12.3 C
Gargaliánoi
Saturday, June 3, 2023
spot_img
HomeΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΟι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του "πρωτοκόλλου παράδοσης της χώρας μας" (Μεσοπρόθεσμο -...

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του “πρωτοκόλλου παράδοσης της χώρας μας” (Μεσοπρόθεσμο – εφαρμοστικός νόμος)

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ
(Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες)

Σημείωση ΡΕΣΑΛΤΟ (http://www.resaltomag.gr ): Το παρακάτω κείμενο είναι ένα απόσπασμα από επιστολή προς τους βουλευτές, που λάβαμε, από αναγνώστη. Δημοσιεύουμε την ΟΥΣΙΑ της επιστολής, το απόσπασμα που τεκμηριώνει την ΠΩΛΗΣΗ της Ελλάδας στους τοκογλύφους…
Είναι όμως πραγματικά ανατριχιαστικές οι… ίδιες λεπτομέρειες για τα περί του «Ταμείου» που αναφέρονται στον εφαρμοστικό νόμο. Αν δεν τις διαβάσει κανείς από το πρωτότυπο κείμενο, δεν τις πιστεύει. Τι να πρωτοθαυμάσει λοιπόν κανείς εκεί:

Το ότι προβλέπεται να μεταβιβάζονται κατά πλήρη κυριότητα στο Ταμείο κυριολεκτικά τα πάντα;

ΔΕΚΟ, λιμάνια, αεροδρόμια, δικαιώματα εκμετάλλευσης (και ορυκτού πλούτου) τουριστικοί/αρχαιολογικοί χώροι

Περιουσιακά στοιχεία των Ο.Τ.Α!

Οι ΑΙΓΙΑΛΟΙ με δικαιώματα αποκλειστικής χρήσης! Θα πωληθούν οι καλύτερες παραλίες και ούτε να τις επισκεφτεί δεν θα μπορεί ο ελληνικός λαός.

Ακόμα και η εκμετάλλευση των αρχαίων μνημείων και αρχαιολογικών χώρων θα… είναι δυνατή προς όφελος του Ταμείου.

Το ότι το προϊόν «αξιοποίησης» χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την αποπληρωμή του Δημοσίου χρέους. Πάει δηλαδή κατευθείαν στους δανειστές. Δεν προβλέπεται καν ένα παράθυρο ώστε κάποια από τα χρήματα να πηγαίνουν και για την ανακούφιση του Ελληνικού λαού.

• Το ότι οι διοικητές των οργανισμών που μεταφέρονται κατά πλήρη κυριότητα στο Ταμείο θα ενεργούν πλέον ως εντολοδόχοι του Δ. Σ. του Ταμείου, όπως αναφέρεται ρητώς στο κείμενο. Θα μπορεί π.χ με μία τους εντολή το Δ.Σ. του Ταμείου να αυξάνει τα τιμολόγια της ΔΕΗ (τα έσοδα πάνε κατεθείαν στο Ταμείο), του ΟΣΕ κλπ, ακόμα και πριν πωληθούν οι εταιρίες αυτές!

• Το ότι οι αποφάσεις για την αξιοποίηση λαμβάνονται αποκλειστικά κατόπιν εισηγήσεως ενός επταμελούς συμβουλίου εμπειρογνωμόνων, τρία από τα μέλη του οποίου διορίζονται απευθείας από το Δ.Ν.Τ, την Ε.Κ.Τ και την Ε.Ε.

Φανταστείτε πόσο επικίνδυνο είναι αυτό όταν πρόκειται για περιουσιακά στοιχεία στρατηγικής σημασίας: λιμάνια, αεροδρόμια, ενέργεια, εκμετάλλευση ορυκτού πλούτου. Δηλαδή, το που θα πωληθεί το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, για παράδειγμα, ή της Αλεξανδρούπολης (όπου θα καταλήγει ο αγωγός Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη) θα μπορεί να καθορίζεται από ξένα συμφέροντα, τα οποία ενδεχομένως να εκβιάζουν ελληνικές κυβερνήσεις διακυβεύοντας τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα.

• Το Ταμείο έχει 6ετή διάρκεια ζωής, με πρόβλεψη η διάρκεια αυτή να παρατείνεται, για όσο καιρό χρειαστεί μέχρι να επιτελέσει το στόχο του, ο οποίος ορίζεται αποκλειστικά ως η αποπληρωμή του Δημοσίου χρέους. Δηλαδή, εάν η αποπληρωμή του Δημοσίου χρέους τελικά απαιτήσει 30 ή 50 ή 60 χρόνια, το Ταμείο αυτό θα μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει, και να απορροφά με μία απλή υπογραφή και άλλα περιουσιακά στοιχεία του Δημοσίου! Για πόσα χρόνια θα ξεπουλιώμαστε;

• Ενώ όλα τα ΕΣΟΔΑ από τα περιουσιακά στοιχεία που μεταβιβάζονται με μία υπογραφή στο Ταμείο, ακόμα και πριν αυτά πωληθούν ή αξιοποιηθούν, πηγαίνουν στον ειδικό λογαριασμό υπερ του χρέους τα ΈΞΟΔΑ λειτουργίας συνεχίζουν να βαρύνουν το ελληνικό Δημόσιο!

• Το ελληνικό δημόσιο εξαναγκάζεται να πληρώνει τις αποζημιώσεις για αναγκαστικές απαλλοτριώσεις για δικαιώματα τρίτων, αναγκαστικές με απλή απόφαση του ΔΣ του Ταμείου (διότι ο νόμος ορίζει και ρητώς ότι στο Ταμείο πρέπει τα περιουσιακά στοιχεία να μεταβιβάζονται απαλλαγμένα από δικαιώματα τρίτων), ενώ τα αποτελέσματα της απαλλοτρίωσης είναι υπέρ του Ταμείου!

• Το Ταμείο θα μπορεί να δανείζεται με εγγύηση του ελληνικού δημοσίου. Να εκδίδει δηλαδή ομολογίες και μάλιστα προβλέπεται ρητά ότι μπορεί με τα δανεικά αυτά να επαναγοράζει ομόλογα του ελληνικού δημοσίου! Δηλαδή θα δανείζεται από τρίτους με εγγύηση δική μας για να αγοράζει ελληνικά ομόλογα από την αγορά στις «σκοτωμένες» τιμές, που ως γνωστόν διαπραγματεύονται σήμερα και να μπορεί να κερδοσκοπήσει αργότερα μεταπωλώντας προς όφελος των δανειστών μας.

• Θα μπορεί κάποιος να αγοράζει γη του Δημοσίου και να χτίζει θρησκευτικούς χώρους χωρίς άλλη άδεια από το Κράτος.Π.χ. θα μπορούσαν οι μουσουλμάνοι της Αθήνας να αγοράσουν ένα ακίνητο εκτός σχεδίου και να χτίσουν ένα Τζαμί χωρίς την σήμερα προβλεπόμενη διαδικασία.

• Παρακάμπτονται νόμοι και ισχύουσες διατάξεις του ελληνικού κράτους (π.χ. ισχύουν συντελεστές δόμησης για τα εκτός σχεδίου ακίνητα του δημοσίου κατά 400% έως 800% αυξημένοι σε σχέση με τους ισχύοντες) προκειμένου να οφεληθούν οι κάθε λογής επενδυτές.

Ένα άτακτο ξεπούλημα της χώρας με «το πιστόλι στον κρόταφο» αποτελεί την απόλυτη καταστροφή για τη χώρα (ισάξια της μικρασιατικής καταστροφής) όχι μόνον για λόγους οικονομικούς αλλά κυρίως για λόγους εθνικούς.
Αναρτήθηκε από ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

RELATED ARTICLES

2 COMMENTS

 1. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟΙ.

 2. ΕΛΛΗΝΕΣ….

  ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ……
  ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΕΝΑ ΚΥΒΕΡΝΙΤΙΚΟ ΠΟΥΛΑΚΙ…

  ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΜΕ “ΕΞΟΡΙΑ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΤΑΝ ΞΕΣΠΑΣΗ Η ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ “ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ”

  ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΠΑΣΑΛΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΚΑΛΟΥ “HOLY-WOOD” ΧΑΧΑΧΑΧΑ

  ΚΑΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΕΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΣΤΗΝ “ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ”….ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ….

  ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ…….

  ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ…..ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΘΑ ΣΤΑ ΠΩ….??

  ΕΝΩΣΕ ΤΟ ΠΑΖΛ….ΜΠΟΡΕΙΣ…

  ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ”

  ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ…..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΛΑΧΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΣΒΑΣΤΑΧΤΑ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΣΟΥ ΒΑΡΗ……ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ….
  ΚΑΙ ΑΠΑΛΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ, ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ….
  ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ …
  ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕΣ….

  ΚΑΙ ΜΕΤΑ…..ΣΚΕΨΟΥ…..ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ….

  ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ….ΘΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ
  ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑ….

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Διαχειριστής on Το Έγκλημα του Δ.Ν.Τ.
ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ on ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ…
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ on spyropoulos-ika-makedonia-palace-660
Διαχειριστής on Πρώτα ήρθαν οι Αλβανοί…
ΤΡΙΦΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣΙΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
Διαχειριστής on Λαβράκι έδωσε ο Κουσελάς
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΤΣΙΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔ,ΠΟΛ,ΜΗΧ/ΚΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
βασιλης κιτσος on ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ…
Νικόλαος Γεωργακόπουλος on ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
Μαίρη Αναστασοπούλου on ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ…
Ικαρος on