1.3 C
Gargaliánoi
Wednesday, March 29, 2023
spot_img
HomeΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΤάχα...διαφωνούν!

Τάχα…διαφωνούν!

Μας πήραν χαμπάρι και θα μας κράζουν όχι άδικα από όλη την Ελλάδα σε λίγο… χαρακτηριστικό το εύστοχο άρθρο από το moriasnews.gr που ακολουθεί.

«Αντάρτικο..οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία

Σήκωσαν το λάβαρο της επανάστασης και οι τρείς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία!

Αυτό που συμβαίνει στη Μεσσηνία, μάλλον δε συμβαίνει πουθενά αλλού!

Ανταγωνίζονται ποιος θα είναι ο πιο επαναστατικός και ποιος θα κάνει την πιο σκληρή κριτική στην Κυβέρνηση, σε αντίθεση με όλους τους συναδέλφους τους στην Ελληνική επικράτεια , που δεν προσπαθούν να κάνουν το άσπρο –μαύρο.

Στηρίζουν λοιπόν, καθ΄ολοκληρίαν τα δίκαια αιτήματα όλων των επαγγελματικών ομάδων που θίγονται και τάσσονται αλληλέγγυοι στο πλευρό τους!

Σχήμα οξύμωρον ,αν διαβάσει κανείς προσεκτικά τις ανακοινώσεις τους,που στο τέλος όμως καταληγουν σε σθεναρή στήριξη της Κυβερνητικής πολιτικής!

Ο ένας εξ΄αυτών, δε θα δεχτεί λέει ούτε μία απόλυση στο δημόσιο τομέα!Θα κληθεί όμως να ψηφίσει όλα τα προπαρασκευαστικά μέτρα που οδηγούν στις απολύσεις!

Η έτερη βουλευτής, διαπίστωσε ότι απαιτείται αλλαγή των Υπουργών!!! Αυτοί ευθύνονται για την επικριτική, υποτιμητική και προσβλητική για τη Χώρα και τους κατοίκους της, αντιμετώπιση των δανειστών μας και για την έλλειψη εμπιστοσύνης στο ότι θα πράξουμε όσα έχουμε αποδεχτεί και συμφωνήσει!

Τη …μεγάλη φασαρία όμως την κάνει ο τρίτος βουλευτής της Μεσσηνίας,που προτείνει σε όσους δεν αντέχουν να…φύγουν! Έκανε μάλιστα και τη διαπίστωση, ότι δε βρίσκεται η κατάσταση στο απροχώρητο ,αλλά με τη στήριξη της «σωτήριας» πολιτικής του κ.Παπανδρέου όλα θα διορθωθούν! Έριξε ευθύνες και στην αντιπολίτευση , γιατί αυτοί που κυβερνούν, δεν πέτυχαν το στόχο τους!»

Προσπάθεια λοιπόν και από τους τρεις να εμφανισθούν ότι συμπάσχουν με το λαό , αλλά συντεταγμένα επιχειρούν να αφήσουν στο απυρόβλητο τον πρωθυπουργό και αρχηγό τους , συναισθανόμενοι τη …μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει, για τη διάσωση της Χώρας!

Καμία κουβέντα για τον εκτροχιασμό του προϋπολογισμού,για την ύφεση , για την παντελή έλλειψη αναπτυξιακής πολιτικής και μέτρων που θα οδηγήσουν στην αναστροφή του αρνητικού κλίματος , για την ανεργία, για την αύξηση των δαπανών κατά 7,5% σε σχέση με πέρυσι και παρά τα πρωτοφανή μέτρα λιτότητας, για τον πανικό που εκπέμπουν και έχει αντίκτυπο στις αγορές , για το υπέρογκο εσωτερικό χρέος που αυτοί δημιούργησαν και πολλά ακόμη!

Κάποιοι άλλοι φταίνε για το κατάντημα της Χώρας και όχι αυτοί που κυβερνάνε!

Πράγματι η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία έκανε τη ….διαφορά!!!

Φυσικά και οι πιο αποστασιοποιημένοι πολιτικά αντιλαμβάνονται ότι απλώς αγωνιούν…για το πολιτικό τους μέλλον!

 

BEST TV

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Διαχειριστής on Το Έγκλημα του Δ.Ν.Τ.
ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ on ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ…
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ on spyropoulos-ika-makedonia-palace-660
Διαχειριστής on Πρώτα ήρθαν οι Αλβανοί…
ΤΡΙΦΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣΙΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
Διαχειριστής on Λαβράκι έδωσε ο Κουσελάς
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΤΣΙΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔ,ΠΟΛ,ΜΗΧ/ΚΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
βασιλης κιτσος on ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ…
Νικόλαος Γεωργακόπουλος on ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
Μαίρη Αναστασοπούλου on ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ…