Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ΕΛΛΑΔΑ

“Το Μνημόνιο είναι ευτυχία για τον τόπο” (Θ. Πάγκαλος)

Την δήλωση έκανε κατά την απονομή βραβείων επιχειρηματικότητας «Κούρος 2010» ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Τσολάκογλου συνεχίζοντας την προκλητική του στάση απέναντι στο δοκιμαζόμενο  Ελληνικό λαό.
Το θράσος και η αλαζονεία περισσεύει για τον κύριο μαζί τα φάγαμε.
Ας δούμε τι δήλωσε ο τροφαντός κος Πάγκαλος: ….

Ως ευτυχία για τον τόπο χαρακτήρισε το Μνημόνιο ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Θεόδωρος Πάγκαλος στον σύντομο χαιρετισμό που απεύθυνε χθες στην εκδήλωση για την απονομή των ετήσιων βραβείων επιχειρηματικότητας «Κούρος 2010». «Το μνημόνιο είναι ευτυχία για τον τόπο. Όχι για την κακή του πλευρά, αλλά γιατί μας δίνει τη μοναδική ευκαιρία να κάνουμε ριζική αναδιάρθρωση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος.
Το «παρών» στην εκδήλωση της Λέσχης Επιχειρηματικότητας για τα βραβεία «Κούρος 2010» έδωσε εκτός από τον κ. Πάγκαλο και ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου.

Σχετικά Άρθρα

Ένα σχόλιο

  1. Δυστηχώς, αυτός ο κύριος δεν ξέρει τι θα πεί πείνα, ή στη χειρότερη των περιπτώσεων…νηστεία!
    Θέλει το ψωμί του κοσμάκη να δίδεται από το περίσσευμα του βουτύρου της άρχουσας τάξης!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading