4.3 C
Gargaliánoi
Tuesday, February 7, 2023
spot_img
HomeΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΖωή Γεωργαντά. Αγιογραφία Γιώργου μέσω Αντρίκου..το φταίξιμο στον Παπακωνσταντίνου..

Ζωή Γεωργαντά. Αγιογραφία Γιώργου μέσω Αντρίκου..το φταίξιμο στον Παπακωνσταντίνου..

 

Αντρίκος : Ζωή μήπως είναι καλύτερα να παραιτηθείς;;

Δείτε το βίντεο στο τέλος του άρθρου

Επιβεβαιώνονται περίτρανα οι αποκαλύψεις του Olympia.gr , που μιλάει για την προσπάθεια που κάνει ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση με τη σύσταση της εξεταστικής ώστε η κυβερνητική πλειοψηφία να διαγράψει τα πολιτικά εγκλήματα του Παπακωνσταντίνου, όπως ακριβώς επιχείρησαν να κάνουν με τον Πετσάλνικο για τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ.

Έμμεσα η κ. Ζωή Γεωργαντά με βάση αυτά που δήλωσε την Πέμπτη στον Μάνο Κακλαμάνο και τον Δημήτρη Καζάκη στο Ράδιο 9…

προσπαθεί να καλύψει μέσω του Αντρίκου τον πρωθυπουργό και τα φορτώνει όλα στον Παπακωνσταντίνου.
Είπε η κ. Γεωργαντά «Εγώ έχω φιλικές σχέσεις και δεν ήθελα να βγάλω στη δημοσιότητα πράγματα που να βλάπτουν τον Γιώργο, δεν το ήθελα αυτό το πράγμα γιατί έχω και έναν συναισθηματικό δεσμό και με τον Αντρίκο, που ήμασταν μαζί στο Harvard, μέναμε στο ίδιο σπίτι και με την Μαργαρίτα ήμουν στη ΕΓΕ, έχω ζήσει με τους ανθρώπους, δεν τους διαγράφω από τη μια στιγμή στην άλλη και είχα πολλές δυσκολίες να βγω και να πω πράγματα».
Μας είπε ακόμα ότι μίλησε στον Αντρίκο, ο οποίος με την σειρά του πήγε στον Παπακωνσταντίνου να του μιλήσει για το θέμα και ο Παπακωνσταντίνου του έδειξε την πόρτα…
Ο Αντρίκος λέει η κ. Γεωργαντά μίλησε με τον Γιώργο αλλά..και τελικά της είπε της κ.Γεωργαντά ο Αντρίκος:“Ζωή μήπως είναι καλύτερα να παραιτηθείς;;
Όπως καταλάβετε πρόκειται για μια αγιογραφία του Αντρίκου του πρωθυπουργού ή απενεχοποίηση του και μια προσπάθεια να τα φορτώσουν όλα στον Παπακωνσταντίνου…

 

RELATED ARTICLES

2 COMMENTS

 1. α) Εντοπίζουμε από τις τάξεις του γυμνασίου και του λυκείου, παιδιά έξυπνα μεσαίων και φτωχών οικογενειών, που τα βοηθάμε χωρίς να γινόμαστε αντιληπτοί είτε από τους οικείους τους είτε από τον κοινωνικό τους περίγυρο, με δήθεν “ligth” υποτροφίες ή άλλου τύπου οικονομικά βοηθήματα περίεργων αλλά και επωνύμων ιδρυμάτων, με αποτέλεσμα αυτό το “οικονομικό βοήθημα” να αντιλαμβάνεται από αυτά τα παιδιά, σαν ευεργεσία στις διανοητικές δυνατότητες τους, για να μην αποκοπεί αύριο η “σίγουρη” αβέβαιη σταδιοδρομία τους.

  β) Τα χορηγούμενα άτομα τα παρακολουθούμε και κατά την διάρκεια της ανώτατης εκπαίδευσης (που συνήθως ακολουθούν), συνεχίζοντας να λαμβάνουν τις χορηγίες, με την μέθοδο που αναφέραμε πιο πάνω και παράλληλα, τα φέρνουμε σε επαφή με μέλη των “ανωτέρων και κλειστών οικογενειών” (πολιτικών, γιατρών, δικηγόρων, εφοπλιστών, κ.α.) για να αποκτήσουν “στενές φιλικές σχέσεις” μαζί τους, ως φίλοι απ’ το πανεπιστήμιο,των σπουδών του διδακτορικού κ.α. και να δημιουργήσουν συναισθηματικό δέσιμο μεταξύ τους ως προς την άδολη κοινή ωφέλεια.

  γ) Με την αποφοίτηση τους κάνουν για κάποιο χρονικό διάστημα, “πιστική” τη φιλία τους, φτάνοντας σε σημείο ώστε να φαίνονται ανιδιοτελείς οι σχέσεις τους, να πραγματοποιούν ακόμα και “κοινές συμβιώσεις” (δηλαδή, παραμονή στην ίδια γειτονιά ή το ίδιο οίκημα, κοινές διακοπές, ίδια ενδιαφέροντα κ.α.).

  δ) Σαν βοήθεια με την αφελή δύναμη της οικογενειακής φιλίας τοποθετούνται σε θέσεις κλειδιά ή του δημοσίου (95% συνήθως), ή του ιδιωτικού τομέα παρέχοντας υπηρεσίες στους ευεργέτες τους, μέσω φιλικών προσώπων, ελέγχοντας πάντοτε από κοντά τους “ευεργετηθέντας”.

  Εάν ο ευεργετηθείς αποστατήσει?
  Εκβιάζεται να σιωπήσει, για την δήθεν αυτοδύναμη και αξιοκρατική διαδρομή του, με τις “αποδείξεις ευεργεσίας” για τις ικανότητες και την επιδεξιότητα του.

  Δείτε λοιπόν γύρω σας πόσοι τέτοιοι άνθρωποι βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά και ψάχνοντας θα βρήτε εύκολα και τους χρηματοδότες τους.
  Όχι ότι είναι κακό να βοηθήσεις και να συμπαρασταθείς σε κάποιον και να του ανοίξεις το δρόμο “δια το κοινόν συμφέρον”, αλλά είναι κάκιστο όταν το κάνεις “δια ίδιον όφελος”.

  Αυτή είναι η διαδρομή και μην εκπλήσσεστε.
  Πριν φωνάξετε για οτιδήποτε, σκεφτείτε σαν Έλληνες, αλλά καλύτερα ζήστε σαν Έλληνες.

  Υ.Γ. 30 χρόνια και πλέον παρακολουθώ (με ευχαρίστηση) κάθε καλοκαίρι να γεμίζουν, τα ανά την επικράτεια αρχαία θέατρα με κόσμο, παρακολουθώντας τα αριστουργήματα των αρχαίων Ελλήνων τραγωδών και κωμωδιογράφων.
  Τελικά τι καταλαβαίνουν οι θεατές από αυτό που παρακολουθούν? ΤΙΠΟΤΑ!!!
  Αν καταλάβαιναν, έστω και το 1% κάποιων νοημάτων οι θεατές, τότε οι κάτοικοι της χώρας που φέρει το όνομα ΕΛΛΑΔΑ θα έπρεπε να λέγονται Έλληνες. (Πριν σχολιαστώ αρνητικά για το τελευταίο, διαβάστε προσεκτικά τις πέντε πρώτες γραμμές από την τραγωδία “Πέρσες” του Αισχύλου).

 2. ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ
  ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΥΟΥΝ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ
  ΤΩΝ ΟΡΚΙΣΘΕΝΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΙΩΚΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ
  ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ .

  Κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΑΣ . ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΩΣΑΤΕ ΟΡΚΟ ΝΑ ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΣΤΟΥΣ ΑΝ -ΑΞΙΟΠΟΥΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟI ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΟΡΙΣAN .
  ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΕΑΝ ΟΧΙ
  DELETE IT.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Διαχειριστής on Το Έγκλημα του Δ.Ν.Τ.
ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ on ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ…
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ on spyropoulos-ika-makedonia-palace-660
Διαχειριστής on Πρώτα ήρθαν οι Αλβανοί…
ΤΡΙΦΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣΙΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
Διαχειριστής on Λαβράκι έδωσε ο Κουσελάς
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΤΣΙΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔ,ΠΟΛ,ΜΗΧ/ΚΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
βασιλης κιτσος on ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ…
Νικόλαος Γεωργακόπουλος on ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
Μαίρη Αναστασοπούλου on ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ…