ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΕΛΛΑΔΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στα 575 δις ευρώ το χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο!

Και νέες δηλώσεις για το γερμανικό χρέος στην Ελλάδα!

Ο Jacques Delpla, επιφανής Γάλλος οικονομολόγος για μέλος του κρατικού Συμβουλίου Οικονομικής Ανάλυσης της Γαλλίας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Les Echo εκτιμά πως το χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ανέρχεται στα 575 δισ. ευρώ.

Καλεί την ΕΕ να στηρίξει την Αθήνα αναχρηματοδοτώντας τα χρέη της με πολύ χαμηλό επιτόκιο.

«Όλοι γνωρίζουν τον μύθο με τον τζίτζικα και τον μέρμυγκα» αναφέρει γλαφυρά ο κ. Delpla και συνεχίζει: “Μόνο που η ιστορία συνεχίζεται, γιατί ήταν το μυρμήγκι που χρηματοδότησε τον τζίτζικα στο παρελθόν και που βαρύνεται τώρα με τα χρέη του”.

«Οι παππούδες του μυρμηγκιού είχαν εξοντωθεί από τους παππούδες και της γιαγιάδες του τζίτζικα και φέρουν κατά συνέπεια μία βαριά πολιτική και οικονομική ευθύνη.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, οι Γερμανοί χρωστούν στους Έλληνες τουλάχιστον 575 δισ. ευρώ σε τίτλους από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Οι Γερμανοί χρωστούν πολύ περισσότερα στην Ελλάδα από ότι χρωστούν οι Έλληνες στην Γερμανία.

Τέλος, ζουν και οι δύο στο ίδιο κτίριο και εάν ανατινάξουμε το διαμέρισμα του τζίτζικα, τότε θα καταρρεύσουν όλοι» καταλήγει ο κ. Delpla

 

 

olympia

Σχετικά Άρθρα

Ένα σχόλιο

  1. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΔΙΠΛΑΝΑ ΣΠΙΤΙΑ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΕ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙΟΓΟΥΡΟΥΝΙΑ Ν Α Ζ Ι.ΜΕ ΤΙ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑ ΜΕΡΚΕΛ,ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ;ΜΕ ΤΙ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΠΑΛΙΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ-ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ. ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ; ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading