ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΕΛΛΑΔΑΜΝΗΜΟΝΙΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Από σήμερα θα τρώμε με χρυσά κουτάλια…

Δεν γνωρίζουμε αν το έχετε αντιληφθεί, αλλά από χθες που εκταμιεύτηκε το μεγάλο δάνειο των 34 και κάτι δις ευρώ, όλοι μας έχουμε σωθεί. Από σήμερα θα τρώμε όλοι με χρυσά κουτάλια. Οι τράπεζες πήραν το μεγαλύτερο μέρος, οι δανειστές πήραν τα δικά τους τοκοχρεωλύσια και εμείς φορτώσαμε στις πλάτες μας ένα ακόμα χρέος 34 και δις ευρώ.

Από σήμερα λοιπόν αισθανόμαστε δικαιωμένοι για τις μέχρι τώρα στερήσεις και την εξαθλίωσή μας. Υπερήφανοι, γιατί λένε καλά λόγια για μας οι δανειστές, αφού καταφέρνουν ακόμα… και τώρα να κερδοσκοπούν σε βάρος μας. Λίγο προβληματισμένοι βέβαια, γιατί το σάπιο πολιτικό σύστημα θα συνεχίσει να υπάρχει «εις υγείαν των κορόιδων». Αλλά γενικά όλοι είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.

Ολόκληρο το καθεστώς «βελάζει» από χθες το σύνθημα «ανάπτυξη, ανάπτυξη» και όλοι εμείς περιμένουμε με ανοικτό το στόμα τους ξένους επενδυτές (Γερμανούς, Άραβες κ.λ.π.) που θα έρθουν εδώ στα «υπάκουα παιδιά» να μας κάνουν ανάπτυξη. Ας μη συζητήσουμε φυσικά τι θα σημάνει η ανάπτυξη που προπαγανδίζει το καθεστώς, ποιον θα ωφελήσει και ποιον θα βλάψει. Ας το αφήσουμε καλύτερα.

Τώρα πια βλέπουμε και το φως στην άκρη του περιβόητου τούνελ, όπου έχουμε εγκλωβιστεί. Ακόμα όμως δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι είναι αυτό το φως. Είναι το φως της εξόδου ή είναι το φως του τραίνου που έρχεται καταπάνω μας…

Πέτρος Χασάπης

Πηγή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi Online News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading