ΕΛΛΑΔΑΥΓΕΙΑ

ΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ “ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΝ” ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ. 5.000 ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΑ “ΜΥΡΩΔΑΤΟ” ΞΕΡΙΖΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Ολόκληρη επιχείρηση έχουν στήσει οι άνδρες της Ασφάλειας Λάρισας για να ξεριζώσουν την χασισοφυτεία με 4.000 έως 5.000 δενδρύλλια κάνναβης, που τελικά εντοπίζεται στα όρια των νομών Καρδίτσας και Φθιώτιδας.

Το ακριβές μέρος βρίσκεται στην ορεινή περιοχή του χωριού Ροβολιάρι της Μακρακώμης.

Οι αστυνομικοί, μετά από πληροφορίες που είχαν, εντόπισαν χθες τη φυτεία και μέχρι στιγμής προσπαθούν με διάφορους τρόπους να την προσεγγίσουν.

Χωματουργικά μηχανήματα του δήμου Μακρακώμης, που εργάζονται από νωρίς το πρωί, δεν έχουν φτάσει ακόμη στα συγκεκριμένα σημεία, ενώ στην περιοχή περιμένουν φορτηγά αυτοκίνητα της αστυνομίας για να μεταφέρουν τα χιλιάδες δενδρύλλια κάνναβης που θα εκριζωθούν.

Σημειώνεται ότι η περιοχή είναι δύσβατη και απόκρημνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από χθες που εντοπίστηκε η φυτεία έως σήμερα, έχουν γίνει αρκετές προσαγωγές στην Αστυνομική Διεύθυνση της Λάρισας, αλλά, προς το παρόν, δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.

Ωστόσο, από κατοίκους της περιοχής έγινε γνωστό ότι προσήχθησαν τρεις, που αναζητήθηκαν στις οικίες τους, εκ των οποίων δύο αφέθηκαν, αργότερα, ελεύθεροι.

Οι πρώτες πληροφορίες υπογραμμίζουν πως πρόκειται για τη μεγαλύτερη φυτεία χασίς που έχει εντοπιστεί ενώ κάποιοι κάνουν, ακόμη, λόγο για πάνω από 5.000 χασισόδεντρα, χωρίς όμως να έχει συλληφθεί κάποιος επ’ αυτοφώρω κατά τη διάρκεια εργασιών περιποίησής της.

lamiastar.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Discover more from Gargalianoi Online News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading