16.3 C
Gargaliánoi
Sunday, June 4, 2023
spot_img
HomeΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΣαν σήμερα, θυμάστε κ. Παπουτσή…

Σαν σήμερα, θυμάστε κ. Παπουτσή…

Σαν σήμερα, θυμάστε κ. Παπουτσή… ήταν 26 Σεπτεμβρίου 2000,  όταν στις 10 και τέταρτο το βράδυ το Express Samina προσέκρουσε στις νησίδες Πόρτες και μέσα σε 20 λεπτά βυθίστηκε. Χάθηκαν τότε 81 ψυχές. Τότε κ. Παπουτσή,  είχατε δηλώσει : Δεν σκοπεύω να υποβάλω την παραίτηση μου, και λέγατε  ότι ο τότε  πρωθυπουργός ήταν αποφασισμένος να φθάσει το μαχαίρι  στο κόκαλο, να χυθεί άπλετο φως και με αυστηρότητα να αποδοθούν ευθύνες.

Ο τότε υπουργός δικαιοσύνης Μιχάλης Σταθόπουλος, είχε πεί στην Βουλή :”Υπάρχουν μεγάλες ευθύνες παντού, οι όποιες και θα διερευνηθούν. Το ναυτικό δυστύχημα δεν αποτελεί μόνο τραγωδία, αλλά υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις “εγκληματικής αδιαφορίας“.

Σήμερα κ. Παπουτσή, ο ελληνικός Τιτανικός βυθίστηκε αύτανδρος.  Όμως για την βύθισή του, οι πάντες πλέον ομολογούν, στην Ελλάδα, στο εξωτερικό, η τρόϊκα, το ΔΝΤ, ότι για την κυβέρνηση υπάρχουν μεγάλες ευθύνες παντού, και είναι γεγονός ότι  το ναυάγιο της Ελλάδος,  δεν αποτελεί μόνο τραγωδία, αλλά υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις “εγκληματικής αδιαφορίας“.
Όπως πρίν έντεκα χρόνια, έτσι και σήμερα, δεν υποβάλετε παραίτηση, αλλά συνεχίζετε να στηρίζετε με την ψήφο σας τους δυό καπεταναίους και τις αποφάσεις τους.

Έντεκα χρόνια πέρασαν από τότε, σήμερα είναι η θλιβερή επέτειος. Εύχομαι από βάθους καρδίας, να έχετε την ίδια πολιτική κατάληξη, με το  Express Samina,  τόσο εσείς, όσο και όλοι εκείνοι που μας οδήγησαν στον πάτο, επειδή δεν ήθελαν να βάλουν πάτο στο βαρέλι των άμετρων πολιτικών και οικονομικών φιλοδοξιών τους.

Κακή αντάμωση στην κόλαση, Παπουτσή.

Δημήτρης Μακρής

http://filotimia.blogspot.com/2011/09/blog-post_126.html

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. Θυμάμαι την περίπτωση με τα νεοπαραληφθέντα ελικόπτερα SAR (search and rescue, έρευνας και διάσωσης). Τα ελληνικά πληρώματα δεν είχαν ολοκληρώσει την εκπαίδευσή τους, όμως ο Γάλλος εκπαιδευτής προσφέρθηκε να κάνει νυχτερινή πτήση, ώστε να επιχειρήσει έστω φωτισμό της περιοχής του ναυαγίου. Οι Έλληνες προσφέρθηκαν πάρααυτα.

    Αυτό το σίχαμα απαγόρευσε την επιχείρηση, τρέμοντας ένα πιθανό ατύχημα που θα “σταλάκωνε” κι άλλο την εικόνα του θιάσου που λεγόταν “κυβέρνηση σιμιτι”.

    Και το επόμενο πρωϊνό, το σίχαμα πήρε το SAR για να επισκεφθεί την Πάρο. Είναι βλέπετε ιδιαιτέρως άνετο σε απλές πτήσεις, καθώς έχει ειδικό αντικραδασμικό σύστημα. Ήταν και ολοκαίνουργιο… Τζιτζί…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Διαχειριστής on Το Έγκλημα του Δ.Ν.Τ.
ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ on ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ…
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ on spyropoulos-ika-makedonia-palace-660
Διαχειριστής on Πρώτα ήρθαν οι Αλβανοί…
ΤΡΙΦΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣΙΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
Διαχειριστής on Λαβράκι έδωσε ο Κουσελάς
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΤΣΙΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔ,ΠΟΛ,ΜΗΧ/ΚΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
βασιλης κιτσος on ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ…
Νικόλαος Γεωργακόπουλος on ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
Μαίρη Αναστασοπούλου on ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ…
on