18.3 C
Gargaliánoi
Saturday, March 25, 2023
spot_img
HomeΕΛΛΑΔΑΑνοιχτή επιστολή της Προέδρου Ξενοδόχων & Ιδιωτ. Τουριστικών Καταλυμ. Τριφυλίας, προς τον...

Ανοιχτή επιστολή της Προέδρου Ξενοδόχων & Ιδιωτ. Τουριστικών Καταλυμ. Τριφυλίας, προς τον επερχόμενο Δήμαρχο κ. Κ. Κόλλια.

Αξιότιμε κύριε Κόλλια ,

Με την παρούσα ανοικτή επιστολή μας, θα θέλαμε αρχικά να σας συγχαρούμε για την εκλογή σας ως Δημάρχου του νεοσύστατου δήμου Τριφυλίας και να ευχηθούμε σε σας και τους συμβούλους του νέου Δημοτικού συμβουλίου να διαγράψετε πετυχημένη πορεία πραγματοποιώντας τους σκοπούς και τους στόχους σας για την ανάπτυξη της Τριφυλίας.

Εκτιμούμε πραγματικά την πρωτοβουλία σας να συναντηθείτε με παράγοντες , συλλόγους και διαφόρους φορείς της Τριφυλίας προκειμένου να ενημερωθείτε για τα προβλήματα και θέματά τους αλλά και να συζητήσετε μαζί τους για τις προοπτικές επίλυσής τους . Αναρωτηθήκαμε όμως γιατί δεν κληθήκαμε και εμείς σε κάποια από τις συναντήσεις αυτες…

Θα θέλαμε λοιπόν να σας υπενθυμίσουμε την ύπαρξη της δικής μας Ενωσης (Ξενοδόχων & Ιδ. Τουρ. καταλυμάτων Τριφυλίας), της πρώτης όπως έχουμε πολλές φορές αναφέρει που αφορά στην έννοια “Τριφυλία”, με τα παλαιότερα μάλιστα και πιο διευρυμένα σύνορα της. Βέβαια την ύπαρξή μας τη γνωρίζατε όταν τρεις μέρες πριν την Κυριακή των πρώτων εκλογών μας καλέσατε για συζήτηση, αλλά όπως σας εξηγήσαμε στο χρόνο που επιθυμούσατε, στην κορύφωση δηλαδή του προεκλογικού αγώνα, θα ήταν δύσκολο να πραγματοποιηθεί ουσιαστικός και όχι εθιμοτυπικός και ήσσονος σημασίας διάλογος για το μέγιστο ζήτημα του Τουρισμού.

Μετεκλογικά όμως δεν καταλαβαίνουμε γιατί δεν κληθήκαμε σε ανοικτό και ουσιαστικό διάλογο μαζί σας, όπως κάνατε με όλους τους φορείς και τους συλλόγους της Τριφυλίας. ‘Αραγε το κεφάλαιο Τουρισμός είναι ελάσσονος σπουδαιότητας για το νέο Δημοτικό συμβούλιο ?

Στην Ελλάδα και ειδικά στο νομό Μεσσηνίας , ειδικότερα δε στην Δυτική Μεσσηνία, ο Τουρισμός αναμφισβήτητα αντιμετωπίζεται ως θέμα υψίστης σημασίας, αφού μπορεί να ενισχύσει την περιοχή τόσο σε οικονομικό επίπεδο (αύξηση εισοδήματος, κεφαλαίου, επενδύσεων) . όσο και σε κοινωνικό ( είτε άμεσα, δημιουργώντας θέσεις απασχόλησης και αποτρέποντας την μετανάστευση αλλού , είτε έμμεσα, ενισχύοντας τις επιχειρήσεις που παράγουν προϊόντα που καταναλώνουν οι φορείς του Τουρισμού)

Θεωρούμε λοιπόν ότι οφείλατε να θέτατε ως πρώτη προτεραιότητα μια συνάντηση με τους επιχειρηματίες του Τουρισμού στην Τριφυλία (εμάς τους ξενοδόχους αλλά και τους εστιάτορες και τους ιδιοκτήτες των cafe – bars, ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων μέσων μεταφοράς , ιδιοκτήτες taxi  ).

Επειδή στον Τουρισμό δεν περισσεύει κανείς , θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε, όπως έχουμε άλλωστε αποδείξει καθ’ όλη τη διάρκεια της δραστηριότητάς μας από τη συνεργασία μας με τους προηγούμενους δημάρχους της επαρχίας Τριφυλίας, ότι μας διακατέχει αυτοδιοικητικό πνεύμα , οτι έχουμε ανοικτούς ορίζοντες και δεν είμαστε κατευθυνόμενοι, ότι προτάσσουμε το κοινό καλό της περιοχής μας και ότι είμαστε πρόθυμοι να συζητήσουμε και να συνεργαστούμε μαζί σας, όπως θα κάναμε άλλωστε με όποιον ηγούνταν του νέου δήμου μας . Είμαστε σίγουροι ότι πολύ σύντομα θα πραγματοποιηθεί ο μεταξύ μας διάλογος και ότι θα έχουμε τη χαρά και την τιμή να συζητήσουμε όλοι μαζί για τα θέματα που άπτονται άμεσα της ανάπτυξης στην Τριφυλία.

Εν κατακλείδι αναμένουμε την πρόσκλησή σας.

Με τιμή

Γεωργία Ιω. Χριστοδούλου

Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων & ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Διαχειριστής on Το Έγκλημα του Δ.Ν.Τ.
ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ on ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ…
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ on spyropoulos-ika-makedonia-palace-660
Διαχειριστής on Πρώτα ήρθαν οι Αλβανοί…
ΤΡΙΦΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣΙΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
Διαχειριστής on Λαβράκι έδωσε ο Κουσελάς
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΤΣΙΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔ,ΠΟΛ,ΜΗΧ/ΚΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
βασιλης κιτσος on ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ…
Νικόλαος Γεωργακόπουλος on ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
Μαίρη Αναστασοπούλου on ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ…
on