25.3 C
Gargaliánoi
Wednesday, May 31, 2023
spot_img
HomeΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΣτα 575 δις ευρώ το χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα από...

Στα 575 δις ευρώ το χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο!

Και νέες δηλώσεις για το γερμανικό χρέος στην Ελλάδα!

Ο Jacques Delpla, επιφανής Γάλλος οικονομολόγος για μέλος του κρατικού Συμβουλίου Οικονομικής Ανάλυσης της Γαλλίας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Les Echo εκτιμά πως το χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ανέρχεται στα 575 δισ. ευρώ.

Καλεί την ΕΕ να στηρίξει την Αθήνα αναχρηματοδοτώντας τα χρέη της με πολύ χαμηλό επιτόκιο.

«Όλοι γνωρίζουν τον μύθο με τον τζίτζικα και τον μέρμυγκα» αναφέρει γλαφυρά ο κ. Delpla και συνεχίζει: “Μόνο που η ιστορία συνεχίζεται, γιατί ήταν το μυρμήγκι που χρηματοδότησε τον τζίτζικα στο παρελθόν και που βαρύνεται τώρα με τα χρέη του”.

«Οι παππούδες του μυρμηγκιού είχαν εξοντωθεί από τους παππούδες και της γιαγιάδες του τζίτζικα και φέρουν κατά συνέπεια μία βαριά πολιτική και οικονομική ευθύνη.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, οι Γερμανοί χρωστούν στους Έλληνες τουλάχιστον 575 δισ. ευρώ σε τίτλους από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Οι Γερμανοί χρωστούν πολύ περισσότερα στην Ελλάδα από ότι χρωστούν οι Έλληνες στην Γερμανία.

Τέλος, ζουν και οι δύο στο ίδιο κτίριο και εάν ανατινάξουμε το διαμέρισμα του τζίτζικα, τότε θα καταρρεύσουν όλοι» καταλήγει ο κ. Delpla

 

 

olympia

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΔΙΠΛΑΝΑ ΣΠΙΤΙΑ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΕ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙΟΓΟΥΡΟΥΝΙΑ Ν Α Ζ Ι.ΜΕ ΤΙ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑ ΜΕΡΚΕΛ,ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ;ΜΕ ΤΙ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΠΑΛΙΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ-ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ. ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ; ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Διαχειριστής on Το Έγκλημα του Δ.Ν.Τ.
ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ on ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ…
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ on spyropoulos-ika-makedonia-palace-660
Διαχειριστής on Πρώτα ήρθαν οι Αλβανοί…
ΤΡΙΦΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣΙΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
Διαχειριστής on Λαβράκι έδωσε ο Κουσελάς
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΤΣΙΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔ,ΠΟΛ,ΜΗΧ/ΚΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
βασιλης κιτσος on ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ…
Νικόλαος Γεωργακόπουλος on ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
Μαίρη Αναστασοπούλου on ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ…
on