19.3 C
Gargaliánoi
Friday, June 9, 2023
spot_img
HomeΕΛΛΑΔΑΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Ο Κ. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΩΤΗΡΑ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ......

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Ο Κ. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΩΤΗΡΑ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ… ΕΜΕΙΝΕ Η ΚΑΚΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ.                  ΜΟΝΟ Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ…

Για ακόμα μια φορά η Δικαιοσύνη αποφάσισε ότι το έργο αντιδιαβρωτικής προστασίας στην Αγιά Σωτήρα Γαργαλιάνων  ήταν καθόλα νόμιμο!!!

Μετά από την αθωωτική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (Τμήμα Ε΄, αρ. 3733/2010) σήμερα το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κυπαρισσίας έκρινε αθώους τους Κωνσταντίνο Ι. Αναστασόπουλο και την σύζυγο του Μαρία Αναστασοπούλου για την κατηγορία της «υποβάθμισης του περιβάλλοντος»…

Για μια πενταετία ο πρώην δήμαρχος Γαργαλιάνων παρόλο που αρχικά είχε συναινέσει με την κατασκευή του έργου αντιδιαβρωτικής προστασίας, στη συνέχεια πολέμησε τόσο πολύ την κατασκευή του προσπαθώντας μέχρι και την ακύρωση της αδειοδοτικής διαδικασίας στο ΣΤΕ, με ότι αυτό συνεπάγεται για έναν πολίτη που προσπαθεί να προστατέψει την ιδιοκτησία του.

Το θέμα αυτό περνώντας μέσα από τις συμπληγάδες της γραφειοκρατίας και πολλές φορές του κυνισμού και αφού γνώρισαν καλά το σκληρό πρόσωπο της αλαζονικής εξουσίας, έφτασε στο τέλος του.

Ευχόμαστε να μειωθούν κατά το δυνατόν στο μέλλον τέτοιου είδους αβασάνιστες αντιδικίες που οδηγούν σε άδικη ταλαιπωρία τους πολίτες.

Οι παρακάτω φωτογραφίες μιλούν μόνες τους για την αδικία που διεπράχθη σε βάρος της οικογένειας του κ. Αναστασόπουλου.

Πέντε χρόνια συνεχούς άγχους είχε αρνητικές επιπτώσεις για την υγεία του κ. Αναστασόπουλου…


Ο κ. Κ. Αναστασόπουλος: 5 χρόνια τον τραβάνε άδικα στα δικαστήρια... Αθωώθηκε ακόμα & από το ΣΤΕ και οι αμετανόητοι διώκτες του επιμένουν αναίσχυντα. Ποιος θ’ άντεχε τόσο κυνηγητό, τόσο πόνο, τέτοια αδικία...


Γιατί τόση κακία της προηγούμενης δημοτικής αρχής σε ένα συμπολίτη μας που δεν έχει βλάψει κανέναν και έχει βοηθήσει τον τόπο του;

Αμετανόητοι όλοι αυτοί που πολέμησαν το έργο… παρόλο που χάνουν όλες τις δίκες επιμένουν αναίσχυντα.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ;   ΕΥΘΥΝΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ;

Αυτοί που ασχολούνται με τα κοινά οφείλουν να γνωρίζουν 5 πράγματα παραπάνω, για να μην προκαλούν με την άγνοια τους, ταλαιπωρία, στεναχώρια και ανίατες αρρώστιες στους πολίτες…

Με την άγνοια τους και την κακία τους γίνονται επικίνδυνοι για την κοινωνία…

Μια λεπτομέρεια: Ο μηνυτής πρώην δήμαρχος δεν εμφανίστηκε σήμερα στη δίκη του Τριμελούς Πλημελειοδικείου Κυπαρισσίας.                                           Έστειλε για μάρτυρες κατηγορίας τους: Γ. Γκόνη, Μιχ. Απόστολοπουλο και Ανδρέα Γκόνη να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά. Τα σχόλια δικά σας…ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 10-3-2011 ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

RELATED ARTICLES

25 COMMENTS

 1. Άραγε τι έκανε τον πρώην δήμαρχο από σύμμαχος να γίνει αντίπαλος του Αναστασόπουλου; Δεν πιστεύω ότι έκανε όσα έκανε από ενδιαφέρον για το περιβάλλον…

 2. πρεπει να ντρεπονται!!!!
  οι αλητες.μπραβο στον ΚΩΣΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟ!!!!

 3. Χαίρομαι για την δικαίωση του κ. Αναστασόπουλου. Λυπάμαι πάρα πολύ για τον σταυρό που κουβαλάει… Ξέρουμε καλά ποιος φταίει… Τον έσκασε ο ξευτυλισμένος…
  Όπου τον συναντάμαι να τον φτύνουμε τον παλιάνθρωπο που κατέστρεψε τους Γαργαλιάους.

 4. Τα τελευταία χρόνια δυστυχώς έδρασαν στις τοπικές κοινωνίες, πολλοί επηρμένοι μικροί σατραπίσκοι που ταλαιπώρησαν από την θέση που κατείχαν τους πολίτες όταν τους δινόταν η ευκαιρία.
  Ο επαρχιωτισμός και η ημιμάθεια, τους έκανε αφάνταστα επικίνδυνους σε όποιους πήγαιναν κόντρα στο σχεδιασμό τους.
  Η περίπτωση του Κώστα Αναστασόπουλου πρέπει από αυτά που διάβασα να συμπεριλαμβάνεται σε αυτή την κατηγορία.
  Ευτυχώς όλοι αυτοί αλυχτάνε όσο η εξουσία βρίσκεται στα χέρια τους, μετά συνήθως γίνονται ασήμαντα ανθρωπάκια που δεν αξίζουν ούτε την περιφρόνηση μας.
  Τέλος καλό όλα καλά.

 5. Συγχαρητήρια στον κ. Κώστα Αναστασόπουλο και τη σύζυγό του για την σταθερότητα, την υπομονή και την πίστη τους στο δίκιο και το νόμο, που τελικά τους δικαίωσε. Μακάρι να γίνουν παράδειγμα προς μίμηση, μήπως κάποτε ξεσκαλώσουμε από τα γρανάζια της δουλικότητας.

 6. Ντροπή στο τελευταίο Δήμαρχο Γαργαλιάνων και στη παρέα του για την ποταπή συμπεριφορά τους στον κ. Αναστασόπουλο. Θα περίμενε κανείς έστω και τώρα μετά την δικαίωση του κ. Αναστασόπουλου από το Συμβούλιο Επικρατείας και από το Ποινικό Δικαστήριο Δικαστήριο Κυπαρισσίας, να αναγνωρίσουν το λάθος τους και να ζητήσουν συγγνώμη από το κόσμο των Γαργαλιάνων για τα όσα έκαναν σε βάρος του κ. Αναστασόπουλου. Εάν δεν το κάνουν μας δίνουν το δικαίωμα να πιστέψουμε ότι δεν έκαναν λάθος εκτίμηση, αλλά είχαν ιδιοτελή κίνητρα. Η είναι παντελώς ανεγκέφαλοι…

 7. Στις Δημοκρατίες ο καθένας δικαιούται να πιστεύει ότι θέλει. Οταν όμως η δεσπόζουσα μειοψηφία θέλει να επιβάλει τη γνώμη της παρανομώντας, τότε αρχίζει ο Φασισμός. Ο κ. Καλοφωλιάς και η παρέα του πρέπει να κρύβοντται για όσα έκαναν στον Κ. ΑΝΑΣΤΑΣΌΠΟΥΛΟ.

 8. Οταν ο κ. ΚΑΛΟΦΩΛΙΆΣ άφηνε βρώμικη τη πόλη των ΓΑΡΓΑΛΙΆΝΩΝ και έκαιγε τα σκουπίδια δεν υπήρχε ρύπανση, ο θόρυβος των μηχανημάτων του κ. Αναστασόπουλου τον ενόχλησε.

 9. Να ζητήσει αποζημίωση ο κ. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ από τον κ. ΚΑΛΟΦΩΛΙΑ και όσους τον έσυραν στο ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ για να πληρώσουν με την ατομική τους περιουσία. Μέχρι τώρα πλήρωνε ο ΔΗΜΟΣ τα δικαστικά έξοδα και δεν τους πόναγε. Θα τους πονέσει όταν πληρώσουν από τη τσέπη τους δικαστικά έξοδα και τυχόν αποζημίωση.

 10. Πως θα δικαιολογηθούν στα παιδιά τους ο κ. ΚΑΛΟΦΩΛΙΑΣ και η παρέα τους, εάν τους ρωτήσουν γιατί ταλαιπώρησαν τοσο πολύ τον κ. Αναστασόπουλο. ΘΑ τους πούν ότι εμάχοντο για το δημόσιο συμφέρον. Και εάν τα παιδιά τους τους πουν γιατί το ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΔΙΚΑΙΩΣΕ ΤΟΝ Κ. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟ τι άραγε θα τους απαντήσουν. Οτι αυτοί έχουν το αλάθητο. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ανόητα ανθρωπάκια. ΕΙΣΘΕ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ.

 11. ΜΠΡΑΒΟ. Να και ένα πολύ καλό νέο. Επιτέλους δικαιωθήκανε. Πέρα από Θεός, υπάρχει τελικά και δικαιοσύνη. Και πάλι ΕΥΓΕ.

 12. Είναι αξιέπαινη και αξιομίμητη η προσπάθειά τους να εντάξουνε την άσκηση του αναφαίρετου δικαιώματος τους, αλλά και όλων μας, περι προστασίας της περιουσίας τους, στα πλαίσια της υποχρέωσης του σεβασμού προς το περιβάλλον, την οποία άλλοι συμπολίτες μας έχουν απροκάλυπτα αγνοήσει με άθλιας αισθητικής αποτελέσματα.

  Συγχαρητήρια για τη δικαίωσή του αγώνα τους!

 13. Αν ήμουνα στη θέση του θα έκανα αγωγή σε κάθε έναν από τα κτήνη που τον ταλαιπώρησαν τόσα χρόνια. Θα τους έπαιρνα και τα σώβρακα… Πρέπει να τους τιμωρήσει για όσα έκαναν σε αυτούς αλλά και σε όλους μας.

 14. Τελικά μου φαίνεται ότι βλέπετε ακόμη τον Άρη στον ύπνο σας. Αυτός που υποστηρίζετε με τόση θέρμη είναι υπεύθυνος για την κατάντια της Χώρας μας. Ρωτήστε για τον πρότερον βίον του και τι σημαίνει off shore εταιρεία.Αγαπητή κυρία Λίλη ο δούλος ποτέ δεν γνωρίζει το ανάστημά του γιατί ποτέ δεν στάθηκε όρθιος. Απλά ο εκπρόσωπος της εταιρείας ανέβηκε ψηλά και σας κοιτά σαν αφέντης. Παίζετε στο γήπεδό του με δικούς του κανόνες και το παιγνίδι είναι σικέ

  • Μάριε διαβάζω ένα σχόλιο του Λεωνίδα Αναστασόπουλου που απευθύνεται σε σένα προσωπικά. Έχεις την ικανότητα να καταλάβεις τι σου λέει ο γιος του Κώστα Αναστασόπουλου; Μπορείς άραγε να απαντήσεις στα ερωτήματα του;
   Με το τρόπο που λασπολογείς καταλαβαίνω ότι όχι μόνο ξέρεις καλά τον κ. Κώστα αλλά και τον μισείς αφάνταστα… “Διαφώτισε” μας με λεπτομέρειες για όσα ξέρεις για τον “πρότερο βίον” του. Εγώ ξέρω ότι εργαζόταν από μικρό παιδί στο μαγαζί του μπάρμπα Γιάννη και μετά δούλεψε σκληρά και ότι απέκτησε είναι με τον τίμιο ιδρώτα του και όχι με λαμογιές… Δεν είναι σωστό κι αντρίκειο να πετάς τόση λάσπη στον άνθρωπο που δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Η καλύτερη απόδειξη για το τι ΑΝΘΡΩΠΟΣ είναι ο Κώστας είναι ο Λεωνίδας ο γιος του. Λεωνίδα, οι γονείς σου έκαναν καλή δουλειά! Η συμβουλή μου είναι να πατάς τα φίδια στο κεφάλι πριν σε δαγκώσουν… Οι γονείς σου δέχτηκαν για χρόνια χτυπήματα κάτω από τη μέση από κακούς και άνανδρους ανθρώπους.

  • Μάριε πολύ θλιβερό είναι,να νοιώθεις ΕΣΥ σπουδαίος, καταστρέφοντας δημιουργικούς ανθρώπους!!! Λυπάμαι πραγματικά που βασανίζεσαι από τόση κακία, και δεν έχεις καταλάβει, πόσο μικρή είναι η ζωή!!!Μήπως, δεν έχεις πάρει αγάπη στη ζωή σου?

 15. Ο δρόμος προς την δικαιοσύνη δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα… Για πολλούς αυτός ο πόλεμος θα ήταν ακατόρθωτος και χαμένος μιας και ο Γολιάθ εκμεταλευόμενος τα πάντα (την εξουσία του, την δύναμη του, το χρήμα του, ακόμα και την έννοια της προπαγάνδας, παγίδευε επανειλημμένα τους πάντες και τα πάντα ακόμα και την ελεύθερη σκέψη των συγχωριανών του)… Για τον Δαβίδ όμως, ΔΕΝ υπήρχε ΟΥΤΕ υπάρχει μα ΟΥΤΕ και θα υπάρξει ΠΟΤΕ η έννοια του ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟΥ… και το απέδηξε!!!!!!
  Ιερεμίας 9:23-24 ” Ας μη καυχιέται ο σοφός στη σοφία του, κι ας μη καυχιέται ο δυνατός στη δύναμη του, ας μη καυχιέται ο πλούσιος τον πλούτο του• αλλά εκείνος που καυχιέται, ας καυχιέται σε τούτο: Ότι εννοεί και γνωρίζει εμένα, ότι εγώ είμαι ο Κύριος, που κάνω έλεος, κρίση και δικαιοσύνη επάνω στη γη• λέει ο Κύριος.”

 16. Δηλαδή, αν ο τέως Δήμαρχος είχε ένα κτήμα όπου η θάλασσα του έτρωγε μέτρα από την περιουσία του, που με κόπο θα είχε αποκτήσει, θα καθόταν με σταυρωμένα χέρια? Δεν θα εκτελούσε έργα για να σώσει το κτήμα του? Ένας τέτοιος πόλεμος φθείρει ψυχές και δυστυχώς έφθειρε σοβαρά την υγεία του κ. Αναστασόπουλου (εύχομαι και ελπίζω να είναι αναστρέψιμη η κατάστασή του). Μικροπρέπεια και ζήλια κυριάρχησε στο μυαλό του τέως Δημάρχου????!!!! δεν ξέρω τι να σκεφτώ…λυπάμαι για τον τρόπο που σκέφτονται και ενεργούν πολλοί συνάνθρωποι μας…ντροπή και όνειδος

 17. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!! ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

 18. Σοβαρολογείς ότι για την κατάντια της χώρας και για την ναυμαχία της Σαλαμίνας … υπεύθυνος είναι ο Αναστασόπουλος; Μάλλον φίλε ληγμένα πρέπει να παίρνεις ή να είσαι προκατειλημμένος.

 19. Μπραβο για την αθωωση σαs απ το δικαστηριο..Κε Αναστοπουλε..ελπιζω τα καθικια που σαs ταλαιπωρησαν να πηραν το μαθημα τουs και να καταλαβαν οτι δεν πληρωνονται τα παντα…

 20. Αγαπητέ Μάριε ανάφερεσαι στον πρότερον βίον του πατέρα μου ως κάτι σκοτεινό και άγνωστο. Τον γνωρίζεις προσωπικά; Θα μπορούσες να μοιραστείς και με τους υπόλοιπους τι το σκοτεινό είχε το επάγγελμα των γονέων μου; Άραγε γνωρίζεις με πόση σκληρή δουλειά κατάφεραν να χτίσουν αυτό το σπίτι; Αν γνωρίζεις τις λεπτομέρειες θα σε παρακαλούσα να διαφωτίσεις και τον υπόλοιπο κόσμο.

 21. Δίκιο έχει ο/η Δ.Φ. Μάριε. Φαίνεται να έχεις μυαλό! Βάλτο να δουλέψει για καλό. Θα νοιώσεις καλύτερα! Όχι τόσο μίσος… Η ζωή πράγματι είναι μικρή. Περιμένω να διαβάσω τος αποκαλύψεις σου για τον Αναστασόπουλο, όπως σε παρακάλεσε ο Λεωνίδας. Αν δεν το κάνεις είσαι ένας κοινός συκοφάντης…

 22. ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΡΙΟΣ (ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ), ΘΕΛΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕΙ!!!!!!!!! ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΝ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΔΕΙΛΟΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ. ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ…. Ο ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ.
  ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ . ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΝΑ ΒΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΖΟΥΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!!! Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: «H ΑΘΩΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ» HelOOOOOUUUUUU!!!!

  ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΞΕΙ.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ “ΠΑΙΔΕΙΑ” ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ…. …

 23. Μάριε, αν δεν μπορείς να προσδιορίσεις χρονικά αυτό που με μαθηματική βεβαιότητα θεωρείς ότι θα γίνει, φοβάμαι ότι διακατέχεσαι από μεταφυσικές φοβίες. Πιστεύεις αβασάνιστα αυτούς που παραμύθιασαν τον κόσμο ότι εκεί θα κατασκευαστούν λιμενοβραχίονες, μαρίνες για σκάφη, θα μπαζωθεί η θάλασσα για να μεγαλώσουν το οικόπεδο τους, θα γίνουν ελικοδρόμια και άλλες ανοησίες νοσηρών εγκεφάλων.
  Έξυπνο κόλπο αμοραλιστών και φανατισμένων προκειμένου να εξαπατήσουν ανυποψίαστους πολίτες και να τους χειραγωγήσουν στα πλαίσια της εξυπηρέτησης των δικών τους σκοπιμοτήτων.
  Αν μπορούσες να καταλάβεις σε πια μεριά είναι το άδικο θα πετροβόλαγες τώρα τον πρώην δήμαρχο και την παρέα του.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Διαχειριστής on Το Έγκλημα του Δ.Ν.Τ.
ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ on ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ…
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ on spyropoulos-ika-makedonia-palace-660
Διαχειριστής on Πρώτα ήρθαν οι Αλβανοί…
ΤΡΙΦΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣΙΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
Διαχειριστής on Λαβράκι έδωσε ο Κουσελάς
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΤΣΙΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔ,ΠΟΛ,ΜΗΧ/ΚΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
βασιλης κιτσος on ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ…
Νικόλαος Γεωργακόπουλος on ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
Μαίρη Αναστασοπούλου on ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ…
on