10.3 C
Gargaliánoi
Saturday, March 25, 2023
spot_img
HomeΔΙΕΘΝΗΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΕΑ!

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΕΑ!

Η “Νέα Τάξη”, δεν είναι απλά ένα πολιτικό ή πολιτικο – οικονομικό κίνημα. Είναι έντονα θρησκευτικά χρωματισμένη.

Οι επιδιώξεις της δεν μπορούν να πραγματωθούν κάτω από Χριστιανικό πνεύμα, διότι το Χριστιανικό πνεύμα δεν δικαιολογεί τους φόνους αθώων ανθρώπων, και μάλιστα για υποστήριξη βρώμικων συμφερόντων. Για τον λόγο αυτό ο Χριστιανισμός διώκεται από αυτήν, με διάφορες προφάσεις, και προβάλλονται διάφορα υποκατάστατά του.

Στην εδώ σύνθεση, δεξιά, προβάλλεται μόνο ο πρόεδρος Bush με το χαρακτηριστικό χαιρετισμό. Όταν κάποιοι οπαδοί του διαμαρτυρήθηκαν για τον χαιρετισμό, προσπάθησε να τους μπερδέψει, λέγοντάς τους ότι πρόκειται για αυτόν του Τέξας. Θα δείτε στον “Επίτομο” όμως ότι άλλος εντελώς είναι ο χαιρετισμός του Τέξας. Μήπως και οι άλλοι πολιτικοί ή μουσικοί είναι από το Τέξας; (!!!)

Η Νέα Τάξη πραγμάτων δεν είναι καθόλου νέα! Είναι η παλιά σατανική συνταγή της καταστροφής των ανθρωπίνων υπάρξεων και πραγμάτων, επειδή καθοδηγητής της είναι ο κατ’ εξοχήν ανθρωποκτόνος.

Κάτω αριστερά οι Άγγλοι παλιότερα, το 1814, καίνε την Ουάσιγκτων. Ίδια δουλειά με τις σημερινές των Νεοταξιτών, μεταξύ των οποίων κάποια μεγάλα αφεντικά είναι Εγγλέζοι. Στην πραγματικότητα όμως δεν υπάρχει πατρίδα για τους Νεοταξίτες, αλλά μόνο συμφέροντα οικονομικά, τα οποία παίζονται σε παγκόσμιο επίπεδο.

Είναι λάθος να νομίζουμε ότι φταίει ο Αμερικάνικος λαός, για τα λάθη των ηγετών του, διότι οι ηγέτες του τον έχουν ήδη ξεπουλήσει. Μάλιστα η προωθούμενη ηθική διαφθορά, με νόμους και διαφήμιση από τα μέσα ενημέρωσης, αποκρούεται με πολύ περισσότερη αποφασιστικότητα από τον λαό της Αμερικής, παρά από αυτόν των περισσοτέρων Ευρωπαϊκών κρατών.

Στα Ευρωπαϊκά χάλια προσθέστε αυτά της Γιουροβίζιον 2006 και θα αντιληφθείτε πόσο χαμένα τάχει η νεολαία που κυρίως ασχολείται με την ψηφοφορία των τραγουδιών. Από τη μια προτιμάει το κάτι άλλο της σατανικής περιβολής του συγκροτήματος από τη Φινλανδία, και από την άλλη εθελοτυφλεί που αυτό συνεπάγεται πνευματική υποστήριξη της Νέας Τάξης, και τελικά οδηγεί σε φόνους νέων και μικρών παιδιών!

Αυτό σημαίνει πράγματι αυτοκαταστροφικότητα, η οποία πλέον γίνεται της μόδας για να μην μας πιάνει ανία με τα ίδια και τα ίδια! Τόσα χρόνια ειρήνη στην Δύση, μετά το Β´ Παγκόσμιο πόλεμο, μας έχει κουράσει!

Προσέξτε την κατρακύλα των σύγχρονων αντιλήψεων προς την ειδωλολατρεία του χρήματος, από τους πιο υψηλά ισταμένους στην εμφανή ιεραρχία της Νέας Τάξης, όπως βλέπετε από την αριστερή στήλη:

…θέλουμε ένα άνθρωπο με ικανό ανάστημα για να διατηρήσει την υποταγή όλων των ανθρώπων” λέει ο Spaak.

“…προφητεύουν και φωνάζουν για μια ενωμένη οικονομία, μια συγκεντρωτική κυβέρνηση, ένα μοναδικό άτομο”… λέει ο Alan Greenspan

Δηλαδή αλοιώς εμφανίζεται το προϊόν από το “εργοστάσιο” και αλοιώς μας το παρουσιάζουν τα 2α χέρια μεταπώλησης, οι πολιτικοί! Οι τελευταίοι υποκριτικά το ονομάζουν δημοκρατικό, ελεύθερο, ειρηνικό κλπ, αλλά οι ανώτεροί τους αποκαλύπτουν ότι κάτι πολύ χειρότερο έχουν σαν όραμα (προφητεύουν!) για μετά.

Οι άνθρωποι πρέπει να μείνουν υποταγμένοι, και μάλιστα σε ένα μόνο άτομο! Το μόνο που δεν λένε είναι ότι πρέπει τα γράμματα του ονόματός του αθροιζόμενα να δίνουν σαν αποτέλεσμα το 666 !!!

Γέροντας Παίσιος:

Τελικά θα τα βολέψει ο Θεός τα πράγματα. ’πιστος άνθρωπος μετά από ένα διάστημα δεν θα βρίσκεται.

Αλλά τώρα είναι που θα εργασθεί κανείς. Περνάμε τα χειρότερα χρόνια!

Πολλοί άγιοι θα ήθελαν να ζούσαν στην εποχή μας, γιατί θα τους δίνονταν η ευκαιρία να αγωνιστούν πολύ. Και πολλοί ευλαβείςΧριστιανοί θα ήθελαν να ζούσαν στην εποχή μας, για να αγωνιστούν πιο πολύ. Αλλά εμείς δυστυχώς μένουμε έτσι”.

(Αθωνικό Ημερολόγιο, Δ. Τάτση, 1988

www.imdleo.gr

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Διαχειριστής on Το Έγκλημα του Δ.Ν.Τ.
ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ on ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ…
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ on spyropoulos-ika-makedonia-palace-660
Διαχειριστής on Πρώτα ήρθαν οι Αλβανοί…
ΤΡΙΦΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣΙΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
Διαχειριστής on Λαβράκι έδωσε ο Κουσελάς
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΤΣΙΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔ,ΠΟΛ,ΜΗΧ/ΚΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
βασιλης κιτσος on ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ…
Νικόλαος Γεωργακόπουλος on ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
Μαίρη Αναστασοπούλου on ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ…