Με την συμμετοχή αθλητών από διάφορα μέρη της Ελλάδας διεξήχθησαν, χθες και σήμερα, οι Πανελλήνιοι Αγώνες Α΄ Κατηγορίας Αεροβόλου Όπλου στους Γαργαλιάνους.Παραβρέθηκαν οι: Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κόλλιας, Αντιδήμαρχος Γαργαλιάνων κ. Ε. Ανδρινόπουλος, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας κ. Ι. Καλκαβούρας, Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Θ. Δεληγιάννης, Ι. Αδραχτάς, Κ. Κυριακουλόπουλος, Ι. Ρούσσης, Π. Λαππα, Μαθιόπουλος και πλήθος κόσμου.
Αξίζει να υπογραμμίσουμε ότι το σκοπευτήριο Γαργαλιάνων είναι το καλύτερο από πλευράς εξοπλισμού σκοπευτήριο της Πελοποννήσου για αεροβόλο όπλο και ένα από τα καλύτερα της Ελλάδας.
Όλοι οι παρευρισκόμενοι ενθουσιάστηκαν από την άρτια διοργάνωση και τις υψηλές επιδώσεις των αθλητών που καταχειροκροτήθηκαν από όλους.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και ολόκληρο το Διοικητικό Συμβούλιο για την τόλμη τους να πάνε κόντρα στις αρνητικές διαθέσεις της τελευταίας Δημοτικής Αρχής Γαργαλιάνων και κατάφεραν, με την επιμονή και υπομονή τους, να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.
Για χρόνια προσπαθούσαν να πείσουν την τελευταία Δημοτική Αρχή να τους παραχωρήσει την αποθήκη του ΑΣΟ για να την μετατρέψουν, με δικά τους έξοδα και πολύ προσωπική εργασία των μελών του συλλόγου ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ, στο σκοπευτήριο που βλέπουμε σήμερα και μας κάνει όλους τους Γαργαλιανιώτες υπερήφανους. Γιατί άραγε δεν παραχώρησαν την αποθήκη στον Σκοπευτικό Σύλλογο από το 2005;
Τέτοιες καινοτόμες πρωτοβουλίες πολιτών πρέπει να αγκαλιάζονται όχι μόνο από όλους τους πολίτες αλλά κυρίως από την Δημοτική Αρχή. Το σκοπευτήριο Γαργαλιάνων, παρ’ όλα τα εύσημα που εισέπραξε για την διοργάνωση των αγώνων, «μπάζει» (νερό) από μερικά σημεία της οροφής. Ο κ. Δήμαρχος όπως και ο κ. Αντιδήμαρχος υποσχέθηκαν να κάνουν ότι μπορούν.
Όπως καταλαβαίνετε είναι κάπως δύσκολο ο αθλητής να κρατάει με το ένα χέρι το όπλο και με το άλλο… την ομπρέλα!
Φώτης Παναγιωτακόπουλος
Ο κ. Διον. Μπουλουλής είναι δεινός σκοπευτής!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ! ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΕΤΑΛΛΙΟ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΤΙ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΤΟΥΣ;