15.3 C
Gargaliánoi
Wednesday, March 29, 2023
spot_img
HomeΕΛΛΑΔΑΑκούστε την συγκλονιστική ομιλία του Καμμένου στη Βουλή! "Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...

Ακούστε την συγκλονιστική ομιλία του Καμμένου στη Βουλή! “Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗΝ”… ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ!«Τον προηγούμενο μήνα ήρθαν να πάρουν τον Εβραίο γείτονα μου. Δεν φώναξα. Δεν ήμουν Εβραίος. Την προηγούμενη εβδομάδα ήρθαν και πήραν τον κομμουνιστή γείτονα μου. Δεν φώναξα. Δεν ήμουν κομμουνιστής. Εχθές ήρθαν και πήραν τον ομοφυλόφιλο γείτονα μου. Δεν φώναξα γιατί δεν ήμουν ομοφυλόφιλος. Σήμερα ήρθαν να πάρουν εμένα, αλλά δεν υπήρχε κανένας να φωνάξει».

Με αυτά τα λόγια του Μπρεχτ σήμερα μπορούμε να δούμε την ελληνική πραγματικότητα, γιατί όσοι και αν φωνάζουν πια, δεν ακούγονται.

Η Βουλή των Ελλήνων από τις 4 Ιουνίου του 2010 βρίσκεται υπό κατοχή.

Έχουν περάσει ένα μνημόνιο, για το οποίο συζητούμε στο ναό της Δημοκρατίας, το οποίο είναι αντισυνταγματική συμφωνία,  είναι παράνομη ψηφοφορία με λιγότερους από εκατόν ογδόντα Βουλευτές, διότι έτσι παραχωρεί εθνική κυριαρχία.

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, πρέπει κάποια στιγμή να ακούσουμε τις τελευταίες φωνές θεσμικών παραγόντων, οι οποίες θάβονται από τα εξαρτώμενα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που προβάλλουν άλλου είδους πρότυπα. Μόνο στα ιστολογία, στα μπλογκς και στις φωνές στους δρόμους ακούγονται οι αλήθειες έως ότου θα σταματήσουν και εμάς να φωνάζουμε και να μιλάμε σε αυτή εδώ τη Βουλή.

Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Δημήτρης Παξινός με ανακοίνωση του, με τίτλο «Αμετάκλητα και άνευ όρων» στις 16 Δεκεμβρίου είπε ότι με το άρθρο 14 παράγραφος 5 της σύμβασης η Ελλάδα παραιτείται αμετάκλητα και άνευ όρων από τις ασυλίες προστασίας της εθνικής κυριαρχίας. Τέτοιος πρωτόγνωρος όρος δεν συναντάται ούτε σε αποικιοκρατικές συμβάσεις, ένας όρος που παραβιάζει θεμελιώδεις αρχές του δικαίου σε όλα τα επίπεδα, του διεθνούς δικαίου, του Ευρωπαϊκού δικαίου, του Εθνικού δικαίου.

Και εν συνεχεία, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κλείνει λέγοντας: «Καλούμε την Ελληνική Βουλή να τοποθετηθεί επί της δανειακής σύμβασης, η οποία από τις 4 Ιουνίου έχει κατατεθεί σε αυτήν. Χωρίς κάποιο προηγούμενο παραδώσαμε με μόνη μια υπογραφή την εθνική μας κυριαρχία, ολόκληρη τη δημόσια περιουσία μας. Από της συστάσεως του νεοελληνικού κράτους είμαστε συνηθισμένοι να δανειοδοτούμαστε.(Η ανακοίνωση του ΔΣΑ συνεχίζει με τη φράση: Τέτοιους όρους, όμως, ο υ δ έ π ο τ ε αποδεχτήκαμε).»

Καταθέτω τη συγκεκριμένη ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο μπλογκ «kourdisto portokali». Οι εφημερίδες δεν τη φιλοξένησαν.

(Στο σημείο αυτό ο Βουλευτής κ. Παναγιώτης Κομμένος καταθέτει για τα Πρακτικό το προαναφερθέν έγγραφο, το οποίο βρίσκεται στο Αρχείο του Τμήματος Γραμματείας της Διεύθυνσης Στενογραφίας και Πρακτικών της Βουλής)

Καταθέτω ακόμα από την Ιερά Σύνοδο τη φωνή αγωνίας των Πατέρων της Συνόδου που λέει: «Δηλώνουμε ότι είμαστε μια χώρα υπό κατοχή και εκτελούμε εντολές των κυρίαρχων δανειστών μας.» Αυτά δεν τα λέει κανένας φανατικός, τα λέει η Ιερά Σύνοδος, οι Έλληνες Ιεράρχες και αυτή είναι ακόμη μια φωνή, η οποία και αυτή δεν ακούστηκε. Το καταθέτω στη βουλή.

Το πρόγραμμα που έχει οργανωθεί από ξένα κέντρα προκειμένου να απολεσθεί η εθνική κυριαρχία προχωράει κανονικά.

Συζητούμε εδώ μόνο για τα οικονομικά του προϋπολογισμού αυτού, συζητούμε για την επίθεση που γίνεται σε εργαζόμενους, σε συνταξιούχους, σε μικρομεσαίους επαγγελματίες, στην ελληνική οικογένεια και δεν συζητούμε γι΄ αυτά που παράλληλα συμβαίνουν στα εθνικά μας θέματα, γιατί εκεί είναι ο στόχος. Ο στόχος είναι η απώλεια της εθνικής κυριαρχίας.

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, την εβδομάδα που ήρθε ως έπαρχος ο Στρος Καν να μιλήσει στην επιτροπή της Βουλής, μη δεχόμενος ερωτήσεις παρά μόνο από συγκεκριμένους που θα υποδεικνύοντο, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δίπλα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και με τη σύμφωνη γνώμη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, έγινε δεκτή η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων της Δυτικής Θράκης, ως συνδυασμένη Κυβερνητική Οργάνωση με την Ευρωπαϊκή Ένωση!

Αυτό δε έγινε δεκτό και από τον Έλληνα αντιπρόσωπο! Τι σημαίνει αυτό κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ότι  καταργείται η Συνθήκη της Λωζάννης. Ξεκινάει ο αγώνας για την αυτονόμηση της Θράκης. Ξεκινάει ο αγώνας προκειμένου να παραδοθεί η Θράκη σ΄ ένα αυτόνομο κράτος τύπου Κοσσόβου. Έτσι ξεκίνησε το Κόσσοβο.

Και μάλιστα -προσέξτε- το καταστατικό αυτό είναι ένα καταστατικό, το οποίο γίνεται με τις ευλογίες των Γερμανών και κατατίθεται στο Ειρηνοδικείο του Γκίσσεν της Γερμανίας.

Καταθέτω το σύνολο ταυ καταστατικού αυτής εδώ της οργάνωσης, η οποία είναι συνδυασμένη πλέον με την Ευρωπαϊκή Ένωση και είναι ο προάγγελος της προσπάθειας αυτονόμησης της Ελληνικής Θράκης, δηλαδή της απώλειας εθνικού εδάφους που η Ελληνική Κυβέρνηση συνομολόγησε και όσοι ψηφίσουμε αυτόν τον Προϋπολογισμό συνεχίζουμε να συνομολογούμε.

(Στο σημείο αυτό ο Βουλευτής κ. Παναγιώτης Κομμένος καταθέτει για τα Πρακτικά το προαναφερθέν έγγραφο, το οποίο βρίσκεται στο Αρχείο του Τμήματος Γραμματείας της Διεύθυνσης Στενογραφίας και Πρακτικών της Βουλής)

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με τις προσπάθειες που ξεκινούν σε εθνικά θέματα για τη δημιουργία δήθεν μειονοτικών θεμάτων και σε άλλες περιοχές.

Έχουμε την αναφορά στη λεγόμενη «αρβανίτικη μειονότητα».

Βγαίνει μια εφημερίδα της Ηπείρου ο ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ, η οποία πριν από μια εβδομάδα – την εβδομάδα που επισκέφθηκε ο Στρος Καν τη Βουλή – και ανέφερε ότι οι δήθεν τσάμηδες, οι σφαγείς δηλαδή των Ελλήνων Ηπειρωτών, οι συνεργάτες των Ναζί και των Ιταλών φασιστών, αυτοί οι οποίοι αιματοκύλησαν την Ήπειρο, βγαίνουν λέει και στις 24 Ιουνίου, που είναι η μέρα της γενοκτονίας τους, θα κάνουν τη γιορτή αυτή του μίσους όχι στους Αγίους Σαράντα, που καταπίεζαν επί χρόνια τον ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου, αλλά στην Ηγουμενίτσα!

Την ίδια εβδομάδα, μέσω αυτής της Ομοσπονδίας Τούρκων της Δυτικής Θράκης βγαίνει τσιτάτο, το οποίο καταθέτω και στο οποίο ουσιαστικά προαναγγέλλεται το ξεκίνημα μίας προσπάθειας για δημιουργία μειονοτικού θέματος και αποκατάστασης των περιουσιών των συνεργατών των Ναζί στην περιοχή της Ηπείρου. Και εμείς, δεν ασχολούμαστε με αυτά, αλλά κατευθυνόμαστε εκεί που μας οδηγούν οι δανειστές και οι τοκογλύφοι, δηλαδή να συζητούμε για την επίθεση που γίνεται στον ελληνικό λαό. Κι είναι μεγάλη η επίθεση. Αλλά η παράλληλη επίθεση είναι αυτή που θα πρέπει να μας απασχολήσει.(Στο σημείο αυτό απευθυνόμενος σε υπουργό της κυβέρνησης που αποχωρεί λέει: Φύγετε κύριε Υπουργέ, πηγαίνετε βόλτα.)

Καταθέτω, επίσης, σχετικό δημοσίευμα.

(Στο σημεία αυτό ο Βουλευτής κ. Παναγιώτης Κομμένος καταθέτει για τα Πρακτικά το προαναφερθέν έγγραφο, το οποίο βρίσκεται στο αρχείο του Τμήματος Γραμματείας της Διεύθυνσης Στενογραφίας και Πρακτικών της Βουλής)

Την ίδια στιγμή αναφέρονται σε μακεδονική μειονότητα, αναφέρονται σε βλάχικη μειονότητα και ξεκινάει ο αγώνας για τη μείωση της εθνικής μας κυριαρχίας. (Στο σημείο αυτά ο Βουλευτής κ. Παναγιώτης Κομμένος καταθέτει για τα Πρακτικά το προαναφερθέν έγγραφο, το οποίο βρίσκεται στο αρχείο του Τμήματος Γραμματείας της Διεύθυνσης Στενογραφίας και Πρακτικών της Βουλής)

Έχουμε μια επίθεση, η οποία γίνεται  από τη Γερμανία και από τους τοκογλύφους σε όλα τα επίπεδα.

Πριν από μια εβδομάδα η Cosmote χρηματοδότησε τη διαφημιστική καμπάνια της Nokia, όπου ουσιαστικά απαλείφεται από τους χάρτες της Nokia, των κινητών σας, οι χάρτες της Κύπρου. Και μας απαντάνε, στο μπλογκ Olympia.gr ότι λέει η Nokia σέβεται το διεθνές δίκαιο και θα σας απαντήσει καταλλήλως ως υπεύθυνη. Ποιος το υπογράφει; Το υπογράφει η εταιρεία Civitas. Το καταθέτω στη Βουλή.

(Στο σημείο αυτό ο Βουλευτής κ. Παναγιώτης Κομμένος καταθέτει για τα Πρακτικά το προαναφερθέν έγγραφο, το οποίο βρίσκεται στο αρχείο του Τμήματος Γραμματείας της Διεύθυνσης Στενογραφίας και Πρακτικών της Βουλής)

Η εταιρεία Civitas δηλαδή η εταιρεία η διαφημιστική που είναι σύμβουλος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, η εταιρεία που είναι σύμβουλος της SΙΕΜΕΝS, η εταιρεία η οποία αυτή τη στιγμή πλήρωσε 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

(Στο σημείο αυτό κτυπάει το κουδούνι λήξεως του χρόνου ομιλίας του κυρίου Βουλευτή)

Τελειώνω, κυρία Πρόεδρε,

Η Εξεταστική της SΙΕΜΕΝS βρήκε τις απάτες που είχε κάνει στη Ρουμανία και τη Βουλγαρία με off-shore εταιρείες του Ο.Τ.Ε. στην Κύπρο. Η ίδια εταιρεία που έχει το κόμμα της κυρίας Μπακογιάννη.

Βλέπουμε εδώ πέρα, ότι η επίθεση πλέον είναι γενικευμένη. Είναι επίθεση εθνική.

Σήμερα – Χθες βράδυ πήγε στα Ναυπηγεία Σκαραμάγκα το υποβρύχιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ. Μάδαγε στο δρόμο. Φεύγαν όλα τα προστατευτικά καλύμματα και έχασε το σόναρ σε μια φουρτούνα 8 μποφόρ. Το συγκεκριμένο υποβρύχιο είναι αυτό που με τη μεσολάβηση του Νίκου Παπανδρέου πήγε μέσω Κατάρ να πουληθεί -και θα πουληθεί- με ενδιάμεσο γνωστό από τα παλιά του ΠΑΣΟΚ δανειστή στο Πακιστάν, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι.

Αυτά όλα γίνονται ταυτόχρονα και η επίθεση που δέχεται η πατρίδα μας είναι μια επίθεση που απαιτεί -η τελευταία ευκαιρία για το Κοινοβούλιο- να αντιδράσουμε όλοι μαζί, να ενώσουμε τις φωνές μας, να αφήσουμε στο πλάι τις ιδεολογικές μας διαφορές και να πούμε: «Όχι, η πατρίδα μας δεν παραδίδετε, η Ελλάδα δεν σκλαβώνεται. Δεν υποκύπτουμε στους τοκογλύφους που δανείζουν τα μισά επιτόκια τις υπόλοιπες χώρες, χωρίς να διεκδικούν παράδοση της εθνικής τους κυριαρχίας!»

Εάν δεν γίνει αυτό, το μόνο που απομένει είναι η ακροτελεύτια διάταξη του Συντάγματος, που επαφίεται η τήρηση του Συντάγματος στον πατριωτισμό των Ελλήνων.

Ευχαριστώ, κυρία Πρόεδρε.

RELATED ARTICLES

2 COMMENTS

  1. Πόσο διαφορετική θάταν η Βουλή αν αρχηγός της ΝΔ ήταν ο Καμμένος, του ΠΑΣΟΚ η Σακοράφα, του ΚΚΕ η Κανέλη και του ΛΑΟΣ ο Βερόπουλος!!! Εμείς με τα μυαλά που έχουμε κάναμε άλλες επιλογές ή επικροτήσαμε τις επιλογές που έκαναν …άλλοι για μας. Τόσο μακάκες είμαστε.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Διαχειριστής on Το Έγκλημα του Δ.Ν.Τ.
ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ on ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ…
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ on spyropoulos-ika-makedonia-palace-660
Διαχειριστής on Πρώτα ήρθαν οι Αλβανοί…
ΤΡΙΦΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣΙΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
Διαχειριστής on Λαβράκι έδωσε ο Κουσελάς
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΤΣΙΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔ,ΠΟΛ,ΜΗΧ/ΚΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
βασιλης κιτσος on ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ…
Νικόλαος Γεωργακόπουλος on ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
Μαίρη Αναστασοπούλου on ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ…
spider on