόσμια Δικτατορία!!!

Ποίαν άλλη χρείαν έχομεν μαρτύρων ότι πρόκειται για πιόνι και μαριονέτα των Κοσμοκρατόρων;;;;
Δεν τον ενδιαφέρει η Ελλάς, λειτουργεί για τη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση. Στην Αργεντινή μετά τις διάφορες Χούντες, οι Αμερικανοί έφεραν τους διάφορους Μένεμ, «δημοκράτες» πολιτικούς, πιόνια και ανδρείκελα των εξουσιαστών του πλανήτη, που τελικά οδήγησαν τη χώρα αυτή στο ΔΝΤ, δηλαδή στη χρεοκοπία.
Στην Ελλάδα μετά την Αμερικάνικη Χούντα, οι επικυρίαρχοι έφεραν τους Σημίτηδες, Κώστα Καραμανλή, και ΓΑΠ, δηλαδή τους Μένεμ, και
Λα-Ρούα, της Ελλάδος, με εντολή να οδηγήσουν τη χώρα στο ΔΝΤ, και τη καταστροφή, όπερ και έπραξαν.

Σήμερα κατάντησαν την Ελλάδα χώρα της Λατινικής Αμερικής, Αργεντινή, Παραγουάη, Equador, ΚοσταΡίκα, και Γουατεμάλα.
Σήμερα αντιμετωπίζουμε σκληρό οικονομικό πόλεμο, η πατρίδα μας ετέθη υπό διεθνή επιτροπεία και εποπτεία, η εθνική μας κυριαρχία ετέθη υπό διεθνή έλεγχο, ο δε Βενιζέλος υπερήφανος αναφωνεί,
«Ευτυχώς που έχουμε τεθεί υπό διεθνή έλεγχο».
Η τρό’ι’κα για να εγκρίνει την επόμενη δόση δανείου, ζητά όλο και νέα σκληρότερα μέτρα, ενώ ο λαός δεν έχει να πληρώσει.

Νομίζουν ότι ο λαός έχει τυπογραφική μηχανή έκδοσης νομίσματος.
Δεν τολμούν να κάνουν στάση εξωτερικών πληρωμών (τοκοχρεωλυσίων), προς τους τοκογλύφους δανειστές μας, όπως έκαναν άλλες χώρες, και αποτίναξαν τη ξένη κυριαρχία.
Η κυβέρνηση του ΓΑΠ έχει παραχωρήσει τη διαχείριση των οικονομικών μας στους Βόρειους Ευρωπαίους και Αμερικανούς.
Αυτό που κάνουν οι Ισραηλινοί και Κύπριοι πουλώντας ποσοστά δικαιωμάτων ορυκτού θαλάσσιου πλούτου, να το κάνουμε και εμείς, για να αποφύγουμε τη χρεοκοπία, και να γλιτώσουμε τη χώρα από τους τοκογλύφους. Η εφημερίδα ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει, «700 δις Ευρώ μπορεί να πάρει άμεσα η Ελλάδα» από τη τιτλοποίηση μελλοντικών εσόδων των δικαιωμάτων εξόρυξης και εκμετάλλευσης πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Ελληνική Α.Ο.Ζ. Αυτό όμως απαιτεί πατριώτες ηγέτες μεγάλου διαμετρήματος, και όχι «τσόλια» και εφιάλτες στην εξουσία.

Τελικά οι Κύπριοι μας βάλανε τα γυαλιά, διότι εμείς δεν έχουμε πολιτική ηγεσία. Έτσι οι Εξουσιαστές της Γης, μας παίρνουν όλο τον ορυκτό πλούτο, και η χώρα βυθίζεται στη φτώχεια, λόγω ανυπαρξίας πολιτικής ηγεσίας. Προσπαθούν να αποπληρώσουν το χρέος, κόβοντας τις συντάξεις των γερόντων. Τέτοιοι εγκέφαλοι μας κυβερνούν.
Όπως απεκάλυψε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στο κανάλι ALTER στην εκπομπή του δελτίου ειδήσεων του κ. Νίκου Χατζηνικολάου, η περιουσία σε χρυσό βάρους 523 τόνων της τραπέζης Ανατολής, (θυγατρική της ΕΤΕ),  προ’ι’όν καταθέσεων Ελλήνων της διασποράς από Αλεξάνδρεια μέχρι Οδησσό, τελικά περιήλθεν εις χείρας της οικογένειας Ρότσιλντ, κατόπιν αυτού μη περιμένετε να πάρουμε πίσω τη περιουσία αυτή των Ελλήνων του εξωτερικού, αφού οι πολιτικοί μας είναι ανδρείκελα, πιόνια, και μαριονέτες του Κοσμοκράτορα Ρότσιλντ. Γιαυτό οι μετοχές της τραπέζης αυτής σήμερα έχουν μηδενική αξία, διότι δεν έχουν αντίκρισμα. Ο χρυσός αυτός είναι στα θησαυροφυλάκια των τραπεζών της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Ποιος τολμάει να τον φέρει πίσω;;;; μήπως ο ΓΑΠ;;;;
Το μόνο που φοβούνται οι Βόρειοι Ευρωπαίοι σήμερα, είναι η κατάρρευση των Νοτίων, αφού χρεοκοπία της Ελλάδος θα συμπαρασύρει τις άλλες χώρες της Ευρωζώνης του Ευρωπα’ι’κού Νότου, δηλαδή Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, οπότε πάει περίπατο το Ευρώ, και όλη η Ε.Ε.
Ο Καβάφης είπε, «Περιμένοντας τους Βαρβάρους», και οι βάρβαροι ήλθαν με το προσωπείο των Ούννων, Γότθων, Βισιγότθων, βανδάλων.
Το περιοδικό «Επίκαιρα» αναρωτιέται «Ήταν συνωμοσία ή ανοησία»,
η υπαγωγή της Ελλάδος στο ΔΝΤ, αφού ήταν φως φανάρι ότι κάποιοι ήθελαν να φέρουν το ΔΝΤ στην Ελλάδα.
Αυτοί οι «κάποιοι» είναι  οι αχυράνθρωποι «Έλληνες» πολιτικοί που εκτελούν εντολές της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.

Με κάθε νέα μέτρα οι διεθνείς τοκογλύφοι σκοτώνουν τους Έλληνες.
Οι αυτοκτονίες των Ελλήνων πολλαπλασιάζονται, οι νέοι μας τους οποίους σπουδάσαμε φεύγουν στην αλλοδαπή μετανάστες, για να εργαστούν για νέες πατρίδες, και εδώ εγκαθίστανται απαίδευτοι, αμόρφωτοι, ακαλλιέργητοι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες κακοποιοί.

Όπως αποκαλύπτουν τα ΜΜΕ, διόγκωσαν με ψεύτικα στοιχεία το έλλειμμα, για να βάλλουν τη χώρα στο ΔΝΤ.
Όπως απεκάλυψε η κυρία Ζωή Γεωργαντά,(πρώην στέλεχος της Ελληνικής Στατιτικής Υπηρεσίας), η ΕΛ.ΣΤΑΤ φούσκωσε τα στοιχεία του ελλείμματος κατά 3 μονάδες με εντολή κυβερνητικών παραγόντων,
με στόχο και σκοπό να βάλλουν τη χώρα στο Δ.Ν.Τ.

Ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Σαχινίδης δήλωσε, από τις 05/10/09 γνωρίζαμε ότι η πορεία προς το ΔΝΤ ήταν αποφασισμένη.
Όταν προεκλογικά ο ΓΑΠ έλεγε ότι «λεφτά υπάρχουν», και υποσχότανε λαγούς με πετραχήλια, όχι μόνο κορό’ι’δευε τον Ελληνικό λαό, αλλά έχτιζε την υπονόμευση της χώρας σε ένα προαποφασισμένο σχέδιο χρεοκοπίας, με σκοπό να τεθεί η χώρα υπό τη κηδεμονία της παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης. Τώρα μας προετοιμάζουν για τη χρεοκοπία, και οι δύο αντιπρόεδροι έχουν αναλάβει το έργο της προετοιμασίας για τα χειρότερα, ενώ ο ΓΑΠ  είναι εξαφανισμένος, ή ταξιδεύει στην αλλοδαπή εκφωνώντας λόγους σε διεθνή συνέδρια.

Σήμερα οι Έλληνες βρίσκονται σε κατάσταση απόγνωσης, ηττοπάθειας,
και παράδοσης, βρίσκονται δε αντιμέτωποι με την εθνικιστική υπεροψία, βουλιμία, και επιθετικότητα των γειτόνων.
Η Τουρκία επιμένει στην αρπαγή κυριαρχικών δικαιωμάτων και στο στραγγαλισμό του Ελληνισμού, και οι εφιάλτες πολιτικοί μας «πέρα βρέχει», δικάζουν τα παλικάρια των ΟΥΚ.
Επικρατεί πολεμικός δωσιλογισμός μεταξύ των πολιτικών απατεώνων. Μιλάμε για πολιτικούς εθνικούς εφιάλτες.
Δίχασαν τους Έλληνες σε πατρίκιους και πληβείους, αφού με τα οικονομικά μέτρα εξαφάνισαν τη μεσαία τάξη.
Έκαναν ότι μπορούσαν για να χρεοκοπήσουν την Ελλάδα.
Ο Τούρκος είναι επικίνδυνος γείτονας. Οι Τούρκοι βρήκαν την ευκαιρία για να αρπάξουν την Ελληνική Α.Ο.Ζ. αφού οι δοσίλογοι πολιτικοί αρνούνται να οριοθετήσουν την Α.Ο.Ζ. της πατρίδας μας.
Από προδοσία σε προδοσία βαδίζουν, εκτελώντας εντολές άνωθεν.
Οι Τούρκοι με την απειλή πολέμου εξανάγκασαν τους εφιάλτες πολιτικούς της Ελλάδος να απέχουν από έρευνες και γεωτρήσεις σε ολόκληρη την Ελληνική Α.Ο.Ζ. με σκοπό και στόχο να αρπάξουν αυτοί τον ορυκτό υποθαλάσσιο πλούτο μας, αφού οι προδότες από δω μεριά αδιαφορούν. Οι εφιάλτες  «Έλληνες» πολιτικοί συνηθίζουν να λένε, δεν
χρειάζεται οριοθέτηση της Α.Ο.Ζ. για την αξιοποίηση του θαλάσσιου ορυκτού πλούτου, και έτσι αφήνουν ηθελημένα τους Τούρκους να κάνουν ενεργειακό παιχνίδι, μέσα στα Ελληνικά θαλάσσια οικόπεδα.
Έτσι οι Τούρκοι δημιουργούν Τουρκικά δικαιώματα εκεί που δεν υπάρχουν. Εγκατέλειψαν τη Θράκη στους Τούρκους, και τη Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς. Τώρα οι δοσίλογοι πολιτικοί τρέμουν τη δικαιοσύνη , τρέμουν τη κατηγορία της εσχάτης εθνικής προδοσίας, και μας εκβιάζουν ότι χωρίς τη δική τους προστασία , θα καταντήσουμε Αργεντινή. Εάν όλα αυτά δεν είναι εθνική προδοσία τότε τι είναι;;;

Έλληνες, η ώρα ήλθε, θέλουμε κατάργηση της βουλευτικής φεουδαρχίας των ανίδεων και άσχετων βουλευτών, που εξυπηρετούν με τη ψήφο τους ξένα συμφέροντα, αυτή η φεουδαρχία ζει και υφίσταται λεηλατούσα και διαρπάζουσα τα δημόσια ταμεία. Θέλουμε εθνική πατριωτική διοίκηση, και όχι διοίκηση λαφυραγωγών και κλεπτών του δημόσιου πλούτου. Ζητάμε εκλογές για να έλθουν στη κυβέρνηση πατριώτες πολιτικοί, για να δικάσουν τους προδότες, αφού οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ απεδείχθησαν μειωμένης πολιτικής σκέψεως, και μειωμένης εθνικής πατριωτικής συνειδήσεως, φροντίζουν μόνο για το ατομικό τους συμφέρον, για να μη χάσουν τα προνόμιά τους, αφού ψήφισαν τα πάντα για να χρεοκοπήσουν την Ελλάδα, και να φτωχύνουν τους Έλληνες.   Έστιν δίκης οφθαλμός…

ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος
E-mail: ant.grypaios@gmail.com

 

filologos

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
    Διεθνολόγος βαπτιστηκές μόνος ε!
    Το “ξεπεράσαμε την κριση” και “θωρακισμένη οικονομία” τα θυμάσαι διεθνολόγε????

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Διαχειριστής on Το Έγκλημα του Δ.Ν.Τ.
ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ on ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ…
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ on spyropoulos-ika-makedonia-palace-660
Διαχειριστής on Πρώτα ήρθαν οι Αλβανοί…
ΤΡΙΦΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣΙΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
Διαχειριστής on Λαβράκι έδωσε ο Κουσελάς
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΤΣΙΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔ,ΠΟΛ,ΜΗΧ/ΚΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
βασιλης κιτσος on ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ…
Νικόλαος Γεωργακόπουλος on ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
Μαίρη Αναστασοπούλου on ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ…
on