ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΕΛΛΑΔΑ

Ποιοί κρύβονται πίσω απο την σελίδα real-democracy.gr;! (Ανανέωση)

Εν συνεχεία των ανησυχιών μου για την πιθανή καπήλευση ή ακόμη και προβοκάτσια  των κινήτοποιήσεων των αγανακτισμένων και εν συνεχεία της έρευνας μου σας παραθέτω τα στοιχεία που ανακάλυψα…
Τις τελευταίες μέρες γίνεται μια διαδικτυακή προσπάθεια να κατευθυνθεί ο κόσμος προς αυτή την σελίδα http://real-democracy.gr.

Αυτοπαρουσιάζεται ως η επίσημη σελίδα του κινήματος των αγανακτισμένων και σε πολλές φυλλάδες (π.χ ελευθεροτυπία) παραπέμπουν τον κόσμο εκεί!

Επικοινώνησα με μερικούς εκ των δημιουργών απο τις σελίδες/events στο facebook και μεταξύ άλλων η πιο ενδιαφέρουσα απάντηση ήταν η εξής:


κλίκ για μεγένθυση

”Εχεις δικιο.. δεν ειναι το επισημο site των αγανακτισμενων.. οι αγανακτισμενοι δεν εχουν καποιο site περα απο το δικο μου Blog και αλλα 2-3 καθως και αυτα που τους υποστηριζουν, οπως πχ εσυ.. Θα βγαλω ανακοινωση να υπαρξει προσοχη απο τους αγανακτισμενους γιατι πανε να μας ενταξουν σε καποιο κομμα-ιδεα..

Πρίν λίγες μέρες είχε δημοσιέυσει το tsantiri.gr ένα άρθρο για την Διαμαρτυρία DEMOCRACIA REAL YA.
Απο την έρευνα τελικά αποκαλύφθηκε ότι

Oι ”Αγανακτισμένοι Έλληνες” ΔEN έχουν καμία σχέση με το real-democracy.gr !

(Διαβάστε όλο το ιστορικό στον παραπάνω σύνδεσμο!)
Το event  YES WE CAMP!

Η εν λόγο σελίδα/group/event καλούσε αρχικά το πρωί της Κυριακής 22/05 στις 10.00 στην Πλατεία Συντάγματος, τους Έλληνες να μιμηθούν τους Ισπανούς και να προβούν σε αντίστοιχες δράσεις και κινητοποιήσεις.

Αφού δεν συγκέντρωσε την απαιτούμενη απήχηση διοργάνωσαν στις 23/05 στις 17.00 το απόγευμα συγκέντρωση στο Θησείο. Αν θέλετε να δείτε το event στο facebook πατήστε εδώ.

ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ: ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΩ ΚΑΙ ΤΟ GRECIA ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ – ΓΙΝΑΜΕ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ;

Είμαστε απλοί άνθρωποι. Είμαστε σαν εσάς: τους ανθρώπους, που ξυπνούν κάθε πρωί για να σπουδάσουν, να εργαστούν ή να βρουν δουλειά, άνθρωποι που έχουν οικογένεια και φίλους. Οι άνθρωποι, που δουλεύουν σκληρά κάθε ημέρα για να προσφέρουν ένα καλύτερο μέλλον για τους γύρω τους. (ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ, ΑΛΛΑ “ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ”. ΟΛΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΦΛΑΟΥΕΡ ΠΑΟΥΕΡ)
Μερικοί από μας θεωρούνται προοδευτικοί, άλλοι συντηρητικοί. Μερικοί από εμάς πιστεύουν στο Θεό, μερικοί όχι. Μερικοί από εμάς έχουν σαφώς καθορισμένες ιδεολογίες, άλλοι είναι απολιτίκ, αλλά είμαστε όλοι ανήσυχοι και εξοργισμένοι για τις πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές προοπτικές που βλέπουμε γύρω μας: τη διαφθορά ανάμεσα σε πολιτικούς, επιχειρηματίες, τραπεζίτες, αφήνοντας μας αβοήθητους, χωρίς φωνή. (ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ)

Αυτή η κατάσταση έχει γίνει κανονικά, μια καθημερινή ταλαιπωρία, χωρίς ελπίδα. Αλλά αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να την αλλάξουμε. Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τα πράγματα, ήρθε η ώρα να οικοδομήσουμε μια καλύτερη κοινωνία μαζί. Ως εκ τούτου,υποστηρίζουμε ότι:

Οι προτεραιότητες για κάθε προηγμένη κοινωνία πρέπει να είναι η ισότητα, η πρόοδος, η αλληλεγγύη, η ελευθερία του πολιτισμού, η βιωσιμότητα και η ανάπτυξη, η ευημερία και η ευτυχία των ανθρώπων. (ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΩΣ. ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΜΕ.)

Αυτά είναι αναφαίρετες αξίες που πρέπει να ισχύουν στην κοινωνία μας: το δικαίωμα στη στέγαση, την απασχόληση, τον πολιτισμό, την υγεία, την εκπαίδευση, την πολιτική συμμετοχή, την ελεύθερη προσωπική ανάπτυξη, καθώς και τα δικαιώματα των καταναλωτών για μια υγιή και ευτυχισμένη ζωή.

Η τρέχουσα κατάσταση της κυβέρνησης και του οικονομικού μας συστήματος, δεν φροντίζουν αυτά τα δικαιώματα, και με πολλούς τρόπους αποτελούν εμπόδιο για την πρόοδο της ανθρωπότητας.

Η δημοκρατία ανήκει στο λαό το οποίο σημαίνει ότι η κυβέρνηση αποτελείται από κάθε έναν από εμάς. Ωστόσο, στην Ισπανία, (ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ, ΥΜΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΙΣΠΑΝΩΝ (;) ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ) τα περισσότερα μέλη της πολιτικής τάξης δεν μας λαμβάνουν καν υπόψη. Οι πολιτικοί θα πρέπει να μεταφέρουν τη φωνή μας στα θεσμικά όργανα, διευκολύνοντας την πολιτική συμμετοχή των πολιτών μέσω άμεσων καναλιών, κάτι που θα προσφέρει το μεγαλύτερο όφελος για την ευρύτερη κοινωνία. Ο ρόλος τους είναι να πλουτίσουν και να ευημερούν εις βάρος μας, που είμαστε απλοί θεατές της δικτατορίας των μεγάλων οικονομικών δυνάμεων που έχουν στην κατοχή τους στην εξουσία μέσω του δικομματισμού των PP & PSOE. (ΧΕΣΕ ΨΗΛΑ ΚΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ)

Η επιθυμία για η εξουσία και τη συσσώρευση της σε λίγους δημιουργεί ανισότητα, ένταση και αδικία, η οποία οδηγεί στη βία, την οποία εμείς απορρίπτουμε. Το πεπαλαιωμένο και αφύσικο οικονομικό μοντέλο ωθεί την μηχανή της κοινωνίας σε έναν συνεχόμενο κύκλο όπου οι λίγοι πλουτίζουν και οι πολλοί γίνονται φτωχότεροι. μέχρι την κατάρρευση.

Η θέληση και ο σκοπός του ισχύοντος συστήματος είναι η συσσώρευση του χρήματος, όχι όσον αφορά την απόδοση και την ευημερία της κοινωνίας. Σπαταλώντας πόρους, μολύνοντας τον πλανήτη, δημιουργώντας ανεργία και δυσαρεστημένους πολίτες.

Οι πολίτες είναι τα γρανάζια μιας μηχανής σχεδιασμένης για να εμπλουτίσει μια μειοψηφία η οποία δεν αφορά τις ανάγκες μας. Είμαστε ανώνυμοι, αλλά χωρίς εμάς τίποτε από αυτά δεν θα υπήρχε, γιατί εμείς κινούμε τον κόσμο.

Αν ως κοινωνία δεν μάθουμε να εμπιστευόμαστε το μέλλον μας, ζώντας σε μια ανεξέλεγκτη οικονομία η οποία δεν επιστρέφει ποτέ τον παραγόμενο πλούτο στους περισσότερους, δεν θα μπορέσουμε να εξαλείψουμε τις αδικία απ’ την οποία υποφέρουμε.

Χρειαζόμαστε μία ηθική επανάσταση. Αντί να τοποθετούμε τα χρήματα πάνω τους ανθρώπους, ας τα φέρουμε στην υπηρεσία των ανθρώπων. Είμαστε άνθρωποι, όχι προϊόντα. Δεν είμαι ένα προϊόν αυτού που αγοράζω ,του λόγου για τον οποίο το αγοράζω, ούτε αυτού από τον οποίο το αγοράζω
Για όλα τα παραπάνω, είμαι εξοργισμένος.
Νομίζω ότι μπορώ να τα αλλάξω.
Νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω.
Γνωρίζω ότι μαζί μπορούμε .

Γνωρίζω ότι μπορώ να βοηθήσω.
Ξέρω ότι μαζί μπορούμε.

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΗ ΛΕΞΗ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΛΛΗΝΑΣ .

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GRECIA ΣΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ.
ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.
ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ;
Στο real-democracy.gr δεν βλέπω καμία εκ των αποφάσεων που ανεβαίνουν στην σελίδα να έχει ως στόχο περισσότερη και άμεση δημοκρατία…!.
To μόνο που βλέπω είναι μια προσπάθεια δημιουργίας ενός ΚινήματοςΟργανωτικά παράγραφος 9) με λογότυπα κλπ… Τα λογότυπα και τα κινήματα είναι μέσα στην βουλή αγαπητοί, και δεν έχετε θέση ανάμεσα μας.
Εξάλλου σας πήραν χαμπάρι τα ίδια σας τα μέλη!
To γιατί έκαναν όλη αυτή την προσπάθεια να κατευθύνουν τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα που έγινε στις 25/05 από ένα παιδί 18 χρονών μαζί με δύο συνομηλίκους του καταφέρνοντας να κινητοποιήσουν τον κόσμο από το facebook, το αφήνω στην κρίση σας.
Αυτό που γίνεται στις πλατείες είναι εξ ορισμού καλό.
Ο κόσμος άφησε επιτέλους τον καναπέ και κατέβηκε στο δρόμο.
Οι αγανακτισμένοι Έλληνες ΔΕΝ χρειάζονται επίσημες σελίδες .


Η μόνη διακίνηση ιδεών και απόψεων πραγματοποιείται στις πλατείες,
στις σελίδες στο facebook και στα ανεξάρτητα ιστολόγια!
Δεν πρόκειτε να γράψω κάτι παραπάνω, παρα μόνο να μην αφήνετε να σας χειραγωγούνε…

Κατέβείτε στις πλατείες ΜΟΝΟΙ σας και συμμετέχετε στις λαικές συνελεύσεις.

Εκφράστε την αποψη σας, ακούστε τις απόψεις των άλλων.
Αν δεν συμμετέχουμε εμείς που νοιαζόμαστε, και αγωνιούμε για το σήμερα, για το άυριο, είναι φυσικό επόμενο κινήσεις όπως των αγανακτισμένων να καπηλευτούν απο τον οποιονδήποτε!!!
Για τον παραπάνω λόγο είναι επιτακτική η ανάγκη να δείτε ξεκάθαρα τι μας λείπει σήμερα περισσότερο απο ποτέ;;
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
ΑΜΕΣΗ!
Με σωστή οργάνωση, με σωστές προτάσεις και με την ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΔΗΜΟΨΙΦΗΣΜΑΤΟΣ πρέπει και μπορούμε να την διεκδικήσουμε!
Πρέπει να τεθεί επι τάπητος οργάνωση διαλέξεων στις πλατείες που να ενημερώνουν τον κόσμο σε τι κατάσταση βρίσκεται η χώρα και ποιες λύσεις προτείνουμε ως αγανακτισμένοι έλληνες πολίτες!
Πρέπει να τεθούν προτάσεις και να ψηφιστούν δημοκρατικά απο τον κόσμο που θα καλεστεί να κατέβει στις πλατείες να τις ψηφίσει!
ΑΣ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!!


 

http://logioshermes.blogspot.com/

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi Online News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading