4.3 C
Gargaliánoi
Monday, January 30, 2023
spot_img
HomeΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙΕπιστολή στον κ. Κ. Κόλλια

Επιστολή στον κ. Κ. Κόλλια

από τον εκδότη της “Φωνής του Πολίτη”                                                        

Αγαπητέ κύριε Κόλλια,

Στους Γαργαλιάνους είμαστε πληγωμένοι, και δύσπιστοι.

Σήμερα πλέον δεν πιστεύουμε εύκολα τις εντυπωσιακές υποσχέσεις των πολιτικών!  Όπως είπε στην Θεσσαλονίκη ο κ. Σαμαράς,

«Πείτε μας την Αλήθεια!! Γιατί το ψέμα, μας έχει πεθάνει!».Κύριε Κόλλια,  έχετε βέβαια το χρίσμα του κόμματος της Ν.Δ. αλλά για να γίνεται δήμαρχος Τριφυλίας χρειάζεστε φυσικά και το χρίσμα των ψηφοφόρων. Οι ψηφοφόροι των Γαργαλιάνων έχουμε προδοθεί από τις δημοτικές μας αρχές των τελευταίων 8 ετών και απαιτούμε λύσεις στα μακροχρόνια προβλήματα του τόπου μας. Ζητούμε από τους υποψήφιους Δημάρχους να αναγνωρίσουν αυτά τα προβλήματα και να δεσμευτούν δημόσια  για την λύση των.

Δεν ζητάμε περισσότερα από όσα δικαιούμαστε να έχουμε.

  1. Έχουμε δικαίωμα σε καθαρό νερό ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΧΡΗΣΗ και όχι νερό με βοθρολύματα…
  2. Έχουμε δικαίωμα να έχουμε και στους Γαργαλιάνους βιολογικό καθαρισμό όπως έχουν τα Φιλιατρά, η Κυπαρισσία, η Χώρα και σχεδόν όλες οι πόλεις και κωμοπόλεις της Μεσσηνίας.
  3. Έχουμε δικαίωμα να έχουμε ασφαλτοστρωμένους αγροτικούς δρόμους όπως έχουν τα Φιλιατρά και η Κυπαρισσία.
  4. Έχουμε δικαίωμα στη Νόμιμη και υγιεινή διαχείριση των απορριμμάτων μας και όχι κάψιμο των  σκουπιδιών όπως γίνεται παράνομα εδώ και 8 χρόνια σε βάρος της υγείας όλων μας.
  5. Έχουμε το δικαίωμα να επαναλειτουργήσει το τουριστικό μας προς όφελος του Δήμου και όχι κάποιου τρωκτικού της δημοτικής αρχής.
  6. Έχουμε δικαίωμα στη δημιουργία προγραμμάτων για τα νέα παιδιά των Γαργαλιάνων ώστε να τα σώσουμε από τα ναρκωτικά.
  7. Έχουμε δικαίωμα στην δημιουργία ΚΑΠH στους Γαργαλιάνους όπως έχουν  όλες οι άλλες πόλεις της Ελλάδος.
  8. Έχουμε δικαίωμα επαναλειτουργίας των ιαματικών λουτρών του Βρομονερίου προς όφελος του Δήμου.
  9. Και τέλος έχουμε δικαίωμα να έχουμε και εμείς έναν περιφερειακό δρόμο όπως έχουν σχεδόν όλες οι άλλες πόλεις του δικού μας μεγέθους.

Όλα τα παραπάνω μας είχε υποσχεθεί ότι θα τα πραγματοποιήσει η σημερινή δημοτική αρχή αλλά μας εξαπάτησε… Αυτό που πονάει περισσότερο είναι ότι μας εξαπάτησε δυο φορές… Αντί να κάνουν τα παραπάνω έργα μας έκαναν χωριό… Το κόστος μάλιστα για όλα αυτά τα έργα που μας υποσχέθηκαν, αλλά δεν τα έκαναν, είναι πάνω από 4.000.000 ευρώ. Είμαστε ίσως ο πιο υπερχρεωμένος δήμος της Ελλάδας με παρόμοιο πληθυσμό. Γι’ αυτό κ. Κόλλια συγχωρέστε μας τον θυμό μας και την δυσπιστία μας.

Εσείς, κ. Κόλλια τι προτίθεστε να κάνετε, ούτως ώστε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη μας, στα καυτά αυτά θέματα; Περιμένουμε τις απαντήσεις σας σε αυτά τα θέματα για τα οποία η σημερινή δημοτική αρχή μας είπε ψέματα…  Γι‘ αυτό τούτη τη φορά θα είμαστε περισσότερο προσεκτικοί για το που θα βάλουμε την ψήφο μας. Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να βοηθήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο για την πραγματοποίηση όλων των παραπάνω δίκαιων αιτημάτων μας. Οι 5,500 περίπου ψηφοφόροι των Γαργαλιάνων περιμένουν να δεσμευτείτε  (αν φυσικά μπορείτε) και τότε θα κερδίσετε και τις ψήφους μας. Μη μας τάζετε ελπίδες… αν το κάνετε θα μας βρείτε αδιάφορους στον αγώνα σας.

Πιστεύουμε ότι η επιλογή ανθρώπων που έχουν συνεργαστεί με τον σημερινό δήμαρχο (και από τις δυο πλευρές) σε αποφάσεις που έβλαπταν τους Γαργαλιάνους τα τελευταία 8 χρόνια, θα έχει σαν αποτέλεσμα την αδιαφορία του κόσμου στον συνδυασμό σας. Είναι κάπως απίθανο να σας ψηφήσουμε αν θα επιλέξετε για υποψήφιο σύμβουλο αυτόν που «συμφωνούσε απόλυτα» με την απόφαση της τρόϊκας Γαργαλιάνων να δίνουμε νερό (που δεν έχουμε) στην ΠΟΤΑ και για αντάλλαγμα να παίρνουμε  τα σκουπίδια της…                        Ήλθε η ώρα να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι!

Φώτης Παναγιωτακόπουλος

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Διαχειριστής on Το Έγκλημα του Δ.Ν.Τ.
ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ on ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ…
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ on spyropoulos-ika-makedonia-palace-660
Διαχειριστής on Πρώτα ήρθαν οι Αλβανοί…
ΤΡΙΦΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣΙΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
Διαχειριστής on Λαβράκι έδωσε ο Κουσελάς
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ on Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα!
ΤΣΙΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔ,ΠΟΛ,ΜΗΧ/ΚΟΣ on Καζάκης ΕΠΑΜ
βασιλης κιτσος on ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ…
Νικόλαος Γεωργακόπουλος on ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
Μαίρη Αναστασοπούλου on ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ…