ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΔΙΕΘΝΗΕΛΛΑΔΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάνω από 1 ΤΡΙΣ το χρέος των Γερμανών προς εμάς!!! Δυστυχώς οι δοσίλογοι δεν το απαιτούν…

 Η Προπαγάνδα είναι ένας μηχανισμός που επιδρά στον νου του ανθρώπου με σκοπό να τον μετατρέψει από “κόσμο” σε “όχλο”. Ο τρόπος εκτέλεσης (run) αυτού είναι το να αποκρύπτουν και να διαβάλουν την συνολική πραγματικότητα με το να εμφανίσουν την μερική πραγματικότητα η οποία δεν έχει ΚΑΜΙΑ ουσία. Δηλαδή ακολουθούν την ΑΚΡΙΒΩΣ αντίθετη Σωκρατική συμβουλή την οποία εξέφρασε στο Πλατωνικό έργο “Πολιτεία” (ή περί Δικαίου) περί Διαλεκτικού λογισμού. Διαλεκτικός Λογισμός σημαίνει να ψάχνουμε την ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ πράγμα που σημαίνει να στοιχειοθετούμε στο μυαλό μας το σύνολο των πραγμάτων-γεγονότων όχι αθροιστικά αλλά με βάση την βαρύτητα αυτών!!!

Τα προφανέστατα κατευθυνόμενα ΜΜΕ, ασχολούνται συνεχώς με πολλά, μπερδεμένα και ανούσια πράγματα με σκοπό την σύγχυση! Στις ειδήσεις των “μεγάλων” καναλιών συνεχώς ακούμε το τι χρωστάει η Ελλάδα σε τρίτους, με σκοπό να πειστεί ο όχλος για τα νέα οικονομικά μέτρα που σκοπό έχουν την εξαθλίωση του, και την ίδια στιγμή δεν αναφέρουν το πόσα χρωστάνε τρίτοι στην Ελλάδα ή στην τελική τι σημαίνει χρέος και ποια είναι η πραγματική της έννοια!!!

για να δούμε μερικά πράγματα επί του σοβαρότατου αυτού θέματος:

 

http://youtu.be/xS2d9MO4Y18

 

 

http://youtu.be/EV2vrNArzOM

 

 

Με την παρούσα δανειακή σύμβαση των 110 ΔΙΣ, τα 30 ΔΙΣ προέρχονται από το ΔΝΤ και τα υπόλοιπα από την Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα) και κάποιες χώρες. Η Γερμανία είναι η μοναδική χώρα που δεν μας δάνεισε η ίδια αλλά έβαλε 2 Γερμανικές Τράπεζες να μας δανείσουν (Bundesbank & Deutsche Bank) ο λόγος; απλός… από τα 340 ΔΙΣ που χρωστάει το Ελληνικό κράτος, οι Γερμανικές τράπεζες διακρατούν περίπου 80 ΔΙΣ σε ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου, συν το ποσόν που μας δάνεισαν μέσω της Δανειακής Σύμβασης (μέρος της οποίας είναι το μνημόνιο), αυτό σημαίνει ότι ΑΝ μας δάνειζε η ίδια η Γερμανία εμείς θα μπορούσαμε να ζητήσουμε πίσω το Κατοχικό Δάνειο, δηλαδή να ξεχρεώσουμε την Γερμανία και να μας μείνουν και στην άκρη πάρα πολλά ΔΙΣ και όλα αυτά ΜΟΝΟ από το κατοχικό δάνειο, χώρια είναι οι αποζημιώσεις για τις δολοφονίες και τις καταστροφές του Δίστομου κτλ!!!

Από την μια δηλαδή ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις όχι μόνο δεν απαίτησαν τα χρωστούμενα από τους δολοφόνους Γερμανούς, αλλά προσπάθησαν να το καλύψουν και από πάνω! Και έρχεται η Γερμανία και αγοράζει σε εξεφτελιστική τιμή ΟΤΕ, Αεροδρόμιο, Δρόμους, θέλει ΔΕΗ, ΟΣΕ, την εκμετάλλευση του ΝΕΡΟΥ, και φυσικά τα εδάφη που από κάτω έχουν ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ όπως την Λεκάνη του Ηροδότου νοτίως της Κρήτης! Και εδώ έχουμε ένα θέμα, δεν είναι δυνατόν να μας δανείζουν ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ που είναι τα χρήματα, και να πάρουν κάτι πραγματικό που είναι το ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ και ο ορυκτός πλούτος!!! τι σημαίνει αυτό;


ΑΝ η Ελλάδα φύγει από την Ε.Ε. και εθνικοποιήσει την Τράπεζα της Ελλάδος (τώρα είναι ιδιωτική) και κόψει χρήμα ΚΡΑΤΙΚΟ, δεν έχουμε ανάγκη ΚΑΝΕΝΑ ΔΝΤ και ΚΑΜΙΑ Ε.Κ.Τ. (ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα) ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ οι Γερμανοί έχουν ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ διότι αν δεν πάρουν φυσικό αέριο όχι μόνο θα κλείσει η βαριά βιομηχανία τους ΑΛΛΑ θα ψοφήσουν και από το κρύο σαν τα σκυλιά!!!

ΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΠΟΙΟΝ;;;;;;;;;;;

 ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ MATRIX ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ !!!!!!!!!!!

Πηγή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi Online News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading