ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΕΛΛΑΔΑΜΝΗΜΟΝΙΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Να γιατί οι οικογένειες με παιδιά θα χάσουν έως 4568 ευρώ τον χρόνο

Τρία μέτρα αλλάζουν τα πάντα όσον αφορά στη φορολόγηση των οικογενειών με παιδιά. Το τελικό πακέτο των μέτρων περιλαμβάνει κατάργηση των αφορολογήτων της κλίμακας, κατάργηση των οικογενειακών επιδομάτων που χορηγούνται σήμερα μέσω του ΟΓΑ αλλά και θέσπιση ενός νέου επιδόματος το οποίο δεν θα δίνεται μόνο σε τρίτεκνους και πολύτεκνους αλλά σε όλους. Ποιοι κερδίζουν και ποιοι χάνουν μέσα από αυτή τη διαδικασία; Δείτε το αναλυτικό αφιέρωμα (…με ψυχραιμία.

Το fpress.gr λαμβάνοντας υπόψη όλες τις πληροφορίες που έχουν έρθει μέχρι τώρα στο φως, επιδιώκει να βγάλει τον τελικό λογαριασμό. Διαβάζοντας τα κείμενα που ακολουθούν, θα συνειδητοποιήσετε ότι θα υπάρξει και κάποιοι που θα κερδίσουν. Δυστυχώς, είναι οι ελάχιστοι καθώς προκύπτει ότι μόνο αν το ετήσιο εισόδημά σου δεν υπερβαίνει τα 10.000 ευρώ, μπορείς να έχεις κάποιο όφελος (το οποίο στην πραγματικότητα βέβαια δεν θα φανεί ποτέ στην τσέπη καθώς πρέπει να συνυπολογιστούν και οι απώλειες από την κατάργηση των φορολογικών απαλλαγών).

Η οικογένεια ξοδεύει για το στεγαστικό της δάνειο, για τα φροντιστήρια των παιδιών, για τα ενοίκια. Άρα, για να προκύψει ο τελικός λογαριασμός, είναι χρήσιμο να δείτε πόσα χάνετε και από την κατάργηση των απαλλαγών, κάνοντας κλικ εδώ.
Και φυσικά, οι οικογένειες με παιδιά, έχουν γονείς που εργάζονται κάπου. Θα πρέπει λοιπόν να περιμένουν και το ποιες θα είναι οι επιπτώσεις στον μισθό από την εφαρμογή του πακέτου μέτρων προκειμένου να συνειδητοποιήσουν τι πραγματικά πρόκειται να συμβεί από τον Ιανουάριο του 2013.
fpress.gr 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi Online News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading