ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙΕΛΛΑΔΑΤΡΙΦΥΛΙΑ

Γαργαλιάνοι: Ο Δήμαρχος Γαργαλιάνων ακόμα “αγωνίζεται και απαιτεί” …4 1/2 μήνες μετά τον Καλλικράτη…

Δεν φτάνει που έκανε ότι μπορούσε για να χάσουν οι Γαργαλιάνοι την έδρα του Δήμου, μας κοροϊδεύει ακόμα με το γελοίο πανό στη πρόσοψη του Δημαρχείου.

Στις 7 Ιουνίου δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Κυβέρνησης o νόμος για τον  Καλλικράτη. Μετά από 4 1/2 μήνες ο  τελευταίος δήμαρχος Γαργαλιάνων κ. Καλοφωλιάς αρνείται να κατεβάσει το πανό «διαμαρτυρίας» από το μπαλκόνι του δημαρχείου…

Τι προσπαθεί να μας πει με το να το κρατάει; Μάταια  προσπαθεί να πείσει έστω και έναν Γαργαλιανιώτη ότι αγωνίστηκε  και ακόμα αγωνίζεται  για να παραμείνουν οι Γαργαλιάνοι Δήμος… Είναι πλέον κοινό μυστικό ότι αγωνίστηκε ακριβώς για …το αντίθετο.

Ο κ. Καλοφωλιάς είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα αγωνιστής δήμαρχος που δεν παρέδωσε τα «όπλα» ακόμα… Ας τον ειδοποιήσει επιτέλους κάποιος ότι ο “αγώνας μέχρι τέλους” (όπως μας έλεγε στην πλατεία) έληξε άδοξα  όταν αρνήθηκε να παραιτηθεί με την παρέα του, όπως είχε υποσχεθεί  ότι θα έκανε, στο δημοτικό συμβούλιο Γαργαλιάνων και στις πλατείες Γαργαλιάνων και Φιλιατρών...

Ας ξαναθημηθούμε τις υποσχέσεις του κ. Καλοφωλιά. Δείτε το VIDEO:   ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ…

Αν πάλι κρατούσαν τον λόγο τους δεν θάταν κρίμα να χάνονταν 7 μηνών μισθοί; Εκτός όμως των μισθών κινδύνευε και η …σύνταξη.  Βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.  Ας σταματήσει να ξιφουλκεί μόνος του στον αέρα γιατί κανείς πλέον δεν τον παίρνει στα σοβαρά και το μόνο που καταφέρνει είναι να … αυτο γελοιοποιείται.

Μας έκανε όλους υπερήφανους για την αγωνιστικότητα του και την απέραντη ανιδιοτελή αγάπη του για τους Γαργαλιάνους. Είναι καιρός να ξεκουραστεί αυτός και όλη η τρόικα των Γαργαλιάνων και να ετοιμάσουν, το γρηγορότερο δυνατόν, τον “Απολογισμό Πεπραγμένων” των περασμένων ετών για να μας δείξουν που είναι «κρυμμένα» τα έργα που κατασκεύασαν τα τελευταία 8 χρόνια, με κόστος στο δήμο  ίσως και πάνω από 4.500.000 ευρώ (χρέος προς τράπεζες, ΤΠκΔ και …ιδιώτες).

Στην Ελλάδα ΔΕΝ υπάρχει δήμος, μέχρι 12.000 κατοίκους, με χρέος άνω του 1.000.000 ευρώ.  Η Κυπαρισσία έχει χρέος 84.746 ευρώ!!!

Η αντιπολίτευση «ξέχασε» να του ζητήσει τον Απολογισμό Πεπραγμένων, ως όφειλε να είχε κάνει… Ο νόμος ορίζει ότι έπρεπε να είχε γίνει το αργότερο μέχρι τις 30 Ιουνίου!

Όπως κατεβάσατε τη …μαύρη σημαία, κατεβάστε  και το πανό κ. Δήμαρχε.

Εκτός βέβαια και το κρατάτε για να σας «προστατεύει» από τα αδιάκριτα βλέμματα των Γαργαλιανιωτών που ψάχνουν να σας βρουν… Τουλάχιστον μη γελοιοποιείτε και το αξίωμα που έχετε..

Το άλλο θέμα, του ακατάλληλου νερού που πίνουμε για πολλά χρόνια το έχει αναλάβει ήδη η Δικαιοσύνη. Ελπίζουμε ότι από τις ανακρίσεις και συνέχεια στη δίκη των υπευθύνων (αν γίνει) , να μάθουμε αν τα κολοβακτηρίδια που έδειχναν τα δικά σας πιστοποιητικά, προέρχονταν πιθανόν από το δάχτυλο του δημοτικού δειγματολήπτη, όπως είπατε εσείς στο δημοτικό συμβούλιο, ή από κάποιους άλλους λόγους που εσείς φυσικά δεν είχατε ιδέα…

Αν και τα μηνιαία πιστοποιητικά αναλύσεως νερού (που λαμβάνατε στα χέρια σας), των τελευταίων τεσσάρων ετών  τόνιζαν την ακαταλληλότητά του, εσείς προτιμούσατε την σιωπή και την παραπληροφόρηση των πολιτών με ότι αυτό συνεπάγεται…

Μην κοιτάτε το ρολόι, δεν φεύγετε ακόμα, έχετε αρκετό χρόνο να κάνετε τον “Απολογισμό Πεπραγμένων” των τελευταίων χρόνων…

Ο Διαχειριστής www.gargalianoi.com

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

6 Comments

 1. Καλά δεν έχουν καθόλου φιλότιμο; Ότι χειρότερο υπήρχε στους Γαργαλιάνους μας κυβερνούσε 8 χρόνια… Ξεφτίλα μας… Πως μπορούν και κυκλοφορούν τέτοιοι άνθρωποι αναμεταξύ μας…

 2. Ερχόμαστε στους Γαργαλιάνους κάθε καλοκαίρι σχεδόν από τον Κάναδα και βλέπουμε να είναι πιο βρώμικη η πόλη κάθε χρόνο… Αν είναι αλήθεια και η πόλις έχει χρέος 4,5 εκατομύρια ευρώ που πήγανε τόσα πολλά λεφτά; Η αντιπολίτευσις νομίζω δεν τους έκαναν έλεγχο όπως έπρεπε. Κάποιος πρέπει να κάνει έλεγχο στη τοπική κυβέρνηση… Οι συμπολίτες μας γιατί δεν κάνουν διαμαρτυρία; Ο κόσμος δεν νοιάζετε καθόλου; Πιστεύω ο Παπανδρέας κατάστρεψε την Ελλάδα και ο Καλοφωλιάς τους Γαργαλιάνους… Γιατί τον κρατάτε και δεν τον κυνηγάτε; Χαιρετίσματα σε όλους από το Τορόντο.

 3. Δυστυχώς αυτά τα “χρυσόπαιδα” της παρέας του Καλοφωλιά δεν θα είναι πάλι υποψήφιοι για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου και έτσι θα μας στερήσουν την πολύ μεγάλη χαρά να τους μαυρίσουμε πατόκορφα για τις “υπηρεσίες” που προσέφεραν στην πόλη μας.
  Κανένας απο τους σημερινούς δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης δεν τόλμησε να θέσει πάλι υποψηφιότητα διαισθανόμενος την δικαιολογημένη οργή και αγανάκτηση των συμπολιτών μας.
  Ελπίζουν οτι με τον καιρό θα πάψουν οι πολίτες να τους χλευάζουν και να τους κατηγορούν σε κάθε τους βήμα για την απαράδεκτη κατάσταση που αφήνουν στην πόλη των Γαργαλιάνων.
  Αντίθετα οι “λεβέντες” της αντιπολίτευσης νομίζουν οτι ο κόσμος ξέχασε την στάση τους στο δημοτικό συμβούλιο των Γαργαλιάνων που ουσιαστικά έκαναν πλάτες στον Καλοφωλιά με την σιωπή τους, την ανοχή τους, αλλά πολές φορές και με την ψήφο τους και έβαλαν πάλι υποψηφιότητα.
  Πίστεψαν οτι αναβαπτίστηκαν επειδή παραιτήθηκαν έξη μήνες πριν τις εκλογές και παρουσιάζονται σαν να είναι νεοεισερχόμενοι στην πολιτική ζωή του τόπου μας.
  Κάποιος μάλιστα “αϊτός χρυσοφτέρουγος” της αντιπολίτευσης ισχυρίζεται οτι δεν έχει ψηφίσει ποτέ υπέρ της δανειοδότησης του δήμου Γαργαλιάνων και κάνει πως δεν αντιλαμβάνεται οτι η δουλειά του δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης δεν είναι να παριστάνει το άγαλμα ούτε τον τουρίστα και απλώς να μην ψηφίζει, αλλά να ελέγχει και να ενημερώνει.
  Ας μας πεί λοιπόν υπεύθυνα αν γνωρίζει πόσα χρήματα χρωστάει ο δήμος Γαργαλιάνων απο δάνεια προς τις τράπεζες και το Τ.Π.&Δ.
  Αν δεν γνωρίζει τότε δεν κάνει ούτε για αντιπολιτευση!!! πόσο μάλλον για συμπολίτευση.

 4. Ένα δεν μπορώ να καταλάβω…αφού κάποιοι συμπολίτες μας είναι τόσο ανήσυχοι για τον τόπο μας (και πολύ καλά κάνουν), γιατί δεν ασχολούνται οι ίδιοι να βοηθήσουν στην επίλυση των πολλών πράγματι προβλημάτων…Την ανεπάρκεια όλων αυτών που ασχολούνται με την αυτοδιοίκηση γιατί δεν την καλύπτεται εσείς που έχετε απ΄ότι φαίνεται και γνώση και καταγγελτικό λόγο;

 5. Το ερώτημα είναι ξεκάθαρο και απευθύνεται σε όλους τους συμβούλους της αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου Γαργαλιάνων που διεκδικούν πάλι την ψήφο μας: “πόσα χρήματα χρωστάει ο δήμος Γαργαλιάνων απο δάνεια προς τις τράπεζες και το Τ.Π.&Δ.”.
  Ας απαντήσουν για την ταμπακιέρα χωρίς περιστροφές που έχουν σκοπό να συσκοτίσουν τις δικές τους ανεπάρκειες και την δική τους αδιαφορία.
  Μήπως ήρθε η ώρα να ψηφίσουμε ΜΟΝΟ νεοεισερχόμενους στη πολιτική;

 6. Δυστυχώς εκλέξαμε τους ίδιους κοκορόμυαλους, που είχαμε τόσα χρόνια σαν αντιπολίτευση στον Καλοφωλιά…, και περιμένουμε νάναι πιο έξυπνοι τούτη τη φορά… Δεν φταίνε αυτοί που είναι αυτοί που είναι, εμείς οι μαλάκες φταίμε που τους ξαναψηφίσαμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi Online News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading