ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΕΛΛΑΔΑΖΩΗΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Eurobank κυνηγά πολύτεκνη οικογένεια αρνούμενη να συμμορφωθεί σε δικαστική απόφαση! Ποιά; Η κρατικοποιημένη από το χρήμα των πολιτών!

Screen Shot 2014-12-05 at 11.13.11 PMΤου Αποστόλου Τσιώλη του Γεωργίου και της Χρυσαυγής κατοίκου Δημοτικής Ενότητας Καρλοβάσου Σάμου (Εργατικές Κατοικίες Τ.Θ. 5)Τ.Κ. 83200

Καρλόβασι 04 Δεκεμβρίου 2014

 ΠΡΟΣ:

Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Αντώνιο Σαμαρά.

Υπουργό Οικονομικών κ. Γκίκα Χαρδούβελη.

Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Αθανασίου Χαράλαμπο.

Κοινοβουλευτικά Κόμματα – Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (Μ.Μ.Ε.)

 

ΘΕΜΑ: Μη Συμμόρφωση της Τράπεζας EurobankErgasiasA.E. σε Προσωρινή Διαταγή του Ειρηνοδικείου Καρλοβάσου Σάμου.

ΣΧΕΤ.: α. Εκθέσεις Επίδοσης με Αριθμούς 1114 και 1115.

β. Επιστολή ΑποστόλουΤσιώλη προς την EurobankErgasias της 03 Νοε 2014.

γ. Μισθοδοσία Αποστόλου Τσιώλη μηνών ( Αυγ.,Σεπ.,Οκτ.,Νοε.και Δεκ. 2014).

 

κ. Πρωθυπουργέ

Σας αποστέλλω συνημμένα τα (α,β) και (γ) σχετικά που αφορούν σε διαταγές της Ειρηνοδίκου Καρλοβάσου,επιστολή μουπρος την τράπεζαEUROBANKκαθώς και τη μισθοδοσία μου τα οποία δεικνύουν τη μη συμμόρφωση του εν λόγω Τραπεζικού ιδρύματος με την Ελληνική Νομοθεσία, συνεχίζοντας αυθαιρέτως να παρακρατά από τη σύνταξή μου, παρά την παρέλευση πέντε μηνών τη μηνιαία δόση δανείου που υφίστατο πριν τη ρύθμιση δηλαδή μηνιαίως το ποσό των 226,13 € και συνολικά μέχρι σήμερα το ποσό των 1130,65 €.

Οι επιπλέον ενέργειές μου μέχρι σήμερα για την αποκατάσταση τουανωτέρω ποινικού τους αδικήματος όπως ενημερώθηκα ήταν οι εξής:

α. Προφορική και έγγραφη ενημέρωσή μου προς την Τράπεζα χωρίς να λάβω απάντηση.

β. Αίτηση για την προστασία μου προς το Ειρηνοδικείο Καρλοβάσου το οποίο με παρέπεμψε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου λόγω αρμοδιότητας.

γ. Αίτηση αποσταλθείσα με FAXαλλά και ταχυδρομικώς με όλα τα ανωτέρω δικαιολογητικά στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους χωρίς να λάβω απάντηση.

δ. Επίσκεψη στο Γραφείο της κ. Εισαγγελέως Σάμου η οποία με ενημέρωσε ότι πρέπει να υποβάλλω μήνυση κάτι το οποίο δεν μπορώνα πράξω λόγωυψηλού κόστους και οικονομικής μου αδυναμίας.

Κατόπιν των ανωτέρω που ως φαίνεται δεν δόθηκε λύση αναγκάζομαι να προσφύγω σε εσάς ζητώντας σας να αποκαταστήσετε την αδικία και να προστατεύσετε την πολύτεκνη οικογένειά μου όπως το Σύνταγμα και οι Νόμοι του κράτους ορίζουν.

Αλήθεια πως θα αντιμετωπιζόμουν τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά μουαπό την Τράπεζα αλλά και τους αρμόδιους κρατικούς φορείς αν η δικαστική απόφαση ήταν εναντίον μου;

Τέλος σας ενημερώνω ότι και άλλοι συνάδελφοί μου έχουν ανάλογη αντιμετώπιση από το ανωτέρω πιστωτικό ίδρυμα.

Με σεβασμό

Απόστολος Γ. Τσιώλης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi Online News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading