1.3 C
Gargaliánoi
Wednesday, March 29, 2023
spot_img
HomeΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΜΠΕΝΑΚΗ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΤΗΝ...

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΜΠΕΝΑΚΗ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!!

O πρόεδρος του Εurogroup, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ (φωτό), επισημοποίησε τον περιορισμό της εθνικής κυριαρχίας των Ελλήνων, σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό «Focus» τονίζοντας χαρακτηριστικά:
«Η κυριαρχία των Ελλήνων θα περιοριστεί δραματικά»!!!
Καταλαβαίνει κανείς τι παιχνίδι έχει παιχτεί στα παρασκήνια σε βάρος της χώρας και των….
Ελλήνων, από τα κέντρα αποφάσεων της Ευρώπης. Δόλιο παιχνίδι καταδυνάστευσης των Ελλήνων και μειωμένης εθνικής κυριαρχίας.

Όταν η κ. Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη (τότε Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων) παρέδιδε τα…κλειδιά της Προεδρίας της Δημοκρατίας στον Κάρολο Παπούλια, μιλούσε ευθέως για μειωμένη εθνική κυριαρχία, για περιορισμό των συνόρων μας, για μεταβολή των δικαιωμάτων του ανθρώπου, για εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων, ακόμη και για την Δημοκρατία που “θα δοκιμασθεί από νέες μορφές διακυβέρνησης” Ιδού τι έλεγε τότε η κ. Μπενάκη:

“Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις :

Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στην διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης”.

Η κ. Μπενάκη δηλαδή γνώριζε πολλά για το τι μαγειρευόταν σε βάρος της Ελλάδος και αυτά τα είπε δημοσίως στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Παπούλια, ο οποίος δεν έβγαλε άχνα! Σκοπίμως λοιπόν απέκρυψαν αμφότεροι τα σχέδια που εξυφαίνονταν σε βάρος της Ελλάδος και του λαού της. Σχέδια που υλοποιούνται με απόλυτη ακρίβεια στις μέρες μας και σύμφωνα με τα λεγόμενα της κας Μπενάκη!

Και πριν από ενάμισι περίπου χρόνο, πριν ακόμη ο Παπανδρέου μας βάλει με το ζόρι υπό οικονομική επιτήρηση, είχε μιλήσει για «μειωμένη εθνική κυριαρχία, λόγω κακού χειρισμού των οικονομικών μας».

Η συγκεκριμένη δήλωση – «έτσι όπως χειριστήκαμε τα οικονομικά μας αφαιρείται και ένα κομμάτι τις κυριαρχίας μας», προκάλεσε την οργή και αγανάκτηση της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων και όχι μόνον, αλλά ουσιαστικά αποκάλυψε το δόλιο σχέδιο σε βάρος της Ελλάδος που γινόταν εν γνώσει και τη συνεργεία του ίδιου του Πρωθυπουργού της χώρας!

http://indobserver.blogspot.com

 

 

 

 

 

http://youtu.be/TFSapBTHxrU

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. ΥΣΤΕΡΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ 300.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ****-ΚΟΜΜΑ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Διαχειριστής on Το Έγκλημα του Δ.Ν.Τ.
ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ on ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ…
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ on spyropoulos-ika-makedonia-palace-660
Διαχειριστής on Πρώτα ήρθαν οι Αλβανοί…
ΤΡΙΦΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣΙΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
Διαχειριστής on Λαβράκι έδωσε ο Κουσελάς
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΤΣΙΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔ,ΠΟΛ,ΜΗΧ/ΚΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
βασιλης κιτσος on ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ…
Νικόλαος Γεωργακόπουλος on ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
Μαίρη Αναστασοπούλου on ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ…
PANAGIOTIS on