19.3 C
Gargaliánoi
Friday, June 9, 2023
spot_img
HomeΕΛΛΑΔΑΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!!! του Θανάση Κάτσαρη

ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!!! του Θανάση Κάτσαρη

Είναι γεγονός , οτι οι περισσότεροι πολιτικοί που πέρασαν από το Ελληνικό Κοινοβούλιο τα τελευταία 30 χρόνια δεν επέδειξαν πατριωτική… συμπεριφορά και δεν υπερασπίστηκαν τα μακροπρόθεσμα συμφέροντα της χώρας μας, εκτός και αν δεχθούμε ότι είχαμε να κάνουμε με ηλίθιους…δε νομίζω όμως.

Όμως το μερίδιο ευθύνης όλων ημών που τους ψηφίζαμε τόσα χρόνια το έχουμε καταλογίσει? Συμπεριφερόμαστε λες και δεν ευεργετηθήκαμε παράλληλα με τους πολιτικούς και οι περισσότεροι εξ ημών και ιδιαίτερα οι επαγγελματικές τάξεις που σήμερα αντιδρούν με λύσσα και δείχνοντας ότι είναι αχόρταγοι…τρύπια βαρέλια.

Μερικά απ αυτά που εννοώ είναι τα εξής:

-μηχανικοί οι οποίοι είχαν μια εξασφαλισμένη αμοιβή από το κράτος, την οποία η βουλή των μηχανικών και των γιατρών τους εξασφάλισε

-μηχανικοί και εργολήπτες δημοσίων έργων….ας μην επεκταθούμε….υπάρχει πολύ βάθος

-φαρμακοποιοί με εξασφαλισμένο κέρδος και τζίρους που εκτινάχθηκαν στα ύψη τα τελευταία χρόνια, απολαμβάνοντας την συνεργασία φαρμακευτικών εταιριών και ιατρών. Απορώ δε πόσοι βγάζουν απ αυτό το φάρμακο…βιομηχανία, ιατρικός επισκέπτης, γιατρός, φαρμακοποιός….και μετά μιλάμε για αγροτικά προϊόντα και μεσάζοντες… γιατροί που εισέπρατταν και μάλλον εξακολουθούν, μίζες εκατομμυρίων από υλικά και μηχανήματα, από φακελάκια…εδώ κι αν υπάρχει βάθος-υπάλληλοι δημοσίου και ευρύτερου τομέα, με μισθούς παχυλούς, με συντάξεις και εφάπαξ παχυλά επίσης, με προίκες χιλιάδων ευρώ για τα παιδιά τους, με επιδόματα και κάθε είδους παροχές από το κράτος, χωρίς να δουλεύουν και με αντίτιμο την ψήφο τους, την ψήφο τους στο υπάρχον σύστημα που τους εξασφαλίζει τις θέσεις και τα προνόμια.

Όμως το σύστημα φαίνεται να μην αντέχει άλλο να χρηματοδοτεί τους νταβαντζήδες του (όλοι οι παραπάνω) και αντιδρά για να σώσει ότι μπορεί να σωθεί, ίσως και να αναδιανέμει… ,και όλοι αυτοί αντιδρούν με λύσσα και με αχαριστία προς το κράτος και τους @α@κες πολίτες, τους εκτός συστήματος που τους ανέχθηκαν τόσα χρόνια. Φάγατε, φάγατε, φάγατε, ναι όλοι μαζί, δίκιο έχει ο χοντρός, φτάνει ρε, φτάνει.

Thanassis Katsaris

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. Κύριε Κάτσαρη πιστεύετε ειλικρινά ότι το “σύστημα” σκοπό έχει να “σώσει ότι μπορεί να σωθεί”; Δεν βλέπετε πόσο σάπιο είναι το ίδιο το σύστημα; Φυσικά και το βλέπετε…Τα κομματόσκυλα έφαγαν και τρώνε και σήμερα, μόνο τα κομματόσκυλα. Ο χοντρομ@λ@κ@ς του ΠΑΣΟΚ μας έβριζε όλους χυδαιότατα. Ε, όχι κ. Κάτσαρη δεν είμαστε κοπρίτες. Κοπρίτες είναι τα κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
    Το σύστημα φοβάται και τρέμει μπας και ξυπνήσει ο κόσμος που παρακολουθεί και κάποια στιγμή θα κατέβει στους δρόμους. Τότε δεν θα πέσουν μόνο καρπαζιές σαν αυτές που έφαγε ο Χατζηδάκης από τους μπράβους του νέου Δημοκρατικού κόμματος…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Διαχειριστής on Το Έγκλημα του Δ.Ν.Τ.
ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ on ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ…
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ on spyropoulos-ika-makedonia-palace-660
Διαχειριστής on Πρώτα ήρθαν οι Αλβανοί…
ΤΡΙΦΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣΙΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
Διαχειριστής on Λαβράκι έδωσε ο Κουσελάς
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΤΣΙΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔ,ΠΟΛ,ΜΗΧ/ΚΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
βασιλης κιτσος on ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ…
Νικόλαος Γεωργακόπουλος on ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
Μαίρη Αναστασοπούλου on ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ…