ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΕΚΛΟΓΕΣΕΛΛΑΔΑΥΓΕΙΑ

Σοβαρά χτυπημένος από την Κανέλλη ο Κασιδιάρης!

Σοκαριστική είναι η φωτογραφία του τραυματισμένου Χρυσαυγίτη, που όσο κι αν αμύνθηκε σαν γνήσιος Έλληνας στην επίθεση της δυνατότερής από αυτόν κομμουνίστριας, τελικά τον λάβωσε η σατανική δύναμη του Ριζοσπάστη!!!

Στην ακτινογραφία που κρατάει ο άτυχος νέος, φαίνονται ξεκάθαρα τα κόκαλα στο χέρι, που όχι μόνο έχουν υποστεί συντριπτικό κάταγμα στο σημείο που το χτύπησε η Λιάνα Κανέλλη, αλλά και έχουν παραμορφωθεί μόνιμα σε σχήμα σφυροδρέπανου! Γεγονός που δικαιολογεί την έντονη αντίδραση του Ηλία Κασιδιάρη μόλις τον άγγιξε ο Ριζοσπάστης, αφού είναι πλέον ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται για μια απλή εφημερίδα, αλλά για ένα όπλο με σατανικές και μεταφυσικές δυνάμεις!!!

Δεν αποκλείεται μάλιστα, την ώρα που η εφημερίδα – μυστικό όπλο πλησίαζε τον αθώο Χρυσαυγίτη, να τον ψέκασε με ειδικά κομμουνιστικά αέρια! Από αυτά που σε κάνουν να ξεχνάς τους τρόπους σου και σε μεταμορφώνουν για μερικά δευτερόλεπα σε κάποιον άλλον. Σε κάποιον δηλαδή που μπορεί να φτάσει στο σημείο να παραβιάσει ακόμα και τον ανδρικό στρατιωτικό κώδικα τιμής και να επιτεθεί σε γυναίκες!

Όμως παρ’ όλο τον ψεκασμό, ο άριστα εκπαιδευμένος κομάντο των ελληνικών και χριστιανικών αξιών, μπόρεσε να αμυνθεί και να προστατέψει το δεξί του χέρι που ήταν άλλωστε και ο στόχος της επίθεσης. αφού είναι το χέρι με το οποίο κάνει τον ναζιστικό χαιρετισμό!

Όσο λοιπόν κι αν τα προκατειλημμένα ΜΜΕ θέλουν να παρουσιάσουν την «αγαπημένη» τους Λιάνα Κανέλλη σαν «ανυπεράσπιστη γυναίκα που έπεσε θύμα επίθεσης από έναν τραμπούκο», η αλήθεια τους διαψεύδει: Στην πραγματικότητα δηλαδή, ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής είναι εκείνος που τραυματίστηκε από τα ύπουλα και συνεχή χτυπήματά της που δεν κατέχραψαν οι κάμερες. Χτυπήματα που δεν άφησαν μόνο σημάδια στο κορμί, αλλά κυρίως στην ψυχή του άτυχου νέου. Και που όπως δήλωσε κι ο ίδιος, θα τα κουβαλάει για πάντα, μέχρι να περάσει η προθεσμία του αυτόφωρου.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Discover more from Gargalianoi Online News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading