2.3 C
Gargaliánoi
Wednesday, February 8, 2023
spot_img
HomeΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ: Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ... ΚΟΛΑΣΗ, ΑΝ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗ...

ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ: Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ… ΚΟΛΑΣΗ, ΑΝ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ! Οι κάτοικοι του Πύργου λένε για τον δεματοποιητή τους: “ΖΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ”

* Κάτοικος περιοχής Ποτόκι: “Εμείς που ζούμε εδώ, αργοπεθαίνουμε κάθε μέρα…”

* Θανάσης Σκορδαλής: “Η πόλη μας είναι πάρα πολύ βρώμικη…”

* Νίκος Φάμελος: “Πρέπει να υπάρξει υπέρβαση των υπαρχουσών συντηρητικών απόψεων διοίκησης του δήμου”!
“Ζούσαμε στο παράδεισο και μας έστειλαν στη κόλαση”.
Αυτή την φράση ακούς από τους κατοίκους της περιοχής Ποτόκι του δήμου Πύργου, όπου λειτουργεί ο δεματοποιητής του δήμου, που φιλοξενεί εκτός από τα δικά του απορρίμματα και των δήμων, Αρχαίας Ολυμπίας, Ιάρδανου, Βώλακα και Ωλένης.
Περισσότερες από 20.000 μπάλες σκουπιδιών, πολλές εκ των οποίων σκισμένες, παραμένουν στο χώρο χωρίς να γνωρίζει κανείς τι θα απογίνουν…
Για μόλυνση του εδάφους επισημαίνουν, επίσης, οι κάτοικοι της περιοχής, ενώ στο χώρο που λειτουργεί ο δεματοποιητής υπάρχουν και… ανεξέλεγκτα υγρά απόβλητα, που αποτελούν κίνδυνο για την υγεία όχι μόνο των κατοίκων της περιοχής, αλλά και των εργαζομένων.
Την έντονη αντίδραση του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου έχει προκαλέσει το γεγονός ότι και την φετινή εορταστική περίοδο η πόλη του Πύργου παραμένει μια βρώμικη πόλη, ενώ ο πρώην Αντιδήμαρχος Νίκος Φάμελος τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρξει υπέρβαση των υπαρχουσών συντηρητικών απόψεων διοίκησης του δήμου!
Κάτοικος περιοχής Ποτόκι:
“Η βρώμα είναι ανυπόφορη. Εμείς ήμασταν ένας παράδεισος και ο δήμαρχος τον έκανε κόλαση, με αυτά που έφερε εδώ πέρα. Πως να περιγράψω την ασχήμια της κατάστασης; Μας έχουν πεθάνει. Η κατάσταση είναι ανυπόφορη. Δεν περιγράφεται με λόγια”.
Κάτοικος περιοχής Ποτόκι
“Αυτή η περιοχή κι εμείς που ζούμε εδώ, αργοπεθαίνουμε κάθε μέρα. Έχω πάει τρεις φορές στον δήμαρχο και τρεις φορές ο δήμαρχος απουσιάζει. Ενώ είναι εκεί, όταν ακούει το όνομά μου φεύγει. Μας είπε ο δήμαρχος θα μεριμνήσει για ‘μας τους ανθρώπους, που πήγαν δύο καλλιέργειες στον αέρα. Όχι δεν έχει μεριμνήσει, αλλά εμείς πεθαίνουμε.
Πίσω από το θερμοκήπιο βγήκαν τα ζουμιά. Ειδοποιήσαμε τον δήμαρχο να έρθει. Όχι μόνο δεν ήρθε, αλλά μας έγραψε κιόλας. Τι άλλο να σας πω; Μας έχουν βάλει στο εκτελεστικό απόσπασμα. Δεν μας ρωτάνε αν έχουμε να φάμε. Ελάτε να δείτε τι γίνεται εκεί μέσα. Λυπάμαι για τον δήμαρχο που δεν ήρθε εδώ να δει πως ζούμε.
Θανάσης Σκορδαλής, Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πύργου
“Πράγματι αυτές τις ημέρες πολλοί συνάδελφοι καταγγέλλουν ότι η πόλη μας είναι πάρα πολύ βρώμικη. Δεν δικαιολογείται μέρες γιορτινές να είναι τόσο βρώμικη. Και δεν είναι μόνο αυτό. Έχουμε στερηθεί πολλά πράγματα. Έχουμε στερηθεί τον φωτισμό, τον στολισμό της πόλης και όλα αυτά δείχνουν μια πόλη τριτοκοσμική.

Αυτό το άρθρο προέρχεται από το blog “Ενδείξεις-Αποδείξεις” (fakosgeorge.blogspot.com) “Ζούσαμε στο παράδεισο και μας έστειλαν στη κόλαση” http://fakosgeorge.blogspot.com/2010/12/blog-post_30.html#ixzz1JTvhn9NB

_________________________________________________________________

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΙΩΤΕΣ, ΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗ ΣΤΗ ΒΑΛΤΑ ΘΑ ΛΕΜΕ:

“ΖΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ…

ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ”

 

…τότε όμως θα είναι πολύ αργά!

RELATED ARTICLES

3 COMMENTS

  1. Η ΒΑΛΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΦΟΥΚΟΣΙΜΑ…

    ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ !!! ΟΧΙ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗΣ ΣΤΗ ΒΑΛΤΑ

    ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ…

  2. Αν προσπαθήσουν να εγκαταστήσουν τον μπαλοποιητή στη Βάλτα θα γίνει και στους Γαργαλιάνους “της Κερατέας”… Στη Βάλτα δεν θα φτάσουν ποτέ τα μηχανήματα… Κόλλια μη τελειώσεις τη βρώμικη δουλεια που άρχισε ο Καλοφωλιάς. Εσύ δεν είσαι Καλοφωλιάς! Διαβάστε τι έγραφε για τα σκουπίδια ο Παναγιωτακόπουλος πριν 2 χρόνια… όταν οι περισσότεροι από μας (και εγώ μαζί) λέγαμε ότι τα παραλέει για να κατηγορήσει τους άλλους και να γίνει δήμαρχος. Σήμερα διάβασα ένα περιοδικό του Μαίου 2009… Εκεί έμαθα την καταστροφή που θα φέρει στη πόλη μας ο μπαλοποιητής. Θάμαστε άξιοι της τύχης μας αν αδιαφορήσουμε για άλλη μια φορά…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Διαχειριστής on Το Έγκλημα του Δ.Ν.Τ.
ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ on ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ…
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ on spyropoulos-ika-makedonia-palace-660
Διαχειριστής on Πρώτα ήρθαν οι Αλβανοί…
ΤΡΙΦΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣΙΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
Διαχειριστής on Λαβράκι έδωσε ο Κουσελάς
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΤΣΙΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔ,ΠΟΛ,ΜΗΧ/ΚΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
βασιλης κιτσος on ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ…
Νικόλαος Γεωργακόπουλος on ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
Μαίρη Αναστασοπούλου on ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ…
on