24.3 C
Gargaliánoi
Monday, June 5, 2023
spot_img
HomeΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΚαλοστημένο σχέδιο κρατικής και παρακρατικής βίας για την μεγάλη συγκέντρωση της Τρίτης

Καλοστημένο σχέδιο κρατικής και παρακρατικής βίας για την μεγάλη συγκέντρωση της Τρίτης


  • Η παράγκα Παπανδρέου απειλεί την Ελλάδα και χρησιμοποιεί το κράτος και το παρακράτος έναντι οποιουδήποτε κόστους
  • Η κυβέρνηση Παπανδρέου μέσα από τους τριγμούς της κατάρρευσής της απειλεί άμεσα την Δημοκρατία

Η κυβέρνηση Παπανδρέου καταρρέει ή μπορεί να καταρρεύσει οποιαδήποτε στιγμή. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι διεθνείς τραπεζίτες οι οποίοι εξυπηρετούνται από την ύπαρξη του Γιώργου Παπανδρέου στην εξουσία, το γνωρίζουν όμως πάρα πολύ καλά και οι κυβερνώντες, αφού παίζουν πλέον τα κεφάλια τους, ενώ μία αλλαγή στην εξουσία μπορεί να τους οδηγήσει αυτόματα στην φυλακή (στην καλύτερη περίπτωση).

Τα επιτελεία εργάζονται πυρετωδώς προς την κατεύθυνση στήριξης του Γιώργου Παπανδρέου και αναγνωρίζοντας πως υπάρχουν δύο εγγενείς βασικές αδυναμίες – φόβοι, έχουν κατευθύνει τους σχεδιασμούς τους στην άμεση αντιμετώπιση των κινδύνων αυτών.

Ποιοι όμως απειλούν την κυβέρνηση; Αν και ο μεγαλύτερος εχθρός της κυβέρνησης Παπανδρέου είναι ο ίδιος της ο εαυτός, ο πρώτος μεγάλος κίνδυνος είναι εκείνοι οι βουλευτές που είτε δεν αντέχουν ηθικά την περαιτέρω στήριξη μίας ξενόφερτης κυβέρνησης είτε φοβούνται για το προσωπικό τους μέλλον (και δεν σκέφτονται το πολιτικό τους μέλλον, επειδή γνωρίζουν πως αυτό δεν υφίσταται πλέον τουλάχιστον μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες). Ο μεγάλος και κυριότερος αντίπαλος, όμως, είναι ο Ελληνικός λαός που έχει βγει στις πλατείες και ιδιαίτερα στην πλατεία Συντάγματος.

Ο εφιάλτης του Γιώργου Παπανδρέου (τώρα και του Βαγγέλη Βενιζέλου) είναι ο Ελληνικός λαός που εδώ και ένα μήνα διαμαρτύρεται και διεκδικεί το δικαίωμά του στην ζωή, το δικαίωμά του να ζει και να εργάζεται σε μία ελεύθερη και ανεξάρτητη πατρίδα.

Αντιμετωπίζοντας, λοιπόν, το πάρα πολύ σοβαρό ενδεχόμενο της άμεσης κατάρρευσής της, η κυβέρνηση Παπανδρέου αποφάσισε να περάσει σε μία σειρά «ενεργειών» μέσω των οποίων όχι μόνο θα εξασφαλίσει την παραμονή της στην εξουσία, αλλά θα μπορέσει ταυτόχρονα να καταστείλει οποιαδήποτε μελλοντική προσπάθεια – απόπειρα αποσταθεροποίησης του παρόντος καθεστώτος. Στην εφαρμογή ενός πραγματικά σατανικού σχεδίου διαθέτει κάθε «όπλο» (μυστικές υπηρεσίες, παρακρατικούς μηχανισμούς, εξωτερικούς παράγοντες). Μία σειρά από «τυχαία» γεγονότα που συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες, αποκαλύπτουν το σχέδιο και συμπληρώνουν το παζλ της εθνικής επικινδυνότητας που έχει το καθεστώς του Γιώργου Παπανδρέου για την ίδια την χώρα.

Πάλι «αντάρτες» στην κυβέρνηση Παπανδρέου
Στην κυβέρνηση έχουν επιδοθεί σ’ έναν αγώνα να εντοπίσουν τους ύποπτους βουλευτές που στην ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο θα κάνουν την «απονενοημένη» κίνηση. Στο στόχαστρο έχουν μπει περίπου δέκα βουλευτές, αν και σ’ αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να προκύψουν δυσάρεστες για την κυβέρνηση εκπλήξεις από κει που δεν το περιμένει.

Θέμα κομματικής πειθαρχίας δεν θα βάλει η κυβέρνηση, όπως αναφέρει το μέγαρο Μαξίμου, ωστόσο όποιος καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο «θα τεθεί εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας». Ενδεχομένως η ίδια ποινή θα επιβληθεί και σε κείνους που θα ψηφίσουν μεν το Μεσοπρόθεσμο επί της αρχής αλλά θα αρνηθούν να στηρίξουν τους ξεχωριστούς νόμους για τις ιδιωτικοποιήσεις.

Αν οι «απείθαρχοι» βουλευτές ξεπεράσουν το αριθμητικό όριο για τη δεδηλωμένη, η μόνη διέξοδος είναι οι εκλογές, που η κυβέρνηση Παπανδρέου θέλει να αποφύγει ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ…

Το ρόλο παιδαγωγού εντός του κυβερνώντος κόμματος ανέλαβαν ξένες πρεσβείες αλλά και μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, σύμφωνα με στελέχη του κυβερνώντος κόμματος.

Πληροφορίες αναφέρουν, πως για τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις αλλά και τις ΗΠΑ θεωρείται «μη αποδεκτό» το ενδεχόμενο να υπάρξει καταψήφιση του μεσοπρόθεσμου σχεδίου στη Βουλή, γι΄ αυτό έχουν «ανάψει» στη κυριολεξία τα τηλέφωνα των βουλευτών που θεωρούνται επίφοβοι.

Διαρροές τηλεφωνικών καταγραφών από την ΕΥΠ
Η ιστορία με τις καταγραφές τηλεφωνικών συνδιαλέξεων θα μπορούσε να είναι τόσο αφελής, όσο αυτά που βλέπουμε και παρακολουθούμε με τους διαλόγους των παραγόντων γύρω από τα στημένα παιχνίδια. Φαίνεται όμως ότι η υπόθεση αυτή έχει και μια άλλη… διάσταση. Στις τηλεφωνικές υπάρχουν συζητήσεις και άλλων παραγόντων, άσχετων με το ποδόσφαιρο, που η αντι-εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου τις απέρριψε και δεν συμπεριλήφθηκαν στη δικογραφία γιατί δεν είχαν σχέση με την υπόθεση. Μαθαίνουμε ότι ο διοικητής της ΕΥΠ Κ. Μπίκας έχει ήδη ενημερωθεί πως υπάρχει κύκλωμα 3-4 υπαλλήλων της ΕΥΠ που τις έχει ήδη στα χέρια του και προσπαθεί να τις… αξιοποιήσει καταλλήλως. Να στήσει δηλαδή ένα γαϊτανάκι εκβιασμών με την πρόφαση να μην δημοσιοποιηθούν.

Οι «διαρροές» αυτές «δικαιολογούνται» λόγω της κατάπτωσης λειτουργίας της ΕΥΠ (πλήθος δημοσιευμάτων με καταγγελίες γύρω από την διάλυση της συγκεκριμένης υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας), η οποία έχει γίνει κομματικό όργανο της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και αδυνατεί να λειτουργήσει σε συνθήκες απολύτου διαφάνειας, ενώ κυκλοφορούν φήμες πως ασχολείται περισσότερο με παρακολουθήσεις αντικυβερνητικών πολιτών και δεν καλύπτει επαρκώς τον θεσμικό της ρόλο και τις εθνικές ανάγκες στις οποίες Συνταγματικά έχει ορισθεί να ασχολείται…

Ταυτόχρονα, και μέσα στα πλαίσια απομάκρυνσης ικανών στελεχών της ΕΥΠ, ακολουθείται (προφανώς) συγκεκριμένο σχέδιο, προς αποφυγήν καταστροφής του σχεδίου. Έτσι, άτομο το οποίο διώκεται ποινικά για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες έχει συγγενική σχέση πρώτου βαθμού με υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΥΠ, την υπηρεσία δηλαδή που βοήθησε καταλυτικά στην αποκάλυψη της υπόθεσης. Το άτομο στο οποίο αναφερόμαστε, ασκήθηκε ποινική δίωξη «για δωροδοκία και δωροληψία για την αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, τελεσθείσα από κοινού και κατ’ εξακολούθηση και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, τελεσθείσα κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια». Το υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΥΠ, εκ των πραγμάτων εξαιρέθηκε από την όλη διαδικασία και θα επανέλθει στο πόστο του, εφόσον ολοκληρωθεί η έρευνα.

Ήδη, γίνονται συζητήσεις για στημένη «ανακάλυψη» της ποδοσφαιρικής παράγκας, προκειμένου να δημοσιοποιηθεί η ύπαρξη των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων «πάρα πολλών». Και στους «πάρα πολλούς» εύκολα μπορεί κανείς να φαντασθεί πως βρίσκονται δικαστικοί και βουλευτές, όπως ήδη έχει απροκάλυπτα γράψει ο «τύπος».

Φήμες για προβοκάτσιες στο Σύνταγμα στην ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου
Σχέδια να «ανατιναχτεί» ο ειρηνικός χαρακτήρας των συγκεντρώσεων στο Σύνταγμα και στις πλατείες εξυφαίνονται σύμφωνα με πολλές ενδείξεις, καθώς η Τρίτη και η Τετάρτη αναδεικνύονται σε κρίσιμες μέρες για το Κίνημα των Αγανακτισμένων… λόγω της συζήτησης και ψήφισης στη Βουλή του Μεσοπρόθεσμου και του εφαρμοστικού νόμου.

Είναι γνωστό, εξάλλου, πως οι εμφανίσεις των κουκουλοφόρων (μπαχαλάκηδων) γίνονται ΠΑΝΤΑ σε απεργίες της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ…! Τι συνδέει άραγε τους κουκουλοφόρους με τους συγκεκριμένους συνδικαλιστικούς φορείς; Κάποιοι αναφέρονται σε «χαλαρή» έως ανύπαρκτη περιφρούρηση των απεργών… ενώ κάποιοι άλλοι (περισσότερο θαρραλέοι) μιλούν ανοιχτά για προσυνεννοημένη «χαλαρότητα» που επιτρέπει την είσοδο των κουκουλοφόρων στα «μπλοκ» των απεργών διαδηλωτών των φορέων αυτών.

Ήδη στο Διαδίκτυο εμφανίζονται διάφορες περίεργες προτροπές για σύγκρουση με τα «έμμισθα σκυλιά» της εξουσίας –δηλαδή τους αστυνομικούς- ενώ τα συνδικάτα υπόψη των οποίων είναι ήδη οι σχετικές πληροφορίες λαμβάνουν έκτακτα μέτρα για την περιφρούρηση των εκδηλώσεων και κυρίως της «περικύκλωσης» της Βουλής.

Ετοιμάζουν την απόλυτη επίθεση των ΜΑΤ κατά των πολιτών
Σύμφωνα με δικές μας (αποκλειστικές) πληροφορίες, ομάδα «μπαχαλάκηδων» σκοπεύει να κινηθεί με σκοπό να βρεθεί πίσω από τα ΜΑΤ! Και κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να πυροδοτήσει μία απλή σύγκρουση, αλλά την πλήρη και κατά πάντων επίθεση των ΜΑΤ που θα βρεθούν στο πολύ δυσάρεστο φαινόμενο να χάνουν την Βουλή.

Σημειώνουμε, όμως, πως αυτή η ενέργεια που θα εκδηλωθεί, είναι απολύτως προβοκατόρικη (ή απολύτως ελεγχόμενη) από το παρακράτος και τις μυστικές υπηρεσίες, αφού ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να βρεθεί στα μετόπισθεν των ΜΑΤ, εάν δεν είναι αστυνομικός, άνδρας ασφαλείας ή… δημοσιογράφος!

Δημιουργία συνθηκών για κατάλυση του πολιτεύματος
Μπορεί όμως με μόνο αυτό το γεγονός να «δικαιολογηθεί» κάποια κατά μέτωπο και σκληρότατη επίθεση των ΜΑΤ κατά πάντων; Μήπως χρειάζεται να προηγηθούν κάποιες «πιέσεις» (πραγματικές και εικονικές) έτσι ώστε να ικανοποιηθεί η (άτυπη) εντολή επίθεσης κατά των πολιτών; Μήπως αυτές οι «πιέσεις» έχουν ήδη γίνει και αν ναι, σε ποιους και πότε;

Αρχικά, η πρώτη επίθεση ψυχολογικού περιεχομένου, έχει ήδη γίνει με την διαρροή των υποκλοπών στην «ποδοσφαιρική παράγκα», όπου αναίτια δημοσιοποιήθηκε μία καταγραφή – συνομιλία αστυνομικού διευθυντή… Ο αστυνομικός διευθυντής τιμωρήθηκε παραδειγματικά, αν και δεν είχε άμεση σχέση με το σκάνδαλο της «παράγκας». Η δημοσιοποίηση της συνομιλίας και η τιμωρία του ήταν σαφές μήνυμα προς τους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας πως υπάρχουν «κασέτες» για όλους και μπορεί να εμπλακούν οποιαδήποτε στιγμή σε οτιδήποτε που θα τους στείλει στην ατιμωτική απόταξη – ανεργία και στο σπίτι τους. Με απλά λόγια, ή εκτελείτε τις εντολές που θα σας δοθούν ή…

Επίσης, τις τελευταίες ημέρες «διέρρευσε» μία είδηση σχετικά με ανησυχία των Ενόπλων Δυνάμεων και ιδιαίτερα του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ο οποίος ζήτησε να βρεθεί με βουλευτή (γιατί όχι με τον πρωθυπουργό ή τον υπουργό Άμυνας;) αλλά δεν μπόρεσε!!! Οι ίδιες διαρροές ανέφεραν πως υπάρχει έντονος αναβρασμός στις Ένοπλες Δυνάμεις και δεν πρέπει να θεωρείται εξωπραγματικά κάποια επέμβαση του στρατού!!!

Η παρουσία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και η… «προφητεία» του!
Η αγωνία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη (πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, γνωστού για τις φιλο-μνημονιακές του θέσεις) να επανέλθει στην πολιτική (στοχεύει στην θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας), τον «ανάγκασε» να προβεί σε μία «προφητεία» κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξής του στις 14.6.2011 στην εκπομπή του κυρίου Παπαχελά «Νέοι Φάκελλοι».

Σε εκείνη ακριβώς την συνέντευξη ο κύριος Μητσοτάκης δήλωσε πως «η Βουλή πρέπει να κρατηθεί ανοιχτή πάση θυσία…». Μάλιστα, δεν δίστασε ο κύριος Μητσοτάκης να αφήσει καθαρές αιχμές για κίνδυνο απώλειας της Δημοκρατίας από τους αγανακτισμένους πολίτες, αφήνοντας σαφέστατα το ενδεχόμενο δικαιολογημένης ύπαρξης έντονης – βίαιης κατασταλτικής αντιμετώπισης των Ελλήνων πολιτών!

Προφανέστατα, ο κύριος Μητσοτάκης «προέβλεψε» για να χρησιμοποιήσει μελλοντικά την «προφητεία» του αυτή ως καλό πολιτικό ένστικτο – ικανότητα. Μόνο, που η τοποθέτησή του ήταν ευθεία προτρεπτική απειλή προς την εσωτερική ειρήνη και ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι πρέπει να αντιμετωπισθούν ως «κίνδυνοι της δημοκρατίας»!!!

Φυσικά, κανένας Εισαγγελέας δεν εγκάλεσε τον κύριο Μητσοτάκη, για να τον ρωτήσει για ποιόν λόγο δικαιολογεί (εκ των προτέρων) μία βίαιη καταστολή των Ελλήνων πολιτών, που ενδέχεται να αφήσει δεκάδες (και ίσως εκατοντάδες) νεκρούς… Εκ των πραγμάτων φαίνεται πως στην Ελλάδα η πολιτική, η δικαιοσύνη, η ηθική και η λογική βρίσκονται σε… αργία!

Με όλα αυτά η παρούσα κατοχική κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου μπορεί να ελέγξει ταυτόχρονα τους βουλευτές που φοβούνται την λαϊκή οργή, τους πολίτες που ανά πάσα στιγμή μπορούν να εκπαραθυρώσουν την τροϊκανή κυβέρνηση των τραπεζών με πρωθυπουργεύοντα τον Γ. Παπανδρέου, ενώ επιτυγχάνει την υπεραύξηση της αστυνόμευσης στο όνομα της προστασίας της Δημοκρατίας υπό τον φόβο κυριαρχίας του παρακράτους ή ενός στρατιωτικού πραξικοπήματος.

Κωνσταντίνος

 

 

kostasxan

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΈΧΟΥΝ ΣΤΟ “ΠΕΡΙΜΕΝΕ”…

    Η “Λαική Συντακτική Εθνοσυνέλευση” διεξάγει δημοψήφισμα απο σήμερα έως ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ για μια εβδομάδα. Στο μεταξύ διάστημα θα υπογραφεί το μεσοπρόθεσμο (Τρίτη ή Πέμπτη ακούγεται) και αυτοί θα μαζέυουν ακόμα “ψήφια”. Στο μεταξύ διάστημα, όσοι “ελπίζουν” (αχ αυτή η γαμημένη λέξη) να βγεί κάτι απο το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα λένε “ΠΕΡΙΜΕΝΕ… Ακόμα δεν είδαμε το αποτέλεσμα”. Εγω σας λέω ότι μαζέυουν 10.000.000 ψήφους που λένε ότι δεν γουστάρουμε την τρέχουσα κυβέρνηση, δεν γουστάρουμε κανένα μνημόνιο και ΔΝΤ και να τελος πάντων ΑΙΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ. Έχει κανείς την εντύπωση ότι θα δώσουν τα αποτελεσματα του δημοψηφισματος στον Παπούλια και το απόγευμα θα βγεί ο GAP στο γυαλί και θα πει “Ελληνικε, λαε, πηρα το μηνυμα σου, πηρα τα αρχίδια σου και παραδίδω την εξουσία”; Δεν μπορεί να το κάνει αυτό ο υπάλληλος γιατί τα αφεντικά του θα τον καθαρίσουν. Όσο όμως δεν ανησυχεί μήπως τον καθαρίσουμε εμείς, θα κάνει το δικό τους. Και βγαινει ο κόσμος στην πλατεία συντάγματος πίσω απο “αγανακτισμένους” και “άμεση δημοκρατία” και άλλα κινήματα μη-βιας και απειλεί τον GAP με τι;… με νεροπίστολο!!! ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ! ΜΟΥΤΖΕΣ ΤΩΡΑ. ΣΥΝΘΗΜΑΤΑΚΙΑ ΤΩΡΑ (ποιός θα πάει για lysopaine;). Οι “άλλοι” κρατούν γεμάτο 45άρι με την ασφάλεια βγαλμένη στον κρόταφο του GAP… και εσείς περιμενετε να υποκυψει στα αιτήματα σας με … νεροπίστολο;

    Τα ίδια ισχύουν και για τους “αγανακτισμένους”. ή μήπως δεν ψηφίστηκε ως συνταγματικό το μνημόνιο; Μήπως δεν πήρε ψήφο εμπιστοσύνης η ανασχηματισμένη “κυβέρνηση”; Περιμένετε να απειλήσετε την πολιτική κατάσταση με… νεροπίστολα μη-βίας;

    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ μόνοι σας, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ μόνοι σας, ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ μόνοι σας… και θα δείτε πόσοι ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μαζευόμαστε στο Σύνταγμα!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Διαχειριστής on Το Έγκλημα του Δ.Ν.Τ.
ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ on ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ…
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ on spyropoulos-ika-makedonia-palace-660
Διαχειριστής on Πρώτα ήρθαν οι Αλβανοί…
ΤΡΙΦΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣΙΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
Διαχειριστής on Λαβράκι έδωσε ο Κουσελάς
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΤΣΙΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔ,ΠΟΛ,ΜΗΧ/ΚΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
βασιλης κιτσος on ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ…
Νικόλαος Γεωργακόπουλος on ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
Μαίρη Αναστασοπούλου on ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ…