ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙΕΚΛΟΓΕΣΕΛΛΑΔΑΤΡΙΦΥΛΙΑ

Συμβουλές Καλοφωλιά προς τους υποψηφίους Δημάρχους. Τί έργα έχει “ανάγκη η περιοχή μας” !…

 DSC_3519-Copy-189x300Ο Δήμαρχος Γαργαλιάνων κ. Σταύρος Καλοφωλιάς

Δεν υπάρχει απερχόμενος δήμαρχος σ’ όλο το κόσμο που να συμβουλεύει τους νέους υποψήφιους δημάρχους με δημόσια επιστολή, να φτιάξουν τα έργα που ό ίδιος είχε υποσχεθεί ότι θα κάνει πριν 8 χρόνια και δεν τα έκανε… Παρέλαβε τον Δήμο με περίπου 250.000 μετρητά.  Η διαχείρηση του “Γηροκομείου” πέρασε στα χέρια του δήμου για να το …προστατέψει από τους κλέφτες και να το …αξιοποιήσει!  Στις 9-5-2007 με αρ. πρωτοκόλου 3003 η Δημοτική Αρχή, σαν προστάτης   πλέον και διαχειριστής του Γηροκομείου Γαργαλιάνων, έγινε και διαχειριστής των χρημάτων που είχε το ταμείο του Γηροκομείου που ανέρχονταν στο ποσό των 61.395,44 ευρώ (τραπεζικός λογαριασμός). Κύριε Δήμαρχε τα χρήματα αυτά του γηροκομείου υπάρχουν ακόμα στο λογαριασμό ή μήπως πήγαν κι αυτά για την κατασκευή των έργων που υποσχεθήκατε το 2002 και το 2006; Εμείς συνεχίζουμε να ψάχνουμε για να βρούμε τα έργα που “έγιναν” και έχουν χρεώσει το Δήμο περίπου 4.500.000 ευρώ…  Ένας “Απολογισμός Πεπραγμένων” είναι επιβεβλημένος δεν νομίζετε κ. Δήμαρχε; Θα μας κάνετε γνωστά όλα αυτά τα έργα υποδομής που φτιάξατε ή και φτιάχνετε σήμερα για να σταματήσουμε επιτέλους να τα ψάχνουμε… Η εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” δυστυχώς δεν δημοσιεύει τον πίνακα των έργων για να μάθει ο κόσμος τα έργα σας και όχι μόνο οι τρεις υποψήφιοι δήμαρχοι.

Γιατί δεν τον “στρίμωξε” η τότε αντιπολίτευση να κάνει Απολογισμό Πεπραγμένων;

Ίσως να μην πρόλαβε να κάνει τα έργα που υποσχέθηκε επειδή ήταν απασχολημένος να πιέζει το Δ.Σ. για την έκδοση   “ομόφωνων αποφάσεων” εναντίον της …διαφάνειας. Αποφεύγατε την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Γαργαλιάνων όπως ο διάβολος το λιβάνι… Παθένατε κυριολεκτικά σοκ με το που βλέπατε την κάμερα να σας βιντεοσκοπεί. Το γιατί είναι είναι πλέον οφθαλμοφανές σε όλους… Το μεγαλύτερο κακό για το τόπο ήταν που οι αποφάσεις του Δ.Σ. εναντίον της διαφάνειας ήταν …ομόφωνες.

Απολαύστε το θράσος του “νεκροθάφτη” του Δήμου Γαργαλιάνων (Δήμος για 2 ακόμα μήνες…).

Στην “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” (23/10/10 σελίδα 19) διαβάσαμε και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας…

“Επιστολή στους υποψήφιους δημάρχους Τριφυλίας έστειλε ο δήμαρχος Γαργαλιάνων Σταύρος Καλοφωλιάς με την οποία τους ενημερώνει για τα προγραμματισμένα έργα υποδομής του δήμου. Στην επιστολή του ο κ. Καλοφωλιάς μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Με την παρούσα μας θέλουμε αφενός να σας ευχηθούμε καλή δύναμη, καλό και δημιουργικό προεκλογικό αγώνα, ώστε ο νέος Δήμος Τριφυλίας να συγκροτηθεί με άξιο και ικανό πολιτικό προσωπικό και θέσεις – προγράμματα που θα ικανοποιούν τις σημερινές και μελλοντικές ανάγκες του νέου δήμου και των πολιτών του. Σας γνωρίζουμε ότι τόσο η δημοτική αρχή του Δήμου Γαργαλιάνων όσο και οι υπηρεσίες του είναι στην διάθεσή σας για κάθε συνεργασία και πληροφόρηση που θα κρίνετε αναγκαία για την καλύτερη γνώση του δήμου μας. Επίσης σας επισυνάπτουμε πίνακα των σχεδιαζόμενων έργων υποδομής του δήμου μας, τα οποία θεωρούμε ότι πρέπει αφενός να τα γνωρίζετε και αφετέρου να ενσωματώσετε στο πρόγραμμά σας, αφού τα έργα αυτά αποτελούν πρώτης προτεραιότητας έργα που καλύπτουν βασικές ανάγκες της περιοχής μας. Τέλος θα ήταν μεγάλη μου χαρά να συναντηθούμε και να συζητήσουμε τα ζητήματα που απασχολούν το νέο δήμο, στα πλαίσια του νέου αυτοδιοικητικού θεσμού όπως διαμορφώθηκε με τη μεταρρύθμιση του νόμου του «Καλλικράτη».

Στον σχετικό πίνακα που έχει αποσταλεί αναφέρονται τα έργα, η σκοπιμότητά τους, η φάση ωρίμανσης, η χρηματοδότηση και ο φορέας υλοποίησης.

Στην κατηγορία μεγάλα έργα συμπεριλαμβάνονται: η αποχέτευση – βιολογικός καθαρισμός, γυμνάσιο – λύκειο, αλιευτικό καταφύγιο Μαραθόπολης, περιφερειακός δακτύλιος Γαργαλιάνων, βελτίωση οδού Γαργαλιάνων – Βάλτας, εμπλουτισμός υδραγωγείου Συνδέσμου Υδρευσης Τέλλος Αγρας, πολεοδομικός σχεδιασμός οικισμών, αθλητικό κέντρο Γαργαλιάνων, ιστιοπλοϊκό κέντρο Μαραθόπολης, ανάπλαση παραλιακής ζώνης Μαραθόπολης.

Στα μεσαία έργα: η κατασκευή δικτύου ύδρευσης περιοχής «Λαγκουβάρδου», εμπλουτισμός υδραγωγείων Βάλτας – Γαργαλιάνων, κατασκευή κερκίδων – αποδυτηρίων γηπέδου Γαργαλιάνων, αναβάθμιση – εξωραϊσμός «Αποθήκης 186», 2ο Νηπιαγωγείο Γαργαλιάνων, 1ο Νηπιαγωγείο Γαργαλιάνων, δρόμος Γαργαλιάνοι – Λεύκη – Τραγάνα, ανάπλαση κεντρικού τομέα Γαργαλιάνων.

Τέλος στην αξιοποίηση ακινήτων και δημοτικής περιουσίας περιλαμβάνονται ο Τουριστικός Ξενώνας Γαργαλιάνων και το Γηροκομείο Γαργαλιάνων.”

Εσείς τι λέτε; Δεν είναι πράγματι πρωτότυπο αυτό που έκανε ο κ. Καλοφωλιάς;

Φωτογραφίες του “ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ” Γαργαλιάνων όπως το κατάντησε ο κ. Καλοφωλιάς

DSC00971 DSC00983 DSC00991 DSC00996 ΔΩΜΆΤΙΟ ΝΟ. 3 (ΔΥΚΛΙΝΟ) ΜΕ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ , ΧΩΡΙΣ ΤΖΑΚΙ Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ... ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! P1010419 Τουρ.7 Τουρ.8 (1)

 

Ακολουθούν οι φωτογραφίες του “Γηροκομείου Γαργαλιάνων”,  όπως κατάντησε επί δημαρχίας  …Καλοφωλιά.

DSC08946 DSC08945 DSC08949 DSC08950 DSC08951 DSC08948 DSC08964

Εκλέχτηκαν με ψεύτικες υποσχέσεις και κατέστρεψαν ότι είχε φτιαχτεί μέχρι τότε… Εκτός των καταστροφών που βλέπετε διπλασίασαν το κόστος υδροδότησης των πολιτών για να μας δίνουν νερό “ακατάλληλο για ανθρώπινη χρήση” τους περισσότερους μήνες των τελευταίων ετών…

Η ακαταλληλότητα του νερού ήταν εν γνώσει τους, αλλά ποτέ δεν μας ειδοποίησαν όπως ήταν υποχρεωμένοι να κάνουν…  

Πως είναι δυνατόν να προκόψει τούτος ο τόπος όταν εκλέγουμε τέτοιους ασυνείδητους; Ας μην κάνουμε τα ίδια λάθη στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Ας εκλέξουμε νέους υποψηφίους, τίμιους, ηθικούς που δεν θα πουλήσουν τον τόπο μας…

Σχετικά Άρθρα

5 Comments

 1. Περιμένω την στιγμή που και τυπικά ο Καλοφωλιάς θα αποχωρήσει από το Δήμο γιατί για μας δεν υπάρχει από την μελανότερη στιγμή της ιστορίας ,της παράδοσης των Γαργαλιάνων στον Ραγκούση και τους κουσελά βουδούρη,στη ψυχή μας είναι ο γαργαλιανώτης Τσολάκογλου ο αρχιδοσίλογος και θα έχει την αιώνια καταφρόνια μας.

  1. Συμφωνώ απόλυτα Νικηφόρε. Ο ξεδιάντροπος αυτός καραγκιόζης θα μείνει στην ιστορία των Γαργαλιάνων σαν ο καταστροφέας του δήμου μας. Κανένας δεν μπορεί να κάνει μεγαλύτερο κακό στους Γαργαλιάνους. Αν είχε λίγη τσίπα θα έφευγε από τους Γαργαλιάνους… Να τον περιφρονούμε όπου τον συναντάμε!

 2. Απίστευτες φωτογραφίες… Πως μπόρεσε να καταστρέψει όσα έφτιασαν άλλοι με κόπους και εράνους; Πως μπόρεσε να αφήσει τις πόρτες ανοιχτές και να καταστραφούν τα πιο όμορφα στολίδια της πόλης; Τι σκοπό είχε ο “αρχιδοσίλογος” των Γαργαλιάνων; Γιατί τα απαξίωσε με το χειρότερο τρόπο; Μήπως ετοιμάζετε να τα “δώσει δωράκι” σε κάποιο σπουδαίο δικό του; Ο άνθρωπος αυτός είναι επικίνδυνος για τους Γαργαλιάνους και πρέπει να τον προσέχουμε μέχρι τελευταία στιγμή…

 3. ΠΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΟΦΩΛΙΑ
  Οδηγίες προς τους υποψηφίους δημάρχους Τριφυλίας έστειλε ο κ. Καλοφωλιάς “ώστε ο νέος δήμος Τριφυλίας να συγκροτηθεί με άξιο και ικανό πολιτικό προσωπικό και θέσεις – – προγράμματα που θα ικανοποιούν τις σημερινές και μελλοντικές ανάγκες του νέου δήμου και των πολιτών του” και “οι υπηρεσίες του δήμου Γαργαλιάνων είναι στη διάθεση (των υποψηφίων δημάρχων) για κάθε πληροφόρηση”.
  Αυτές λοιπόν οι πληροφορίες μάλλον θα είναι εμπιστευτικές για να μην τις περιλαμβάνει στον απολογισμό που είναι υποχρεωμένος να κάνει ο κ. Καλοφωλιάς ή είναι ψεύτικες και απλά δεν αντέχουν τα φώτα της δημοσιότητας.
  Άραγε μέσα στις πληροφορίες αυτές θα περιλαμβάνονται και στοιχεία για τα 4.500.000 ευρώ περίπου χρέος του δήμου Γαργαλιάνων προς τις τράπεζες και τους ιδιώτες;
  Επειδή όμως υποψιάζεται ο κ. Καλοφωλιάς οτι κανείς δεν πρόκειται να τον πάρει στα σοβαρά, παραθέτει έναν πίνακα με έργα τα οποία είχε υποσχεθεί πριν 8 χρόνια οτι θα τα κάνει, δεν έχει ξεκινήσει τίποτα απο αυτά και ζητάει απο τον μελλοντικό δήμαρχο Τριφυλίας να τα πραγματοποιήσει αυτος.
  Τα σχεδιαζώμενα έργα όπως τα περιγράφει στην επιστολή του ο κ. Καλοφωλιάς χωρίζονται σε τρείς μεγάλες κατηγορίες: α. Μεγάλα εργα β. Μεσαία εργα γ. Αξιοποίηση ακινήτων της δημοτικής περιουσίας.
  Μήπως όμως κάποιος πρέπει να του πει οτι και το δούλεμα έχει και αυτό τα όρια του;

  Κανένα έργο απ’ όσα αναφέρονται δεν έχει ούτε καν ξεκινήσει εκτός βεβαίως απο την αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας του τουριστικού ξενώνα και του γηροκομείου που την έχουν αναλάβει αποκλειστικά το πλήθος των λαθρομεταναστών και λοιπών εγκληματικών στοιχείων που μένουν μέσα και καταστρεφούν τα πάντα.

  Καλά θα κάνει λοιπόν όποιος δήμαρχος εκλεγεί απο τις εκλογές του Νοεμβρίου να διατάξει πλήρη, λεπτομερή και εξονυχιστική απογραφή των οικονομικών στοιχείων και του ταμείου του δήμου Γαργαλιάνων προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές ύψος των χρημάτων που χρωστάει ο δήμος Γαργαλιάνων για να μην είναι συνυπεύθηνος για τις τυχόν οικονομικές ατασθαλίες του κ. Καλοφωλιά.
  Τέλος στο σχετικό άρθρο στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ υπάρχει και μια φωτογραφία του κ. Καλοφωλιά που γελάει.
  Προφανώς γελάει με τα χάλια του!!!

  1. Αυτός γελάει γιατί μας δούλευε 8 χρόνια και έβγαλε και …σύνταξη. Εμείς οι ηλιθιοι μείναμε με το …χρέος στο χέρι! Οι παντελονάτοι δημόσιοι άντρες απαντούν δημόσια σε τόσες καταγγελίες που γίνονται. Αυτά όμως τα κάνουν μόνο παντελονάτοι που δεν λένε ψέματα στη μέση της πλατείας της πόλης τους, ότι “θα παραιτηθούν” και ένα σωρό άλλες ηληθιότητες. Καλά, δε κοκκινίζει καθόλου με τόσα κακά που έκανε στους Γαργαλιάνους; Το “εγκλημα” ήταν καλά οργανωμένο από τρωκτικά και …ρευματοκλέφτες. Ο νέος δήμαρχος θα πρέπει να κάνει αποκαλύψεις, εκτός και είναι σαν κι αυτούς…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δες επίσης
Close
Back to top button