ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ!!!

http://youtu.be/G7lU40IA2BE

 

Από την Σπάρτη στο Σύνταγμα με τα πόδια!

Και όμως είναι αληθινό! Η Σπάρτη Κυριακή βράδυ ξεκινάει με τα πόδια να μας έρθει στην πλατεία Συντάγματος!

Καλούμε κάθε γειτονιά κάθε πλατεία που περνάνε τα παιδιά να ενωθούν μαζί τους! Και όλοι μαζί να φτάσετε στην πλατεία!

Η ανάρτηση θα ενημερώνεται συνέχεια με την πορεία και τα νέα των πολιτών της Σπάρτης!

http://apollonios.pblogs.gr/

Σχετικά Άρθρα

Ένα σχόλιο

  1. Στην ελλαδα οι πολιτικοι μας εχουν πεισει τον απλο κοσμακι οτι ο φιλελευθερισμος ειναι το χειροτερο πραγμα για την κοινωνια και ο λαος εδω και 30 χρονια απλα καθοταν και τους ακουγε μαζι βεβαια και τους καθηγητες πανεπιστημιων που βεβαια κατα τυχη δουλευουν και αυτοι για το κρατος.
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΚΡΑΤΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ;
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΑΛΙΝΩΤΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜMΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΣΜΟ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ.
    ΕΛΕΟΣ, ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ, ΤO ΒΥΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΚΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;
    ΕΕ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Discover more from Gargalianoi News

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading