2.3 C
Gargaliánoi
Thursday, March 30, 2023
spot_img
HomeΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΣχέδιο “ΠΥΘΙΑ”"

Σχέδιο “ΠΥΘΙΑ””

Η επιχείρηση δολοφονίας τουΚ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο τηςΕΥΠ, εντασσότανe σε ένα ευρύτερο σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας με πραγματοποίησης επίθεσης σε βάρος του στόχου, με ειδικότερο σκοπό την αναβολή ή την ματαίωση της ενεργειακής πολιτικής της χώρας. Δηλαδή κάποιοι ήθελαν να ανατρέψουν την ενεργειακή πολιτική , μεταχειριζόμενοι όχι πολτικά, διπλωματικά ή οικονομικά μέσα αλλά την φυσική εξόντωση του στόχου με <<επίθεση>>.

Ειδικότερα, το σχέδιο “ΠΥΘΙΑ¨ περιλάμβανε τέσσερα σημεία.

Πολιτική αποσταθεροποίηση που υλοποιείται με την υπόθεση Βατοπαιδίου.
Σημειώνουμε ότι η υπόθεση αυτή, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξει αρκετά χρόνια, είδε το φώς της δημοσιότητας το καλόκαιριτου 2008, σηματοδώντας την αρχή του τελους της κυβέρνησης ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
Επιχειρηματική αποσταθεροποίηση που υλοποιείται με όποιο τρόπο την υποβάθμιση της Ελληνικής οικονομίας. Στην εν λόγω μορφή αποσταθεροποίησης περιλαμβάνονται και οι απαγωγές επιχειρηματιών.
Υπενθυμίζουμε τις απαγωγές του Γιώργου Μυλώνα (2008) και του Περικλή Παναγόπουλου (2009).
Κοινωνική αποσταθεροποίηση που υλοποιείται σε διάφορες μορφές κοινωνικής αναταραχής , στις οποίες περιλαμβάνονται και οι τρομοκρατικές ενέργειες.
Τον ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ του 2008 η Αθήνα μετετράπη σε πεδίο μάχης με πυρπολήσεις καταστημάτων , περιουσίων ανυπόπτων αν’υποπτων πολιτών από γνωστούς αγνώστους. Στο παρασκήνιο των συγκεκριμμένων γεγονότων είχε γίνει πολύς λόγος γαι την εμπλοκή και ΄΄ξένων υπηρεσίων΄΄.
Διάφορα προβλήματα εξωτερικής πολιτικής.
Καμία θετική έκβαση και δήλωση για εθνικά ζητήματα,ακόμη και για ήσσονος σημασίας.συγκριτικά,σημασίαςγεγονός κατάργηση της βίζας για την επίσκεψη Ελλήνων πολιτών στις ΗΠΑ.
Όλα τα ανωτέρω είναι σε μία περίληψη το σχέδιο εξόντωσης του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ που τόλμησε να σηκώσει κεφάλι στους ”φίλους μας”” πρός ώφελος της πατρίδος μας.
Και όλα αυτά διότι έιχαν ετοίμασι το σατανικό τους σχέδιο που το βλεπουμε σήμερα να αναπτύσεται με σκόπο το ξεπούλημα της χώρας. Έμπόδιο ήταν ο Έλληνας ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ και έπρεπε να εξοντωθεί.

Υ.Γ. Τα ανώτερω είναι απο το περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ που πάντοτε έχει μία από τις καλύτερες ενημέρωσεις.
ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ

 

Homepage

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. http://feltor.wordpress.com/2011/06/16/pythia1/
    Διαβάστε και κάτι λογικό:
    Παραπέμπω στις εύλογες παρατηρήσεις του συγκεκριμένου γράφοντα για τα όσα έχουν δημοσιευθεί. Είναι τα πάντα υπό αμφισβήτηση κύριοι!! Αυτό το δημοσίευμα προωθείται για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του γελοίου Έλληνα για να πει στις εκλογές του Σεπτέμβρη: “Α! Τελικά η ΝΔ ήταν καλό κόμμα.. Θα τους ψηφίσω..” Και με μιας ο κ. Σαμαράς το φοιτητικό κολλητάρι του ΓΑΠ θα έρθει να συνεχίσει το έργο του. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ!! ΤΕΤΟΙΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ. Μυαλό μου φαίνεται δε βάζει η κοινωνία….

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Διαχειριστής on Το Έγκλημα του Δ.Ν.Τ.
ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ on ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ…
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ on spyropoulos-ika-makedonia-palace-660
Διαχειριστής on Πρώτα ήρθαν οι Αλβανοί…
ΤΡΙΦΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣΙΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
Διαχειριστής on Λαβράκι έδωσε ο Κουσελάς
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΤΣΙΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔ,ΠΟΛ,ΜΗΧ/ΚΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
βασιλης κιτσος on ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ…
Νικόλαος Γεωργακόπουλος on ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
Μαίρη Αναστασοπούλου on ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ…
on