10.3 C
Gargaliánoi
Saturday, March 25, 2023
spot_img
HomeΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΗ Λαθρομετανάστευση είναι αυτή που επιβάλλει την αποποινικοποίηση των Ναρκωτικών !

Η Λαθρομετανάστευση είναι αυτή που επιβάλλει την αποποινικοποίηση των Ναρκωτικών !

Ακόμα και σε ένα άθλιο κράτος όπου η κυβέρνηση του αντιδρά αθλιότερα και των αθλίων, ακόμα και σ’ αυτό, θα περίμενε κανείς μια σοβαρότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων. ΟΧΙ ! Δεν συνέβηκε αυτό. Συνέβη κάτι χειρότερο. Μεθοδεύεται η πλήρης διάλυση του. Το συμπέρασμα που θα αποδείξουμε παρακάτω είναι :

Επειδή έχει χαθεί κάθε έλεγχος. Επειδή έχουν γεμίσει ασφυκτικά οι φυλακές. Επειδή οι «νέοι» πολιτισμοί και πρότυπα που πάνε να μας επιβάλλουν, πιέζουν πλέον ασφυκτικά την κοινωνία… Επειδή συμβαίνουν όλα αυτά, αντί να παρθούν γενναίες λύσεις σωτηρίας του κράτους προτίμησαν … να μας ναρκώσουν πριν τον (θανατηφόρο) ακρωτηριασμό που θα υποστούμε ως λαός.

Ας αφήσουμε τα γενικόλογα και ας πάμε στα γεγονότα.

1) Το εμπόριο ναρκωτικών, στις μέρες μας, είναι απόλυτα συνδεδεμένο με την λαθρομετανάστευση, ειδικά ΕΔΩ στην Ελλάδα.
Το Αφγανιστάν και το Πακιστάν σύμφωνα με τις διεθνείς εκθέσεις παράγουν το 90% του οπίου παγκοσμίως. Μετά δε την επέμβαση των Αμερικανών στο Αφγανιστάν έγινε μια θεαματική αύξηση του εμπορίου !

Τα ναρκωτικά αυτά διακινούνται μέσω των εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών οι οποίοι προέρχονται από τις χώρες αυτές. Και που φυσικά καταλήγουν ;

Ας το πάρουμε από την αρχή :
Αφγανοί και Πακιστανοί προωθούνται κυρίως στο Ιράν και την Συρία φορτωμένοι με ικανές ποσότητες ναρκωτικών προς την Νοτιοανατολική Τουρκία όπου με την απόλυτη συνεργασία του τουρκικού κράτους και των υπηρεσιών του λειτουργούν «συνεργεία υποδοχής». Τα «συνεργεία υποδοχής» παραλαμβάνουν τα ναρκωτικά και τα προωθούν στους Τούρκους μεγαλέμπορους ναρκωτικών. Ο κάθε λαθρομετανάστης λαμβάνει ως αμοιβή ένα μεγάλο ποσό που συνήθως ανταποκρίνεται στα έξοδα μεταφοράς του στις ακτές του Αιγαίου και στη «διαπεραίωσή απέναντι», δηλ. στην Ελλάδα. *

2) Με το νέο νόμο θα είναι πταίσμα να συλλαμβάνεται κάθε λαθρομετανάστης με μικροποσότητες. Το θέμα όμως εδώ είναι πως οι Λαθρομετανάστες είναι εκατομμύρια βαποράκια ναρκωτικών ! Εάν λοιπόν αποποινικοποιήσεις το μικρό αυτό μεμονωμένο έγκλημα, αυτόματα μπαίνουν στο απυρόβλητο και οι όποιοι Μεγαλέμποροι ! Αυτό το πρόβλημα υπήρχε και σήμερα.

Αλλού... έτσι τιμωρούν τους εμπόρους θανάτου

 

Τώρα με την αποποινικοποίηση προσφέρουν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ και “άσυλο” στους Μεγαλέμπορους !

Μας μιλάνε για τρεις κατηγορίες εμπόρων κλπ. Το παιγνίδι είναι σικέ. Οι μεγαλέμποροι ήδη πανηγυρίζουν με τα νομοθετικά κατορθώματα μας ! Έτσι εκτός από τις τραγικές συνέπειες που θα περιγράψουμε παρακάτω, ουσιαστικά ενθαρρύνουν έμμεσα και την Λαθρομετανάστευση και δη βαπορακιών πρεζέμπορων, με το νέο Νομοσχέδιο !

Ως συμπέρασμα εδώ απλώς θα τονίσουμε πως οι πραγματικοί έμποροι ναρκωτικών τεχνικά θα είναι ανέφικτο να τους ακουμπήσει κανείς επειδή θα έχουν έναν ολόκληρο στρατό αλυσιδωτής δοσοληψίας που θα καταλήγει σε πλήρη σύγχυση απόδοσης ευθυνών δηλαδή στο ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ !

3) Συνοπτικά, οι κίνδυνοι από τα ναρκωτικά είναι πολύ μεγαλύτεροι απ όσο νομίζει ο μέσος νέος. Θα αρχίσουμε ανατρεπτικά :
Α) Δύο μικρές δόσεις μαριχουάνας την εβδομάδα ενδέχεται να κάνουν και καλό στον οργανισμό! Που είναι τότε το πρόβλημα ; Η συνήθεια, αλλά το χειρότερο, με επιβεβαιωμένο 100% είναι πως ο χρήστης ΑΡΓΑ ή ΓΡΗΓΟΡΑ θα αυξήσει τη ποσότητα και φροντίσει να βρει και κάτι το ισχυρότερο, και θα πάρει την κάτω βόλτα.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ !

Β) Δείτε τώρα τι πάνε να κάνουν σε ένα ξέφραγο αμπέλι συνόρων **Από τη μια πλευρά έχουμε άφθονη ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ διακίνηση λόγω λαθρομετανάστευσης και από την άλλη καταλύουν τον υπάρχοντα νόμο.

Γιατί ;

Γιατί μια μεγάλη πλειοψηφία Λαθρομεταναστών ζει και με το εμπόριο αυτό εντός της Ελλάδας. Άρα έμμεσα επιχειρούν να κάνουν ένα μεγάλο τμήμα του Ελληνικού λαού και ιδιαίτερα της νεολαίας ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ ! Γιατί εδώ η διαφήμιση τους δεν θα γίνεται μέσω τηλεοράσεως αλλά Πόρτα – πόρτα : Με τα εκατομμύρια βαποράκια σε κάθε γωνία σε κάθε σχολείο. Και όλα αυτά σχεδόν ΝΟΜΙΜΑ !

Όπως κυνηγά ο ασφαλιστής τον πελάτη για μια νέα ευκαιρία, τώρα εισάγαμε και ανοίξαμε και το επάγγελμα του διακινητή, ουσιαστικά, να κυνηγά το κατά κανόνα λαθρομεταναστευτικό βαποράκι εμάς ή τα παιδιά μας για μια «νέα» εμπειρία !
Ε,  ΟΧΙ !

Δεν βλέπετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πως μας στραγγαλίζουν ;

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΣΟΝΤΑ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ...

 

Μία απορία απλώς έχουμε.

Γιατί τα γράφουμε και τα καταγγέλλουμε μόνο εμείς εδώ στα blogs (δεν διεκδικούμε καμιά αναγνώριση) ;

Που είναι επιτέλους αυτοί οι πνευματικοί άνθρωποι αυτού του τόπου ; Που είναι οι έντιμοι γνωρίζοντες ; Μήπως ήδη μας έχουν ναρκώσει με άλλους τρόπους και απλώς τώρα το νομιμοποιούν κιόλας ; ***

** Ακόμα και στην Ολλανδία το μέτρο δεν πέτυχε. Φανταστείτε την καταστροφή εδώ στο ξέφραγο αμπέλι.

*** Το άρθρο είναι συνοπτικότατο. Περιγράφει μόνο την κορυφή του παγόβουνου. Η ουσία πάντως είναι πως αυτό που πάει να γίνει ΕΔΩ είναι μια κυριολεκτική χρεοκοπία όχι μόνο οικονομική, αλλά ηθική, εθνική, κρατική, ειδάλλως μια εξόντωση όλων μας και των πάντων εδώ ****. Μια «νέα τάξη» ουσιαστικά και πρωταρχικά γενοκτονίας μας, ως λαός , έθνος αλλά και κράτος.

**** Όλα τα κόμματα εδώ στην Ελλάδα διαφώνησαν με το νομοσχέδιο. Όλα ; Όχι και όλα… Οι ηρωικοί Γαλάτες του Συριζα, τα λαλίστατα αυτά παλικάρια ξέχασαν (;;;) να εκδώσουν ανακοίνωση… Τυχαίο ;

Apogonos

RELATED ARTICLES

2 COMMENTS

 1. Σεβαστή η γνώμη του αρθρογράφου, θα έδινε λίγη περισσότερη βαρύτητα εαν μας ανέφερε την σχέση που έχει ο κύριος με το θέμα, αλλά ας πάρουμε σαν δεδομένο ότι το θέμα το κατέχει.
  Θα λάβουμε επίσης σαν απόλυτα έγκυρες και αληθείς τις απόψεις που θέλουν την Ολλανδία να απέτυχε και ότι η κάνναβη οδηγεί σε ισχυρότερες ουσίες.
  Αν δούμε λίγο τα νεα μέτρα, αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι αποποινικοποιούν την ΧΡΗΣΗ, κατοχυρώνουν δηλ. το δικαίωμα να κάνει κάποιος ό,τι θέλει εαν δεν ενοχλεί κανέναν. Παράλογο?? Επίσης ορθολογίζουν τις ποινές, μεγαλύτερες για τους μεγαλέμπορους και τα σοβαρά ναρκωτικά (ηρωίνη, κοκαϊνη κλπ) και μικρότερες για τα βαποράκια και το μικροεμπόριο κάνναβης. Παράλογο??
  Το εαν θα εφαρμοστούν σωστά είναι ένα άλλο θέμα, το οποίο πρέπει να προβληματίζει γενικότερα και όχι μόνο στο θέμα των ναρκωτικών.
  Και για να μην σας κουράζω άλλο, ας αναλογιστούμε εαν θεωρούμε την κατάσταση τώρα δίκαιη. Είναι π.χ. δίκαιη η απαγόρευση της κλωστικής κάνναβης που καμία παρενέργεια δεν έχει στον άνθρωπο? Τα μέτρα που ισχύουν χρειάζονται αλλαγή…τι θέλουμε? Αυστηρότερη καταστολή ή σωστή παιδεία ώστε να μάθουν οι νέοι τι είναι σωστό και τι λάθος και να έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν?

 2. χμμμμ…
  Πρωτα πρωτα να πω οτι η γνωμη μου για τον νομο αυτον ειναι σαφως κατά.
  Αν θελανε εναν νομο να ειναι πιο επιεικης προς τους χρηστες αλλά να μην επιτρεπει εμπορους να ζουν απο τον θανατο καποιων αλλων θα μπορουσαν να βρουνε τροπους.

  Τωρα και το αρθρο σας δεν ειναι και πολυ σαφες καπου και καπου αλλου σας (και μας) εχω καποιες ερωτησεις

  1) Θα ηθελα μερικα στοιχεια οτι η πολιτικη της Ολλανδιας απετυχε.
  Πρωτη ενσταση οτι στην ολλανδια ΔΕΝ ειναι νομιμα τα ναρκωτικα. Μονο η καναβη. Και οσον αφορα λοιπον την καναβη η δευτερη ενσταση μου ειναι πως συμφωνα με τις πληροφοριες μου, τα ποσοστα αναλογικα, στην ολλανδια εδειξαν μειωση της χρησης απο τους γηγενεις και τους κατοικους της. (Δεν μιλαμε για τον ναρκοτουρισμο. Αλλωστε και εμεις ειμαστε φουλ απο τουρισμο που ερχονται εδω και ξεσαλωνουν με ασχημο τροπο με την βοηθεια του νομιμου φυσικα αλκοολ)

  2) Οσον αφορα τον Συνασπισμο, και χωρις σε καμια περιπτωση να θελω να τους υποστηριξω (αντιθετως εχω ερθει πολλες φορες σε αντιπαραθεση με διαφορους ψηφοφορους ή μελη τους), θα κανω ομως τον συνηγορο του διαβολου λεγοντας οτι εφοσον ολα τα αλλα κομματα ειναι κατά, ενας συνασπισμος δεν μπορει να κανει κατι. Λαθος;
  Αυτο για τον Συνασπσισμο το λεω μονο και μονο γιατι δεν καταλαβαινω την αναφορα του συνασπισμου στο εν λογω αρθρο και επειδη εδω και καιρο βλεπω μεγαλο πολεμο προς το εν λογω κομμα, απο αριστερους, σοσιαλιστες, και δεξιους, απο απολιτικ και αναρχικους, απο πατριωτες και φασιστες λες και ειναι αυτοι η κυβερνηση, λες και ειναι παντου. Δηλαδη τα προβληματα μας εδω τα γεννα και τα προωθει ενα κομμα του 4,6%. Μηπως καποιοι τον χρησιμοποιουν για ενα ακομα τροπο διχασμου του λαου οπως κανουν σε τοσες περιπτωσεις? (πχ. Αναρχικοι/Φασιστες, Κομματοποιημενοι/οσοι απορριπτουν πλεον τα κομματα ολα, ιδιωτικοι/δημοσιοι υπαλληλοι, ανοργανωτοι εργαζομενοι/ συνδικαλιστες, απεργοι/μη απεργοι κ.ο.κ

  Τελος μια μικρη παρατηρηση για την μεταναστευση και την λαθρομεταναστευση γενικα(παγκοσμια).
  Καθε ανθρωπος θα επρεπε να εχει την δυνατοτητα να κυκλοφορει πανω στην γη ελευθερος. Οπως εχουνε στησει το παιχνιδι, αυτο ειχε τις δυσκολιες του παντα αλλά πλεον πανε προς μια παγκοσμια κοινωνια των φρουριων. Φρουριο η Ευρωπη? Συμφωνουμε? Και αν αυριο μεθαυριο και αφου εχει επελθει η πληρης εξαθλιωση μας μηπως βρεθουμε εξω απο αυτο το φρουριο? Τοτε πως θα νιωθουμε σαν αποκλεισμενοι? Μηπως γινουμε και εμεις λαθρομεταναστες?
  Και σαν τελευταια ερωτηση αποκλειστικα για την Ελλαδα, που απορρεει απο ολα τα παραπανω: Μηπως τελικα, αντι να βοηθαμε και εμεις στην δημιουργια τετοιων φρουριων, πρεπει να βρουμε τροπους οπως οι Τουρκοι τους στελνουν σε εμας, να τους στελνουμε εμεις στην Ευρωπη που ετσι κιαλλως ειναι ο προορισμος τους?

  Αν κατι δεν εχω γραψει καλα ή δυσκολευεστε στην κατανοηση, χιλια συγνωμη αλλα δειχτε λιγο κατανοηση γιατι τα εγραψα βιαστικά.

  Φιλικά
  Σιλβεστρος

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Διαχειριστής on Το Έγκλημα του Δ.Ν.Τ.
ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ on ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ…
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ on spyropoulos-ika-makedonia-palace-660
Διαχειριστής on Πρώτα ήρθαν οι Αλβανοί…
ΤΡΙΦΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣΙΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
Διαχειριστής on Λαβράκι έδωσε ο Κουσελάς
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΤΣΙΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔ,ΠΟΛ,ΜΗΧ/ΚΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
βασιλης κιτσος on ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ…
Νικόλαος Γεωργακόπουλος on ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
Μαίρη Αναστασοπούλου on ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ…