ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΔΙΕΘΝΗΕΛΛΑΔΑ

Το δωμάτιο διαλογισμού στο κτίριο του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Το δωμάτιο έχει σχεδιαστεί σαν μια πυραμίδα που βρίσκεται ξαπλωμένη στο πλάι με μια τοιχογραφία στη θέση του επιστέγασματος (δηλαδή, στην κορυφή της πυραμίδας .)
Είναι ένα μικρό δωμάτιο που δεν έχει παράθυρα. Στο κέντρο της αίθουσας εχει ένα υψηλό βωμό από πέτρα altar φτιαγμένη από σκούρο γκρι κρυσταλλικό μεταλλεύμα. Η πέτρα είναι εξαιρετικά μαγνητική και διαθέτει πόλωση. Το ….
δωμάτιο είναι χαμηλού φωτισμού, ωστόσο μια μικρή δέσμη φωτός από ένα φακό στο ταβάνι επικεντρώνεται στο βωμό.
Ο Dag Hammarskjold, πρώην Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, περιγράφει αυτή την κεντρική πέτρα ως “σύμβολο του θεού του συνόλου.”
“Το δωμάτιο διαλογισμού στο κτίριο του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, που σχεδιάστηκε από τον Dag Hammarskjold, περιέχει backless πάγκοι – όπως ο ίδιος έγραψε:« για τους άνδρες που έρχονται εδώ, θα έχει αρκετή δύναμη για να στηρίξουν τις πλάτες τους ».
Σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με οξείες γωνίες, Υπάρχει ένας 6,5 τονων ( ολόκληρο το κτίριο έπρεπε να ενισχυθεί) μαύρος βωμός σιδηρομεταλλεύματος Altar που μου θυμίζει Αβραάμ και Ισαάκ και όλες τις θυσίες – μυθολογικές και ιστορικές – σπαθιά και το τέλος των πολέμων. “

 

hellasxg.blogspot.com

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi Online News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading