ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙΕΛΛΑΔΑΜΟΥΣΙΚΗΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤΡΙΦΥΛΙΑ

ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ: ΑΓΑΠΗΝΕΙΑ 2011 ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ… και δυο λόγια

                                                 ΑΓΑΠΗΝΕΙΑ 2011                  

DSC_74341-280x645

ΑΓΑΠΗΝΕΙΑ 2010

DSC_13952

                                           

DSC_7435

2011: Η Φιλαρμονική Γαργαλιάνων πολύ καλή αλλά… μισή από πέρσι. Γιατί;

DSC_1400

2010: Η Φιλαρμονική του 2010 μετά την αναγέννηση της… από τις στάχτες

DSC_7417

2011: Η Δημοτική Αρχή Τριφυλίας τίμησε τον Τέλλο Άγρα. Όπως πάντα προΐσταται ο Κλήρος. Εμφανίστηκε και ο πρωταθλητής/αρχιτέκτονας του χρέους των 4.350.000 ευρώ…

DSC_13912010:   Μόνο ο Κλήρος και ο Τέλλος Άγρας παραμένουν σταθεροί στις θέσεις τους!    Όλοι οι άλλοι όσο και να κορδώνονταν εξαφανίστηκαν… Μερικοί με παντοτινό στίγμα!

DSC_74212011: Ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κόλλιας κατέθεσε το πρώτο του στεφάνι στον ανδριάντα του Τέλλου Άγρα

DSC_1372_22010: Ο τελευταίος δήμαρχος Γαργαλιάνων κ. Καλοφωλιάς κατέθεσε συνολικά 8 (!!!) στεφάνια στον Τέλλο Άγρα (2002-2010)

 

DSC_74402011: Πολύ μαύρο φέτος στην αφίσα. Άραγε λόγω του απαγχονισμού του Άγρα τότε ή της Ελλάδας σήμερα;..

 

DSC_7426Ο Πρόεδρος Γαργαλιανων κ. Κ. Αβδίκος

 

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ…

Σημείωση Διαχειριστή:

Στα χρόνια της περασμένης 8ετίας το φέσωμα του δημοτικού ταμείου Γαργαλιάνων για: τις δεξιώσεις, τι κιθάρες, τις γιρλάντες, τις πλακέτες, τα μετάλλια, το ξενοδοχείο, τα στεφάνια, τα ηχητικά, τα catering, τα φωτιστικά, τα γεύματα, τα “φρου-φρου και τα αρώματα” των “Αγαπηνείων” ξεπερνούσε τις 50.000 ευρώπουλα κάθε χρόνο.  ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΑΠΗΝΕΙΑ!

Υπήρχαν μερικές τέτοιες “πολιτιστικές” (κερδοφόρες για μερικούς…) εκδηλώσεις στη διάρκεια του χρόνου και κάθε χρόνο. Αν τύχει να διαβάσετε τα ποσά θα φρίξετε…

Σας δίνω μόνο 4 μικρά παραδείγματα από έξοδα των “Αγαπηνείων 2007”:

 1. Για “Πλακέτες & μετάλλια” φεσωθήκαμε :  4.016,25 ευρώ
 2. Για  “Ενοικιάσεις τραπεζοκαθισμάτων” φεσωθήκαμε:  2.499.00 ευρώ
 3. Για “Κόντρα πλακέ” φεσωθήκαμε: 3.645,46 ευρώ
 4. Για “Ηχητικά” φεσωθήκαμε: 12.495.00 ευρώ

Έτσι με τέτοια μυαλά και τόση απέραντη “αγάπη” για τους Γαργαλιάνους, μας κατέστρεψαν οικονομικά με χρέος 4.350.000 ευρώ και επί πλέον μας έκαναν και … χωριό.

Το πρόβλημα μας είναι ότι δεν βρίσκουμε που στο διάολο έχουν κρυμμένα όλα αυτά τα έργα για τα οποία μας φέσωσαν σχεδόν τόσα εκατομμύρια ευρώ… Απαιτούμε από τον κ. Κόλλια να μας τα δείξει αυτά τα έργα…  Να μας πει κάτι επιτέλους, όχι άλλη μούγκα!!!

Σίγουρα θα τα έχει βρει σε 6 ½ μήνες που κυβερνάει. Στη 1η συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας μας υποσχέθηκε ότι μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου θα δημοσιοποιούσε το πόρισμα του οικονομικού ελέγχου.

Κύριε Δήμαρχε το δικό μας ημερολόγιο λέει 12 Ιουλίου κι ακόμα περιμένουμε… Υποθέτουμε ότι εννοούσατε… 2011

Οι σημερινοί σφυρίζουν αδιάφορα για την μαύρη 8ετία, πιστεύοντας ότι ο χρόνος θα τα σκεπάσει όλα…

Πριν τους ψηφίσουμε φυσικά μας έλεγαν άλλα, “το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκαλο” και άλλες τέτοιες μακακίες, από που να αρχίσει κανείς…

Συγχωρέστε μου την οργή αλλά πιστεύω και εσείς το ίδιο αισθάνεστε… κι ας μην το λέτε δημόσια οι περισσότεροι.

Η αλήθεια είναι ότι “κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει”…

Δεν πιστέψαμε ότι θα γινόταν στους Γαργαλιάνους… Περιμέναμε πάνω από 6 μήνες… όχι άλλο.

Όλοι παρεούλα με αγκαλίτσες και φιλάκια (δείτε φωτογραφίες) και τα κορόιδα συνεχίζουν το “γλείψιμο”…                                                                              μπας και τους διοριστεί ο κανακάρης τους κάπου εκεί στο δημαρχείο…  Ποιος φταίει; Φυσικά όχι αυτοί.                                                                              Εκείνοι κάνουν την δουλειά τους και δικαίωμα τους. Εμείς πότε θα ξυπνήσουμε; Πότε θα σταματήσουμε να είμαστε “ραγιάδες”; Εμείς φταίμε που τους ανεχόμαστε, ακόμα και με την περιφρόνηση μας.

Η παρουσία αυτών που κατέστρεψαν οικονομικά και πολιτικά τους Γαργαλιάνους σε δημόσιες τελετές  δεν τιμά τους πολίτες αυτής της ιστορικής πόλης. Ούτε αυτό δεν καταλαβαίνουν;

Το στίγμα δεν ξεθωριάζει σε 1 ή 2 χρόνια. Παραμένει ζωντανό μέχρι τέλους για οποιονδήποτε κάνει  κακό στο τόπο του.

 

2η Σημείωση Διαχειριστή:

Πριν το ξεχάσω, χθες οι Γαργαλιανιώτες περιμέναμε να χορέψετε την Γαργαλιανιώτισσα  κ. Δήμαρχε αλλά δυστυχώς δεν το κάνατε.  Ξέρετε είναι το έθιμο. Απορώ πως δεν σας το είπαν οι παρατρεχάμενοι.  Ίσως μια άλλη φορά…

Ο τελευταίος δήμαρχος Γαργαλιάνων μας είχε συνηθίσει αλλιώς, με τους λεβέντικους χορούς.                                                                                                                      ΛΕΦΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΤΕ… (τι κι αν ήταν δανεικά;)

Αν θυμάμαι καλά τότε βλέπαμε και βουλευτάδες να χορεύουν στην ιστορική (όπως έλεγαν οι ίδιοι…) πλατεία των Γαργαλιάνων.

Χθες μας κακοφάνηκε που δεν πέρασε κανένας τους από την πλατεία μας για να δεχτεί τις ευλογίες του Μητροπολίτη μας κ. Χρυσοστόμου…

και τις ζητωκραυγές… του κόσμου.

Αντίθετα με όσα λέγονται είμαστε φιλόξενος τόπος και δεν ξεχνάμε ποτέ τους ευεργέτες μας για όσα καλά μας έχουν κάνει…  και όπως είπαμε στην αρχή   ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΝΕΙΩΝ μόλις άρχισαν!

Εμείς θα είμαστε εδώ τριγύρω να σας ενημερώνουμε για όλα τα συμβάντα στο τόπο μας.

Ευχόμαστε στην διάρκεια των ΑΓΑΠΗΝΕΙΩΝ να χορέψουμε στην πλατεία μας παρέα με τους βουλευτές μας που περιμέναμε να τους δούμε χθες.

Μας απογοήτευσαν και οι τρεις με την απουσία τους από την μεγάλη μας γιορτή…

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

 

Σχετικά Άρθρα

22 Comments

 1. Σε ποιον-ποιους έδωσαν μετάλλια τόσο μεγάλης αξίας; Θα μας τρελάνετε κύριοι του μπλογκ. Έχετε στοιχεία για όσα γράφετε; Θα μου πεις αν δεν είχατε αποδείξεις δεν θα τα γράφατε ποτέ… Χρόνια σας παρακολουθώ και όλες οι καταγγελίες σας είναι αληθινές 100%.
  Οι…”νέοι” τι λένε για όλα αυτά; Γ-Α-Ρ-Γ-Α-Ρ-Α

  Άλλξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς… δυτυχώς

 2. Νάσαι καλά να μας ανοίγεις τα μάτια φίλε. Δεν είχες γράψει τίποτα για την νέα Δημοτική Αρχή του Κόλλια και συγνώμη που το σκέφτηκα… νόμιζα ότι δεν είχες καμία όρεξη να κρίνεις ή κατακρίνεις τις πράξεις και αποφάσεις του Κόλλια… Συγνώμη που σκέφτηκα ότι τους χάιδευες για όσα κάνουν… Έκανα λάθος. Πιστεύω ότι όσα γράφεις είναι αλήθεια και έχεις ντοκουμέντα. Εσύ δεν γράφεις κουταμάρες και δεν είσαι λασπολόγος. Αν οι ηλίθιοι που μας δούλευαν τόσα χρόνια είναι παντελονάτοι ας αποδείξουν ότι όσα γράφεις είναι ψέματα. Εσύ φίλε ήσουνα παντελονάτος και τα έβαλες μαζί τους για να μην απαξιωθούν τα χωράφια μας. Εμείς δεν αλλάζουμε είμαστε ραγιάδες..,. Εσύ ντε και καλά θέλεις να αλλάξουμε. Ε, δεν γίνεται τέτοιο θαύμα, θα δεις όταν έλθουν οι βουλευτές Μεσσηνίας θα τρέχουν όλοι πίσω τους… Είμαστε κουμουτσάδες όπως έλεγε ο Νίκος Σκούτζος. ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΔΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ… Εσύ ζεις σε άλλο κόσμο… Καλό κουράγιο, καλή δύναμη, να ξέρεις ότι έχεις πολλούς φίλους στους Γαργαλιάνους. Εγώ δεν έχω ποτέ συναντηθεί μαζί σου, το προσπάθησα αλλά κάθε φορά που περνώ από το γραφείο σου είναι κλειστό.

 3. Εκείνοι που μας φέσωσαν μην περιμένετε να απαντήσουν στις παραπάνω ξεκάθαρες κατηγορίες. Όλοι τους παριστάνουν τώρα τον μαλάκα. Δεν χρειάζεται να παριστάνουν… Ντροπή τους.

 4. Πρόταση μου να μην μας δείχνετε καθόλου φωτός των ….”επισήμων” δεν θέλουμε να τους βλέπουμε, μας έρχεται εμετός. Δείξτε τις ομορφιές του τόπου μας και όχι τις ασχήμιες τους. Περιφρονήστε τους όπως τους αξίζει.

 5. Η δική μου απορία είναι: Γιατί διαλέγουμε τους πιο ανίκανους να μας κυβερνήσουν σε εθνικό και τοπικό επίπεδο; Γιατί παραπονιόμαστε λοιπόν; Ποιος φταίει που επιλέγουμε τους πιο χαζούς; Μόνο εμείς! Ε, λοπόν καλά να πάθουμε, τέτοιοι μας αξίζουν, όχι καλύτεροι.

 6. Δεν ξέρω σε ποιον έδωσαν τα μετάλλια…

  Αν οι τιμώμενοι ήξεραν ποιος τους τιμούσε δεν θα δέχονταν την…τιμή.
  Αν ήξεραν ότι τα μετάλλια αγοράστηκαν με δανεικά…
  Αν ήξεραν ότι για πολλά χρόνια οι Γαργαλιανιώτες έπιναν νερό ακατάλληλο για ανθρώπινη χρήση εν γνώσει της Δημοτικής Αρχής.
  Αν ήξεραν ότι ΔΕΝ είχαν καν την διάθεση να προστατέψουν το περιβάλλον (έκαιγαν συνέχεια τα σκουπίδια δηλητηριάζοντας χιλιάδες κατοίκους).
  Αν ήξεραν ότι δεν καταλάβαιναν την ανάγκη δημιουργίας βιολογικού καθαρισμού (μελέτες όμως έκαναν με κόστος εκατομμυρίων…. και ποτέ δεν τις υλοποιούσαν).
  Αν ήξεραν οι τιμώμενοι το θέατρο που παιζόταν και τους χρησιμοποιούσαν σαν κομπάρσους … Φωτογραφίζονταν δίπλα σε αξιόλογους επιστήμονες για να κοροϊδέψουν όσους δεν ήξεραν πόσο ψεύτες, λαοπλάνοι και ανίκανοι ήταν…
  Ήταν πραγματικά γελοίοι και εντελώς ανίκανοι να κάνουν κάτι καλό για το τόπο μας.
  Μόνο η «κλίκα» περνούσε καλά και πλουσιοπάροχα…
  Ξευτίλισαν τους Γαργαλιάνους βάζοντας μας στην κορυφή των πιο υπερχρεωμένων δήμων όλης της Ελλάδας.

  Έκτος της «κλίκας» που ξέρει, όλοι οι άλλοι Γαργαλιανιώτες ψάχνουμε να βρούμε τα έργα που έκαναν στη διάρκεια της μαύρης 8ετίας της αδιαφάνειας, και για τα οποία μας φέσωσαν 4.850.000 ευρώ!!!

  Η νέα δημοτική αρχή για άγνωστους λόγους κάνει το κουτό, αθετώντας βαρύγδουπες προεκλογικές υποσχέσεις που αποδείχτηκαν δυστυχώς κάλπικες…
  Ακολουθούν την ίδια τακτική του τελευταίου δημάρχου Γαργαλιάνων: «Μην απαντάς, θα κουραστεί να ρωτάει…»
  Οι ερωτήσεις τώρα αρχίζουν και θα γίνονται πάντα δημόσια και «χαρτοσημασμένες»…

 7. Περίμενα τόσες μέρες να υπάρξει κάποια διάψευση των καταγγελιών. Δυστυχώς είναι όλα αλήθεια… Εκείνα τα παιδιά της αντιπολίτευσης που είχαν το μυαλό τους; Τα ίδια είναι όλοι τους… ψεύτες και ανίκανοι.

  1. Φίλε όσο και να περιμένεις δεν θα μιλήσει κανέναςς από το Δήμο. Αυτά τα νούμερα με τις απίστευτες σπατάλες τα έχουμε διαβάσει πριν 2 χρόνια στη “ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ” δεν είναι συκοφαντίες και ψευτιές.
   Όσο για τους φαιδρούς τύπους της τότε αντιπολίτευσης καλύτερα να μην ανοίξω το στόμα μου… Τους κορόϊδευε συστηματικά ο Καλοφωλιάς. Είναι αξιολύπητοι. Για να φτάσει το χρέος στα 4.850.000 πρέπει οπωσδήποτε να υπήρχε συννεργασία μεταξύ των.

 8. Ο Φιλιατρινός δήμαρχος μας υποσχέθηκε να μας αποκαλύψει τι παρέλαβε από τον Καλοφωλιά μέχρι το τέλος Φλεβάρη… Τώρα μας δουλεύει και ο Κόλλιας, τι κατάντια…
  Ξανάρχισε το μαρτύριο του νερού στους Γαργαλιάνους και μας λένε ψέμματα ότι δεν υπάρχει αρκετό νερό στο Αλικοντούζι… Είναι ψευταράδες σαν τους προηγούμενους. Τόσα εκατομμύρια χρέη και δεν έχουμε έναν άντρα να μας πει που πήγαν τα λεφτά… ΟΥΤΕ ΕΝΑ!!! Πως καταντήσαμε αδελφέ…
  Ότι και να τους λες δεν κοκκινίζουν είναι αναίσθητοι φιλαράκο τίποτα δεν αλλάζει…

 9. Αν δεν θέλουμε να μας διοικούν οι ανίκανοι, στις επόμενες εκλογές ας βγουν μπροστάρηδες οι ικανοί. Θα μου πεις είναι ξεπεσμός και ανακάτεμα στο βούρκο η είσοδος στη πολιτική αρένα…
  Είμαι πολύ μα πάρα πολύ θυμωμένος που δεν έχω νερό στο σπίτι μου να πλυθώ. ηλθαν τα αδελφια μου από την Αθήνα και ντράπηκα που δεν είχαν νερό να κάνουν μπάνιο… ΕΙΣΤΕ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑΓΟΝΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟ; ΨΕΥΤΕΣ.
  ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΦΩΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ;
  ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ…

 10. ΚΎΡΙΕ ΠΑΝΑΓΙΟΤΑΚΌΠΟΥΛΕ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΒΆΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΥΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΦΟΥ ΝΙΑΖΕΣΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ Κ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΕΔΩ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΝ ΝΙΑΖΕΣΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

   1. όλο ανώνυμοι γράφουν εδω απο οτι βλεπω οι περισσότεροι αλλα εσεις γιατι δεν βγαινεται μπροστα εχεται να φοβηθείτε κατι μονο το blog σας ενδιαφέρει , μάλλον είναι ποιο ευκολο να κανουμε κρητική απο τον καναπέ, να μια ευκαιρία που σας δίνεται να ακουστεί η φωνή του πολίτη

    1. Φίλε «αγανακτισμένε» για δεύτερη φορά προσπαθώ να καταλάβω τις θέσεις που υποστηρίζεται και δεν τα καταφέρνω. Παρακαλώ αν είναι δυνατόν να με βοηθήσετε. Κατάλαβα όμως ότι σας πειράζει η «ανωνυμία» των σχολιαστών, ενώ εσείς υπογράφεται σαν… «aganaktismenos». Υπάρχει μια μικρή αντίφαση εδώ δεν νομίζετε;
     Χαίρομαι που έχετε άποψη και την εκφράζετε, έστω και ανώνυμα…
     Όμως «Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία»

 11. Επειδη πολλα λεγονται και γραφονται ανευθυνα για τα εξοδα των Αγαπηνειων και παραλληλιζονται τα εξοδα του 2010 μετα εξοδα του 2011 και διαφορες συγκαληψεις …και αλλα πολλα ,…. το πρεπον οποιος εχει την παραμικρη αμφιβολια για οτιδηποτε μπορει να απευθυνθη αρμοδιως στο καταστημα του Δ.Ε. Γαργαλιανων και να μαθη την διαφορα εξοδων του περσι με το φετος και οτι αλλο θελει σχετικα με την λειτουργια της Δ.Ε.
  Καλο θα ηταν να τα σχολιαζουν ολα αυτα οι υπευθυνοι …..οι δε υπολοιποι απλα …να μην τα κοβουν αγουρα………….

  1. Κύριε Τ.Τ.,
   Από τα γραφόμενα σας καταλαβαίνω ότι εργάζεστε στο «Δημαρχείο» Γαργαλιάνων, είστε «αρμόδιος» και έχετε καλή γνώση των εξόδων των «Αγαπηνείων» ώστε να μιλάτε υπεύθυνα και όχι «ανεύθυνα» όπως εγώ.

   Στο σχόλιο σας σχετικά με το άρθρο “ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ: ΑΓΑΠΗΝΕΙΑ 2011 ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ… και δυο λόγια” αναφέρεστε σε «παραλληλισμό των εξόδων του 2010 με τα έξοδα του 2011” που υποτίθεται ότι έγινε από εμένα.

   Λυπάμαι κύριε Τ.Τ. αλλά στο παραπάνω άρθρο δεν γίνεται παραλληλισμός εξόδων αλλά μόνο… φωτογραφιών. Βοηθήστε με να δω και εγώ αυτό που βλέπετε εσείς.

   Όσο για τις «διάφορες συγκαλύψεις…και άλλα πολλά,…» μήπως αναφέρεστε σε άλλο άρθρο;
   Εμείς για τα ποσά (ενδεικτικά έξοδα Αγαπηνείων 2007) που αναφέρουμε δεν έχουμε την παραμικρή αμφιβολία ότι έτσι είναι στα βιβλία του πρώην Δήμου Γαργαλιάνων. Αν θέλετε ευχαρίστως να σας βοηθήσουμε να τα δείτε και εσείς, αν έχετε πρόβλημα να τα εντοπίσετε.

   Επαναλαμβάνω ότι στο άρθρο δεν γίνεται πουθενά σύγκριση εξόδων 2010 με 2011.

   Οι πολίτες κύριε Τ.Τ. όχι μόνο έχουν το δικαίωμα να σχολιάζουν αλλά έχουν και την υποχρέωση να ελέγχουν τους εκλεγμένους εκπροσώπους τους και τις αποφάσεις τους. Αυτοί οι πολίτες που ενεργούν με τον παραπάνω τρόπο για το καλό του Συνόλου λέγονται ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

   Αν υπήρχαν μερικοί Ενεργοί Πολίτες στους Γαργαλιάνους κύριε Τ.Τ. οι (αν)υπεύθυνοι τοπικοί πολιτικάντηδες δεν θα μας φέσωναν 4.850.000 ευρώ και κυρίως δεν θα μας έκαναν… χωριό, συγνώμη «Κοινότητα»!

   Πότε επιτέλους θα μάθουν οι πολιτικάντηδες «να μην τα κόβουν άγουρα»;

   Για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία στους αναγνώστες μας για το αν είναι ή όχι αληθινά τα ποσά των εξόδων που αναφέρονται στο άρθρο, εσείς που είστε «αρμόδιος» στο κατάστημα Δ.Ε. Γαργαλιάνων διαψεύστε τα σας παρακαλώ (αν είναι αναληθή) και με ονοματεπώνυμο όχι σκέτο Τ.Τ. για όσους δεν σας ξέρουν…

   Οι περισσότεροι αναγνώστες ξέρουν ότι η κριτική μου είναι καλοπροαίρετη χωρίς εμπάθεια για κανέναν. Εύχομαι να μην χαθούμε τώρα που γνωριστήκαμε. Είναι τιμή μου να συνομιλώ με «αρμόδιους» του Δήμου που έχουν την δύναμη να εκφράζουν την γνώμη τους και είναι και υπεύθυνοι των λόγων τους.

 12. Τωρα τα περι νερων …..και υπολοιπων θα επανελθω αν και οταν προκλειθω παντως ολοι πρεπει να γνωριζουν οτι οσοι σχολιαζονται προσπαθουν ,καλο θα ειναι να προσπαθησουν και οι σχολιαστες
  ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

 13. Προφανως η σελιδα σας ξεχασε [ εκ΄παραδρομης φανταζομαι ] οτι πριν το πανηγυρι του Αγ.Παντελεημονα μεγαλη η χαρη του ….γιορταζει στις 26/7 και η Αγ,Παρασκευη που ειναι επισης μεγαλη η χαρη της !!!!!!!!!!!!! εξισου κοντα με την ΒΑΛΤΑ στον ΠΥΡΓΟ αν θυμαστε….λεω τωρα εγω!!!!!!!!!

  1. Γεια σας κύριε Τ.Τ. από το Πύργο Τριφυλίας.

   Για την πληροφόρηση των φίλων μας, εμείς αναρτούμε όσα δελτία τύπου ή ανακοινώσεις μας αποστέλλονται ηλεκτρονικά. Με μεγάλη μας χαρά θα αναρτήσουμε αμέσως οποιαδήποτε ανακοίνωση μας έλθει από τους διοργανωτές του πανηγυριού στο Πύργο.
   Σας διαβεβαιώνω ότι τα αισθήματά μας προς την Αγία Παρασκευή είναι ακριβώς τα ίδια που έχουμε προς όλους τους Αγίους του Χριστιανισμού.

   Δυστυχώς θα χάσουμε το πανηγύρι σας φέτος λόγω ταξιδιού μας στην μεγάλη μας «φίλη» την Αμερική (όπου ζήσαμε… 31 χρόνια) για λίγες ημέρες. Η απόσταση δεν σημαίνει τίποτα κύριε Τ.Τ. για το «ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ NEWS». Η ενημέρωση θα συνεχίζεται σαν να είμαστε κάτω από τον «τεμπέλη» της πλατείας Γαργαλιάνων.

   Μη κόψετε το νερό στον Πύργο την ημέρα της Αγ. Παρασκευής, θα είναι μεγάλη αμαρτία…

   Την ημέρα του Αγίου Παντελεήμονα εύχομαι να μην έχουν πρόβλημα νερού στη Βάλτα, τώρα που δεν είναι στη «κυβέρνηση» ο φίλος μας ο Ανδρέας.

   Πιστεύω ότι εσείς κ. Τ.Τ. που είστε & αρμόδιος στην τοπική κυβέρνηση, με την μεγάλη καρδιά που έχετε και για την χάρη του Αγίου Παντελεήμονα δεν θα κλείσετε την κάνουλα του νερού στη Βάλτα εκείνη τη μέρα του πανηγυριού τους.

   Καλό πανηγύρι σε όλους τους φίλους στο Πυργάκι και όλους τους αρμόδιους της Κοινότητας Γαργαλιάνων… με την ευχή… να μην “γίνουν” με την πάροδο του χρόνου και αυτοί για τα πανηγύρια όπως οι τελευταίοι “άρχοντες” (τρομάρα τους…) των Γαργαλιάνων.

   Να είστε όλοι καλά και του χρόνου ευχόμαστε οι αρμόδιοι της Κοινότητας Γαργαλιάνων (αρρωσταίνω όταν το γράφω έτσι…) να μην αρχίσετε το κλείσιμο της κάνουλας του νερού από τις 15 Ιουνίου… Έτσι για να κορακιάσουμε όλοι μας…

   Τι άλλο να πω; Θέλω να φύγω μακριά, πολύ μακριά (για “λιγουλάκι” μόνο).
   Όμως το άτιμο το INTERNET δεν καταλαβαίνει αποστάσεις και έτσι θα είμαστε πάντα πολύ κοντά.
   Φ & Μ

 14. Κύριε διαχειριστή μπράβο σας για την υπομονή που έχετε και για την ποιότητα των άρθρων.
  Αν μιλούσατε τόσο ήρεμα στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. Γαργαλιάνων ίσως να σας άκουγαν καλύτερα.

  Κατά την ταπεινή μου γνώμη, το μοναδικό τους «πάτημα» ήταν ο εριστικός τρόπος που τους τα λέγατε. Από ότι γνωρίζω δεν έχετε διαψευστεί σε τίποτα και κανένας δεν είχε την τόλμη να το κάνει δημοσίως.

  Ο τόπος μας χρειάζεται την φωνή της αλήθειας και του πατριωτισμού, χρειαζόμαστε την δική σας φωνή. Τα θερμά μου συγχαρητήρια για το πραγματικά επίπονο έργο σας που μοναδικός σκοπός του είναι η δική μας πληροφόρηση. Σας ευχαριστούμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi Online News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading