19.3 C
Gargaliánoi
Friday, June 9, 2023
spot_img
HomeΕΛΛΑΔΑΟ πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών καθηγητής Πελεγρίνης έχασε τον έλεγχο και εκβιάζει...

Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών καθηγητής Πελεγρίνης έχασε τον έλεγχο και εκβιάζει τον αντιπρύτανη του! ΣΑΠΙΛΑ ΠΑΝΤΟΥ…

Ο Πρύτανης κ. Πελεγρίνης

Ανεξέλεγκτες είναι οι διαστάσεις της πολεμικής ατμόσφαιρας που επικρατεί από χτες στους κόλπους της Πρυτανικής Αρχής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συγκεκριμένα ο Πρύτανης του Ε.Κ.Π.Α. κ. Θεοδόσης Πελεγρίνης μέσω ανακοίνωσης, η οποία είναι δημοσιευμένη στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Αθηνών ζήτησε την παραίτηση του στενού του συνεργάτη και… Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αστέριου Δουκουδάκη (http://www.uoa.gr/anakoinoseis-kai-ekdhloseis/anakoinoseis/proboli-anakoinwshs/anakoinwsh-toy-prytanh-sxetika-me-ton-antiprytanh-a-doykoydakh.html), εξαιτίας των αποκαλύψεων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Με επιστολή που στάλθηκε ηλεκτρονικώς σ’ όλη την Πανεπιστημιακή Κοινότητα και υπάρχει και αυτή στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου (http://www.uoa.gr/anakoinoseis-kai-ekdhloseis/anakoinoseis/proboli-anakoinwshs/anakoinwsh-apo-to-grafeio-antiprytanh-asterioy-doykoydakh.html), ο Αντιπρύτανης κ. Δουκουδάκης αρνείται να παραιτηθεί επικαλούμενος την αναξιοπιστία και την ύπουλη παγίδα που του έστησε ο Πρύτανης κ. Πελεγρίνης. Παράλληλα είναι έτοιμος να δώσει στη δημοσιότητα σειρά σκανδάλων στα οποία ο Πρύτανης κ. Πελεγρίνης έχει διαπράξει και να ασκήσει μήνυση εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμιση.

Πράγματι ο Πρύτανης κ. Πελεγρίνης δήλωνε μέχρι πριν μία εβδομάδα προς πάσα κατεύθυνση και φυσικά προς τον κ. Δουκουδάκη ότι οι κατηγορίες εναντίον του δεν ευσταθούν. Μάλιστα το ίδιο ανέφερε και στην Σύγκλητο, όπου συζητήθηκε το εν λόγω θέμα. Και ενώ όλοι οι Συγκλητικοί του επέρριπταν τις ευθύνες για το χειρισμό του θέματος λέγοντάς του ότι δεν είναι δικαστές για να δικάσουν τον κ. Δουκουδάκη (ελάχιστοι μόνο είπαν ότι πρέπει να παραιτηθεί), ο Πρύτανης εγκατέλειψε στα μισά την Συνεδρίαση και έφυγε τρέχοντας μπροστά στα έκπληκτα μάτια των Προέδρων των Σχολών του Πανεπιστημίου (είναι η δεύτερη συνεδρίαση της Συγκλήτου που ο Πρύτανης κ. Πελεγρίνης όπως και στην πρώτη συνεδρίαση αποχωρεί τρέχοντας στα μέσα της Συνεδρίασης). Στη συνέχεια αντί να παραπέμψει το θέμα στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, όπως όφειλε από την πρώτη στιγμή, για να αποδειχτεί η πιθανή αθωότητα του κ. Δουκουδάκη, έστειλε το παραπάνω συκοφαντικό email λέγοντας απίστευτα ψέματα για τον μέχρι πριν μία εβδομάδα έμπιστο συνεργάτη του. Δεν έχουν περάσει άλλωστε ούτε 9 μήνες από τότε που εκθείαζε τον χαρακτήρα και τα προσόντα του κ. Δουκουδάκη, θέλοντας να πάρει τις ψήφους της Οδοντιατρικής Σχολής για να καταφέρει να εκλεγεί Πρύτανης του ΕΚΠΑ.


Οι σκοτεινές όμως κινήσεις του δεν σταμάτησαν εκεί. Έπεισε τον Αναπληρωτή Πρόεδρο της Οδοντιατρικής Σχολής, Καθηγητή κ. Τσιχλάκη, να μαζέψει υπογραφές εναντίον του κ. Δουκουδάκη με αντάλλαγμα τί άραγε; Να τον εκλέξει Πρόεδρο και στη συνέχεια Αντιπρύτανη αν καταφέρει και οδηγήσει σε παραίτηση τον κ. Δουκουδάκη. Η πολεμική αυτή ατμόσφαιρα δηλώνει το νοσηρό κλίμα και το διεφθαρμένο περιβάλλον που επικρατεί στην Διοίκηση του Πρύτανη κ. Πελεγρίνη. Ας ελπίσουμε πως θα παρέμβει επιτέλους η κ. Διαμαντοπούλου και θα «σώσει» το ΕΚΠΑ από τον πιο μαύρο Πρύτανη που γνώρισε το Πανεπιστήμιο, αν και μάλλον ο κ. Πελεγρίνης βολεύει τα σχέδια της.

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. […] Η πολεμική αυτή ατμόσφαιρα δηλώνει το νοσηρό κλίμα και το διεφθαρμένο περιβάλλον που επικρατεί στην Διοίκηση του Πρύτανη κ. Πελεγρίνη. Ας ελπίσουμε πως θα παρέμβει η κ. Διαμαντοπούλου και θα «σώσει» το ΕΚΠΑ από τον πιο μαύρο Πρύτανη που γνώρισε το Πανεπιστήμιο, αν και μάλλον ο κ. Πελεγρίνης βολεύει τα σχέδια της. [πηγή: http://www.gargalianoi.com] […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Διαχειριστής on Το Έγκλημα του Δ.Ν.Τ.
ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ on ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ…
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ on spyropoulos-ika-makedonia-palace-660
Διαχειριστής on Πρώτα ήρθαν οι Αλβανοί…
ΤΡΙΦΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣΙΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
Διαχειριστής on Λαβράκι έδωσε ο Κουσελάς
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΤΣΙΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔ,ΠΟΛ,ΜΗΧ/ΚΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
βασιλης κιτσος on ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ…
Νικόλαος Γεωργακόπουλος on ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
Μαίρη Αναστασοπούλου on ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ…