ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Έκρυψε 30 μετανάστες μέσα σε μπετονιέρα!

mpetonieraΚι όμως είναι αλήθεια. Η μπετονιέρα της φωτογραφίας μετέφερε μετανάστες -ανάμεσα τους και γυναικόπαιδα- από τον Έβρο στην Αθήνα.Σύμφωνα με πληροφορίες γύρω στις 4:00΄ το απόγευμα η μπετονιέρα σταμάτησε στο 215ο χλμ της Εθνικής Οδού Λαμίας – Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Όπως γράφει το LamiaReport, κάποιος είδε τους μετανάστες να βγαίνουν από την μπετονιέρα και κατάλαβε ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει. Αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα η μπετονιέρα εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε από τη τροχαία αυτοκινητοδρόμων στο 210χλμ έξω από τη Λαμία. Οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν τελικά μέτρησαν στοιβαγμένους στη βαρέλα της μπετονιέρας 30 περίπου παράνομους μετανάστες, ανάμεσά τους 8 γυναίκες και δυο μικρά παιδιά. Σύμφωνα με πληροφορίες οι μετανάστες είναι από τη Συρία και τη Σομαλία, ενώ ο οδηγός και ιδιοκτήτης της μπετονιέρας είναι από το Γαλάτσι και κρατείται στο μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας.

Πηγή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading